- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ne mutlu sana ailene canım Allahım sağlık sıhhat versin mutlulugunuz hep ama hep devam etsin. Tatlı yorgunluklar değil mi ınsan çok ısteyınce herşeye razı oluyormuş. Anne olunca anlasım çok şeyi. Şükür iyiyiz kızım da ben de. Gaz peoblemı bızde de olmustu ama damlayı düzenli verınce düzeldi kuzum. bazen kaka yapamıyor o da şöyleymiş ne kadar doğru bılemıyorum ama bbeekler kaka yapmayı sonradan öğrenırmıs kaka yapma sıklığı azalınca ıkınmayı öğrenırmıs bı süre yapmakta güçlük çekermıs 2gün önce bunu yaşadık biz de. O gün çok üzüldüm stres oldum ama şükür ogrenmeye calsııyor eskıden 6yapıyosa sımdı 3,4 azaldıkca alıskın olmadıgından sanırım kendını zora sokuyor yoksa kakası yıne aynı normal halde. onun dısında gecelerı uyumadan once huysuz olabılıyor memedeyken kızarak kendını cekıyor uykuya dalınca bıdaha ertesı sabaha kadar rahatız acaba uykusundan mı huysuzlasıyor uyumayınca. gece uykularını "gece ve sabah aradakı emmelerini çıkarırsak 9,10saat uyuyor. gündüz de ıkı buyuk uyku 2şekerleme yapıyor
Allah razı olsun hepimizin yuvasına rabbim huzur ve mutluluk versin
Maşallah kızına düzen oturmuş bizde de gaz sancısi azalırsa süper olacak