2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar hastanedeyim sıramı bekliyorum 1 de randevum ama heyecandan titriyorum kese görmek için geldim 5+5 olduk

13.30 da girecekmişim. Kanamam ya da leke olmadi hiç ama kesede görünmemişti daha once. Şimdi de kese var kalp atışı yok. Geçmez şimdi saatler de
Hiç stres yapma daha vakti var beta kaç? Geç döllenme olabilir benim ilk gebeliğimde 8. Haftanın son günlerinde duyulmuştu

Bence telaşlanma daha erken de olabilir kalp atışı için 7. Haftadan sonra gitmek daha doğru sanki Kalp atışı için, senin daha 6+4 falan herhalde duyulmaması normal 8.-9. Haftada duyulanlar var üzülme stres yapma

Hım anladım tsh 3 ay önce baktırmıştım genel kontrolde benim onda sıkıntı yoktur herhalde ama diğer tahliller vs hiç bi fikrim yok

Benimde gebelik haricinde tsh sorunum yok canım. Bu hormon gebelikte farklılık gösterebiliyor. Sen yine de önlem amaçlı baktır geç kalma.

Maşallah ne güzel doğal olması
Bizim 3 yıl kadar olmayınca ilk denememizde çok şükür güzel haberi aldık
Allah hepimizi kavuştursun yavrularına

Bence telaşlanma daha erken de olabilir kalp atışı için 7. Haftadan sonra gitmek daha doğru sanki Kalp atışı için, senin daha 6+4 falan herhalde duyulmaması normal 8.-9. Haftada duyulanlar var üzülme stres yapma
Inşallah canım, kesenin boyutuna gore görünmesi lazımdı dedi o canımı sıktı baya.

kız sen ne zaman geldin hoşgeldin ocak annesi :) nasıl gidiyor
Sen de mi burdasııınn
Ne güzel karşılaştık
Güzel gidiyo ya daha bulantı vs yok
İnşallah da olmaz
Gerçi çok miniğiz daha biz
Kese falan görseydik bi
Senin nasıl keseyi görmüşsündür sen

Sen de mi burdasııınn
Ne güzel karşılaştık
Güzel gidiyo ya daha bulantı vs yok
İnşallah da olmaz
Gerçi çok miniğiz daha biz
Kese falan görseydik bi
Senin nasıl keseyi görmüşsündür sen
bende yeni geldim bir kısa tahmini doğum olayından sonra burdayım:) kese göründü de yolk falan görünmedi daha. bakalım nasıl ilerleyecek.

bebekaycali ve 1oglak1koc üçümüz de adanadayız. Doktorlarımız kim . Paylaşalım mı? Fikir olur . Ben ebru ünal 'a gideceğim . Başkasını şu an için düşünemiyorum. Çok araştırdım,sevdim. İnşallah memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…