2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ne mutlu sana ailene canım Allahım sağlık sıhhat versin mutlulugunuz hep ama hep devam etsin. Tatlı yorgunluklar değil mi ınsan çok ısteyınce herşeye razı oluyormuş. Anne olunca anlasım çok şeyi. Şükür iyiyiz kızım da ben de. Gaz peoblemı bızde de olmustu ama damlayı düzenli verınce düzeldi kuzum. bazen kaka yapamıyor o da şöyleymiş ne kadar doğru bılemıyorum ama bbeekler kaka yapmayı sonradan öğrenırmıs kaka yapma sıklığı azalınca ıkınmayı öğrenırmıs bı süre yapmakta güçlük çekermıs 2gün önce bunu yaşadık biz de. O gün çok üzüldüm stres oldum ama şükür ogrenmeye calsııyor eskıden 6yapıyosa sımdı 3,4 azaldıkca alıskın olmadıgından sanırım kendını zora sokuyor yoksa kakası yıne aynı normal halde. onun dısında gecelerı uyumadan once huysuz olabılıyor memedeyken kızarak kendını cekıyor uykuya dalınca bıdaha ertesı sabaha kadar rahatız acaba uykusundan mı huysuzlasıyor uyumayınca. gece uykularını "gece ve sabah aradakı emmelerini çıkarırsak 9,10saat uyuyor. gündüz de ıkı buyuk uyku 2şekerleme yapıyor

Allah razı olsun hepimizin yuvasına rabbim huzur ve mutluluk versin

Maşallah kızına düzen oturmuş bizde de gaz sancısi azalırsa süper olacak

Kızımın huyu değişti. Artık gündüzleri uyku süresi Max. 30dk.
Geceleri Max. 3 saat.
Babayı seviyor belli ki.
Göğsümüzde uzun uyuyor . Beşiğinde sürekli sallanmak istiyor .
15 dk. Sürecek kahvaltım saatlerce sürüyor :confused:
Yemek pişiremiyorum. Sıkıntı burda. Siz nasıl yapıyorsunuz . Ev yemekleri yapan bir yerle anlaşacam bu gidişle sanırım .

Mesajında kendimi gördüm Allah yardımcımiz olsun

Nasıl ayarlıyorsun uyku düzenini.
Bak şimdi daldı işte..dün de 17 yi bulmuştuk . Huyu değişti ya
canım ılk günler gunduzleri uyutmadım nezamn dalsa soydum rahatsz ettım ısıga yakın yere koydum bolbgürültü yaptım esım surekli konustuuyanık tuttu sonra uyku saatini 12ye cektık bırkez dalınca meme ıcın uyandı karanlıktasessızce emzrdım alt aldım yatarsk emzrnce yatagmda daldı oyle koydum besıge gunduzlerı de gaz ıcın uzun sure ugrasyrm sonra emzryorum uyuyor hafıf loş ortamda tuttum son gunlerde gundz uykuları da duzene gırdı böylece. biraz da bebege de baglı tabı kımblr daha neler olucak buyudukçe

Vall bende hiç mutlu olmuyorum çünkü her emdiğinde kusuyor ben artık emzirmek istemiyorum
Canım ya inşallah geçer en kısa zamanda bu durum .
Benimde çok uykum geliyor emzirirken :)

Neden böyle hissediyorsun . Kaynağına in. Çevrendeki biri yüzünden mi,bebeğin uyumuyor... Vs. Dir ondan mı, aynadaki görüntünü mü beğenmiyorsun..... Neden? Nedenini Bulursan çözüm kolay
Biraz gelecek kaygısı sanırım ya, iki yıldır çalışmadım şimdi bebiste oldu, calismadan olmazsa ama çalışmayla nasıl geçecek öyle bir telaslanma var , şimdi bunları düşünmenin zamanı değil ama beni bekleyen işler olduğu için sikiliyor
sıklyorm sanırım
="edosko, post: 58801890, member: 651224"]Dedigin gibi aksilik oldugu icin oyle hissediyorsundur...ya da emmede zorlaniyorsa ondandir belki mutsuzlugun..yoksa mutluluk verici bence :KK66:
Aslında sorunumuz yok suanlik canım emmede , ilk iki gün ne güzeldi ya o günler gibi olsam :)

Değişken ruh hali içindeyim bir mutlu bir hüzünlü çok normal ilk oğlumda ağlak bir ruh hali içinde idim karamsardim bu oğlundaki halime sukrediyorum senin ilk gebelik çok normal arkadaşım biraz evden cik bebeğine bakacak birisi varsa sana iyi gelecektir
İlk gebelik şuan, yardımcı olacak kimsede yok, annem yakında var ama hiç faydası yok bebeği sevmeye geliyor hoplatiyor daha ayını doldurmamış bebeği , çok yoruyor beni aksine. Dışarı henüz çıkmadım iki haftadır evdeyim, kendi rekorumu kırdım , normalde iki gün en fazla evde durmusumdur . Bugun eşim iyi olursa bir çıkmayı deniycem dışarı temiz hava alırsam iyi gelir belki :)

canım sonucu bugün gösterdik doktora redüktan diye bi madde cıkmış testte o da alerjisi olan bebeklerde çıkabiliyormuş ama normal bebeklerde de olabilirmiş tabi bizim alerji geçmişi olunca abide doktor anne diyete devam etsin 2 aylıkken görelim demiş anlıcan ben 1 ay diyete devam umarım alerji degildir öyleyse de çabuk geçer canım sıkıldı bu arada yumurta yiyebilirmişim.
İnsallah gecer canim uzme canini bizde bugun goz ve kalca testi icin kendi doktorumuZa gittik bu arada alerji olabilir diyen devletteki doktordu özelde kendi cocuk doktorumuz bu ara her yesil kakasi olan besin alerjisi diye geliyor normal bir durum bagrsaklar daha gelismedi tam sindiremiyor roko yersin marul yersin kakasi yesil olur yedigine gorede renk alir her yesil kaka alerji diye birsey yok kakasi sumuksu lastik gibi uzar kan gorursun ve vcutta dokuntuler olur bu cocukta oyle birsey yok internetten instagramdan okuyup teshiskoymayin dedi yemene falan dikkat etme iyi beslenmen lazim dedi dedi kuzum insallah sizinkide boyle bir durumdur

İnsallah gecer canim uzme canini bizde bugun goz ve kalca testi icin kendi doktorumuZa gittik bu arada alerji olabilir diyen devletteki doktordu özelde kendi cocuk doktorumuz bu ara her yesil kakasi olan besin alerjisi diye geliyor normal bir durum bagrsaklar daha gelismedi tam sindiremiyor roko yersin marul yersin kakasi yesil olur yedigine gorede renk alir her yesil kaka alerji diye birsey yok kakasi sumuksu lastik gibi uzar kan gorursun ve vcutta dokuntuler olur bu cocukta oyle birsey yok internetten instagramdan okuyup teshiskoymayin dedi yemene falan dikkat etme iyi beslenmen lazim dedi dedi kuzum insallah sizinkide boyle bir durumdur
inşallah canım ya cok sevindim sizin adınıza 1 ay deniycez zaten süphelendiği
deger düşük ve cok düşük bi ihtimal tedbir için diyet yapıcam bu ay sütüm cok etkilenmez inş

Aslında sorunumuz yok suanlik canım emmede , ilk iki gün ne güzeldi ya o günler gibi olsam :)

İlk gebelik şuan, yardımcı olacak kimsede yok, annem yakında var ama hiç faydası yok bebeği sevmeye geliyor hoplatiyor daha ayını doldurmamış bebeği , çok yoruyor beni aksine. Dışarı henüz çıkmadım iki haftadır evdeyim, kendi rekorumu kırdım , normalde iki gün en fazla evde durmusumdur . Bugun eşim iyi olursa bir çıkmayı deniycem dışarı temiz hava alırsam iyi gelir belki :)
Ben seni cok iyi anliyorum canim ayni seyler ara ara bendede oluyor disari gitmek istiyorum cocuk engel evin halini gordukce psikolojm bozuluyor temizlik dort dortluk yapilmiyor masada aç kalkiyorum ben nezaman yemek yicek olsam cay icecek olsam izin vermiyor uyaniyor gece uyku kalmadi uykusuzluguda gectim birde durmuyor o halde birde cocukla ilgileniyorsun esim salonda yatiyor artik eski yatakta film izledigimiz meyve yedigimiz gunleri ariyorum aksam eve geliyor bi yemegi zar zor yiyoruz adami gormez oldum insan eskiyi ozluyor tabi evladin yerini hic birsey tutmuyor pismanlik degil asla ama hersye engel oluyor ilk zamanlar esime bakip bakip aglayasin geliyordu gormuyordum adami annemlerde vardi rahatsiz olmasinlar diye pek salona gelmezdi haliyle iki hafta hic gormedim

inşallah canım ya cok sevindim sizin adınıza 1 ay deniycez zaten süphelendiği
deger düşük ve cok düşük bi ihtimal tedbir için diyet yapıcam bu ay sütüm cok etkilenmez inş
Bol pekmezli su ic hem seker ihtiyacini karsilar tatli pek bireey yiyemiceksin tahinle suyla idare et allah sabir versin yardimcin olsun cnm arada haber ver olurmu hep aklimdasin rabbim yar ve yardimcin olsun diger evladinada acil sifa versin bir mucize olsun insallah

4 gün uzun değil ama acaba etkisi kaç saat sürüyo ona göre ayarlayıp mama verip sonra emzirebilirmisin ki.mesela sabah içip erken gece de emzirebilirmisin
Cnm 3 ayri doktora sordum 3 gun kullanirsan bir sey olmaz dediler ict emzirdim valla suan diken ustundeyim. Ama sezeryan dogumdan sonra zaten serumla herkese veriliyormus bu ilac rahim toparlansin diye

canım ılk günler gunduzleri uyutmadım nezamn dalsa soydum rahatsz ettım ısıga yakın yere koydum bolbgürültü yaptım esım surekli konustuuyanık tuttu sonra uyku saatini 12ye cektık bırkez dalınca meme ıcın uyandı karanlıktasessızce emzrdım alt aldım yatarsk emzrnce yatagmda daldı oyle koydum besıge gunduzlerı de gaz ıcın uzun sure ugrasyrm sonra emzryorum uyuyor hafıf loş ortamda tuttum son gunlerde gundz uykuları da duzene gırdı böylece. biraz da bebege de baglı tabı kımblr daha neler olucak buyudukçe
Hımmm taktiklere baak . Ben keyfine bırakmışım o halde. 2 gündür 17 de uyuyor . Uyurken ya benim ya da eşimin nefesini sıcaklığını istiyor. Öyle dalıyor. Yaklaşık 3 saattir uyuyor. Her an uyanabilir. 2 parça bir şey ütüleyeyim bari garip kocama:olamaz:

1 kere çok kötü hissettim kendimi. Eşim dedi ne oluyor sana:sinirli:
Dedim daha ne olsun. Ne evime ne bebeğime yetemiyorum. Şu evin haline bak . Benim görüntüme bak:skandal:
O akşam kızımı yıkadım. Bakımını yaptım. Ertesi gün yardımcım geldi ! Temizliğimi yaptı. Öyle rahatladım . Görüntüm hala içler acısı :olamaz:

Back
X