2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar, bende yarın bebiki görmeye gidicem insallah. Mide bulantim çok yok ama karnım yok sis tadım hiç yok , zor nefes alıyorum, Kpss ye hazırlanıyordum ama hem bu durumlar hemde evde iki aydır misafir ağırlıyor olmam nedeniyle calisamadim, şimdi de evde boş boş oturuyorum çok daraldım Siz de durumlar nasıl, çalışan arkadaşlarımız zorlanıyorlar mi işte

Hastanedeyim şimdi. Doktor kendi odasındaki ultrasonda kalp atışı duyamadı. Duyulması lazımdı dedi. Ultrason bölümüne yolladı bi de orada baksınlar daha büyük o cihaz dedi. Bekliyorum şimdi, baya korktum. Var mı böyle bir şey yaşayan

Görürsün kalp atışlarını hatta duyarsin bile ben 6+4 te gördüm
Ben is yerinde zorlanmiyorum ama içimde hicc calisma hissi yok

Valla ben dort gundur dokuz doguruyorum aklimda bi suru soru lekelenmem olmustu dr gittik kalpatisini alamadi buyu ultrosyonda da alamadi yarin randevum var gec alanda varmis guzel haberlerini bekliyoz canim

Vajinal mi baktı canım? Karından duyulmamış olabilir.

Valla ben dort gundur dokuz doguruyorum aklimda bi suru soru lekelenmem olmustu dr gittik kalpatisini alamadi buyu ultrosyonda da alamadi yarin randevum var gec alanda varmis guzel haberlerini bekliyoz canim
13.30 da girecekmişim. Kanamam ya da leke olmadi hiç ama kesede görünmemişti daha once. Şimdi de kese var kalp atışı yok. Geçmez şimdi saatler de

Hosgeldin canim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Canım teşekkürler. Kalp atışı duyulunca yapılıyorsa stres yapmama gerek yok o halde

Canım ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı şimdi ilk muaneye girtiğimde deaylı kan testi istedi doktorum vitaminler troidler vs bakıldı ben de
Canım bana da sordu düşük kürtaj va var mı diye yok dedim ama hamileliğimin çok sıkıntılı geçtiğini söylemedim ondan acaba oldum. Başka hiç bişey sormadıda. Kalp duyulursa inşallah isteyeceğim gerekli tüm tahliller yapılsın diye. Tabi bi an önce içine sinen bi doktor bulabilirsem

Gecmis olsun canim baya bisikinti atlatmissin bana keseyi gordukten sonra butun tahlilleri yaptidi muhtemelen sanada oyle yaptirir
Sağol canım evet çok sıkıntılıydı. Muhtemelen kese ya da kalp atışından sonra isteyecek yine de korkuyorum emin olmak istedim yapılıyorsa risklilerde bişey gidip yaptırayım diye sormak istedim teşekkürler

Canim keseyide sonra gormussuz gec dollenmedir insallah

Ben dr.uma gitmeden önce sağlık ocağına gidip tüm testlerimi yaptırdım canım. TSH problemim olduğu için beklemedim.
Hım anladım tsh 3 ay önce baktırmıştım genel kontrolde benim onda sıkıntı yoktur herhalde ama diğer tahliller vs hiç bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…