2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de 3 yaşındaki kızım için kendimi çok kötü hissediyorum. Bizim de minik çok gazlı ve meme tutkunu hep kucağımda.
Ama geçecek bugünler biliyorum.
Biz de alışmaya çalışıyoruz. Bizim için de zor, Süper güçlerimiz yok.
Hergün şükrediyorum canım sağlıklı oldukları için.
Orasi oyle canim cok şükür sagliklari yerinde ama kizim dogdugundan beri buyuk kizimda tırnak yeme alışkanlığı başladı bundan hep kendimi sorumlu tutuyorum

Seti nerde yaptiriyosun canim.bende 40 i cikinca yapicamda..bakmaya bir turlu firsatim olmadi..henuz 15 gunluguz gerci
IMG-20190204-WA0009.webp

edosko edosko krem rengi olacak.. Bu 50cm.imiş çünkü . Olmaz bize .
Çikolata da yaptırıyorum.
Kayseri de imiş hanım. Fiyonk istemedim, ince bir battaniye istedim. Tulum da adımız, battaniyesinde soy ismimiz yazacak

Canım küçük tüp olayına çok güldüm Allah’da seni güldürsün. Çok hoşuma gitti :). Her gün yeni bişeyleri çıkıyor çocuğun bakalım daha neler öğrenicez

Bizimki çıkartamıyor sıkıntımız o her renge giriyor çıkartsa bile minicik. Halbuki hep aynı seyleri yiyorum neden böyle oldu anlamadım. Yüz üstü denedim fakat çok bağırıp ağladı devam edemedim canım ya normal mi bu durum

Amin canım amin. Uygulamayı bulamadım eşimin telefonundan bakacak onunki android belki onda çıkar. Çok teşekkür ederim çok

Sağol canım allah razı olsun. Ben poposu ile çıkartma olayını yapamıyorum doktor çok güzel yapıyor ben yarım saat uğraşsam bir kere yapıyor. Ne zormuş şu annelik. Kimyon herkes iyi diyor fakat ben içemedim midemi bulandırdı bugün bal ile karıştırıp yemeyi deneyeceğim inşallah fayda olur
Bana dr dahil herkez erkek çocuğu gazlı olur 3 ay cekeceksin diyo ben bol bol rezene anoson kimyon çayı içiyorum oğluşumada bir kaşık iciriyorum

Gercekten cok zor bu lohusalik.. Esime sarilip agladigim oluyor oda diyor dök icini rahatla .. kizimla ilgileniyorm bebek uyudukca, ama eskiden gece sarilip uyuturdm yaninda uzanirdim simdi sadece uyutup asagiya iniyorum ( 2 kat evimiz ) salonda yatiyorum kizim sesten uyanmasin diye yukarda... Allahin izniyle bi duzene girebilseydik icim cok dolu yaaaa
Ayni ben ya dun aksam bebis kucagimda emziriyorum kizim hikayesini getirmis anne oku bana diyor bebis kucagimdayken okuyorum yok diyor boyle degil Eslemi indir beni al diye aglayip durdu sonra bebegi eşime verip kizima sarılıp agladim:-( nasil geçecek bu süreç bilmiyorum ama ben cok zorlanıyorum

Kizlar selam. Size bir sorum olacak. Özellikle 1.ayini tamamlamış bebisi olan annelere.... ilk ayinizda bebeginiz kac gr aldı kilo olarak.? Biz henuz 20 günlüğüz ve sanki az kilo almış gibi hisediyorum.

Bir de her emzirmeden sonra yerine yatirinca kusuyor bebeğim. Gazını bir turlu çıkaramıyorum. Acaba ondn mi kusuyor? Yoksa başka bir sıkıntısı olabilirmi?
Kilosu dr gunluk en az 20gr alması lazım dedi bizim kilo alimimiz zayıf olduğu için mamaya basladik kusmada benim oluşumda kusuyo fazlasını atiyo diyolar özellikle gaz çıkarırken gazla birlikte çıkarıyor emdikten sonra 15 dakika dik tut gaz bende çıkaramıyordum çıkmıyo diye yok sanma yarim saat bile uğrattığım oluyo sonunda cikiyo

Ayni ben ya dun aksam bebis kucagimda emziriyorum kizim hikayesini getirmis anne oku bana diyor bebis kucagimdayken okuyorum yok diyor boyle degil Eslemi indir beni al diye aglayip durdu sonra bebegi eşime verip kizima sarılıp agladim:-( nasil geçecek bu süreç bilmiyorum ama ben cok zorlanıyorum
Bende zorlaniyoruo canim ama biliyorum gececek... ilk kizimin lohusaligindada agliyordum ufacik seylerde ama bu lohusaligim sanki daha agir geciyor... cunku alistik tek cocuga sevgimizi vermeye,ilgilenmeye.. Ve 2-2,5 yaslarindalar yani artik buyuduler kolaylar simdi kucuk bebek birden zor geldi gozumuze.. valla bunu yazinca bile gozlerim doldu okadar hassasim suan

Orasi oyle canim cok şükür sagliklari yerinde ama kizim dogdugundan beri buyuk kizimda tırnak yeme alışkanlığı başladı bundan hep kendimi sorumlu tutuyorum
Bizde de huyu tamamen değişti. Sakin kızım gitti. Bütün gün çiş tutuyor iştahlı bir çocuktu şimdi yemek yemiyor her gece sen sakın gitme diye ağlıyor deliksiz gece uykusu var şimdi kalkıyor 4 saat ayakta kalıyor. Bebeği ver diyor sürekli.

Az önce il sağlık müdürlüğünü aradım. Tahmin ettiğim gibi kimseye ulaşamadım. Acıbadem hastanesini aradım. Dedim ki doğumda ilk dozu yaptınız. İkinci doz için sağlık ocağı ellerinde aşı olmadığını söylüyor. İkinciyi de siz yaparmısınız dedim. Bir kayıt sistemi olduğunu, aşının ikinci dozunu yapamadıklarını, aksi durumda sağlık bakanlığı ile sorun yaşandığını söyledi. Ama sağlık ocağına sitemli konuştu hep böyle yapıyorlar der gibi. Ben zamanında her istediğimde geliyor aşı,onlar da istese gelir gibi şeyler söyledi. Misafir olarak farklı bir sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz, yasal olarak da hakkınız, yapmak durumundalar dedi. Başka sağlık ocağı araştıracağım artık. Off ne sinir bozucu. İnsanlar işlerini zamanında düzgün yapmıyorlar diye bunları yaşıyoruz.

Gerçekten skandal yaa. Acıbadem en azından yol göstermiş. Sen çevredeki tüm sağlık ocaklarına bulana kadar sor canım. İnşallah kolayca halledersiniz

Bizde de huyu tamamen değişti. Sakin kızım gitti. Bütün gün çiş tutuyor iştahlı bir çocuktu şimdi yemek yemiyor her gece sen sakın gitme diye ağlıyor deliksiz gece uykusu var şimdi kalkıyor 4 saat ayakta kalıyor. Bebeği ver diyor sürekli.
Gercekten cok zor... insallah bi an once atlatiriz

Bizimde kakada az bi yeşillik ler var annem üşütmüş diyo dr gidiyimmi diyorum herseyde
dr a mi gidilir sıcak tut diyo 6 cocuk yetistirmis annemi dinlemek istiyorum ama ya enfeksiyon falan varsa diye korkuyorum böyle bisey yaşayan dr giden varmi

1 kilo en az almasi lazim sanirim..
Kocaman oldular sanki ya :) benim kizim guluyo anneme dedim inanmadi 15 gunluk cocuk sana gulmuyodur diyor..yok dedim.konusunca guluyo valla gosterdim onada:63:

Bizimki işerken sırıtıyo resmen pis pis :KK45:

Bende zorlaniyoruo canim ama biliyorum gececek... ilk kizimin lohusaligindada agliyordum ufacik seylerde ama bu lohusaligim sanki daha agir geciyor... cunku alistik tek cocuga sevgimizi vermeye,ilgilenmeye.. Ve 2-2,5 yaslarindalar yani artik buyuduler kolaylar simdi kucuk bebek birden zor geldi gozumuze.. valla bunu yazinca bile gozlerim doldu okadar hassasim suan
Cok iyi anlıyorum seni canim inşallah gececek tek temennnim bu

Ayni benim kiz cnm sabır li olacaz artik biter inşallah bi gun

Back
X