Günaydın kızlar, bende yarın bebiki görmeye gidicem insallah. Mide bulantim çok yok ama karnım yok sis tadım hiç yok , zor nefes alıyorum, Kpss ye hazırlanıyordum ama hem bu durumlar hemde evde iki aydır misafir ağırlıyor olmam nedeniyle calisamadim, şimdi de evde boş boş oturuyorum çok daraldım Siz de durumlar nasıl, çalışan arkadaşlarımız zorlanıyorlar mi işte
Hastanedeyim şimdi. Doktor kendi odasındaki ultrasonda kalp atışı duyamadı. Duyulması lazımdı dedi. Ultrason bölümüne yolladı bi de orada baksınlar daha büyük o cihaz dedi. Bekliyorum şimdi, baya korktum. Var mı böyle bir şey yaşayan
KIZLAR BU PERŞEMBE DOKTORDA RANDEVUM VAR 7+3 OLACAM ALLAH NASİP EDERSE SİZCE BİR HAFAT SONRASINA RANDEVU ALAYIM MI KALP ATIŞI VS GÖRÜNÜRMÜ 5+3 DE KESE GÖZÜKMÜŞTÜ MM FALAN BİLMİYORUM YOKSA 8+3 Mİ RANDEVU ALAYIM NE DERSİNİZ?
Günaydın kızlar, bende yarın bebiki görmeye gidicem insallah. Mide bulantim çok yok ama karnım yok sis tadım hiç yok , zor nefes alıyorum, Kpss ye hazırlanıyordum ama hem bu durumlar hemde evde iki aydır misafir ağırlıyor olmam nedeniyle calisamadim, şimdi de evde boş boş oturuyorum çok daraldım Siz de durumlar nasıl, çalışan arkadaşlarımız zorlanıyorlar mi işte
Hastanedeyim şimdi. Doktor kendi odasındaki ultrasonda kalp atışı duyamadı. Duyulması lazımdı dedi. Ultrason bölümüne yolladı bi de orada baksınlar daha büyük o cihaz dedi. Bekliyorum şimdi, baya korktum. Var mı böyle bir şey yaşayan
Valla ben dort gundur dokuz doguruyorum aklimda bi suru soru lekelenmem olmustu dr gittik kalpatisini alamadi buyu ultrosyonda da alamadi yarin randevum var gec alanda varmis guzel haberlerini bekliyoz canim
Valla ben dort gundur dokuz doguruyorum aklimda bi suru soru lekelenmem olmustu dr gittik kalpatisini alamadi buyu ultrosyonda da alamadi yarin randevum var gec alanda varmis guzel haberlerini bekliyoz canim
Merhaba ben de dahil olabilir miyim aranıza
İlk bebiş olacak nasipse
31 Ocak 2019 diyor takvimler
Aydında yaşıyorum
28 yaşındayım
Henüz doktora gitmedim.
Tüp bebek zaten şu an daha beta hcg yaptırıp duruyoruz.
Bakalım ne zaman çağıracak doktorumuz
Beklemedeyiz
Merhaba canım, kalp atışları duyulana kadar gebelik rutin testleri yapılmıyor ben de gittim yapmadılar dediğin gibi beta bakalım önce diyorlar, daha erken yani bizim için bi 7. Haftamıza gelelim o zaman detaylı tahlillerinizi yaptırırız meraklanma
Canım bana da sordu düşük kürtaj va var mı diye yok dedim ama hamileliğimin çok sıkıntılı geçtiğini söylemedim ondan acaba oldum. Başka hiç bişey sormadıda. Kalp duyulursa inşallah isteyeceğim gerekli tüm tahliller yapılsın diye. Tabi bi an önce içine sinen bi doktor bulabilirsem
Sağol canım evet çok sıkıntılıydı. Muhtemelen kese ya da kalp atışından sonra isteyecek yine de korkuyorum emin olmak istedim yapılıyorsa risklilerde bişey gidip yaptırayım diye sormak istedim teşekkürler