2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Veriyorum canım devamlı günde bir kez mama veriyorum süt gelmeyip oglus sinirlenip ağladığında
canım benım kızım da bazen sinirlenıyo goguslerım yumusacık oluyor arrık eme eme songunlerde doydugunu anlamaya basladı şükğr ama mama vermedım dr.a sordum o bana dedı son süt yaglı olur süt bıtmez dıye hakkaten de sıktıkca gelıyordu zaten. muhtemelen gazdandır cunku emerken beebekler kaka yaparmıs genelde yapamadıgında kızarlarmıs. mamayı sordugumda verme zamanla gecıcek bu surec te mamaya alısmasın dedı. atlattık o gunlerı gercekten duzeleı. zaten enınde sonunda uyuyordu 2,3saat ugrasıyordum aslında sorun bız ememıyor sanarken baska olabılır❤

Bebeğin kaç günlük oldu canım? Yenidoğan sürekli uyuyor zaten asıl uyandırmak mesele oluyor uyanık bırakmak istesem eşim sevmek istiyor sonra da zor uyuyor ben uyutuyorum sürekli emzirme dışında 2 saat çok geldi uyanık :)
19 gunluk canim uyanik birakmaya calisiyorum altini aciyorum uyaniyor sonrada bebegum uyanik kaliyor 12 de yatiriyorum

8 günlük olduk bebeğiniz kaç saat memede kalıyor? Uyandırması da zor oluyor 2-2,5 saatte bir kaldırıyorum memeyi almıyor uyandırınca da basıyor çığlığı meme alana kadar gündüz emip uyuyor şükür ama akşam emiyor 1-1,5 saat uyuyor besiğine geçince tekrar emmek istiyor sizn de mi böyle :KK51:

Canım benim kız 15-20 geneli. 30-40 dk nadir emiyor. Gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emziriyorum. Emme refleksi var bebeklerde. Benim kızım emme işi bitince kendi bırakıyor. Emerken yutkunuyorsa doyuyor bence. Çok tecrübeli değilim zaten :( ama kızımın kilo alımı iyi doktor sütün yetiyor demek ki dedi

Ben de öyle yapıyorum canım . Şimdi uyumak istiyor mesela. Babası oyalıyor. 1 saat sonra uyutmaya çalışacam . Ama çok sürmez uyanır .
uyansada uyku duzeni kurmak en iysi ben oglumda da yaptim uykumuz duzenli allahima sukur insallah buda oyle olur suan oglum 3 yasinda oglen uykusuna alistirdim bir kere oglen uyuyor aksamda 11.30 12 gbi yatiriyorum uyumam demiyor sukur bebekkende 12 de yatirirdim geri 2 de kalkar sonra birde aksam 4 5 gbi yatirirdim gecede 11.30 yada 12 gbi uyuturdum oyle

Bizde daha bakmadik kilomuza kizlar 3.000 gr dogdu 5. Gun kontrole gitmistik o zaman 3.100 gr demisti 1 ay sonra gel dedi

Kızlar genellikle her gün hemen hemen aynı saatlerde huzursuz huysuz olan(gaz sancısı değil) yerde kucakta hiç bir şekilde sakinleştirilemiyorsa bebek bu kolik demek mi ama saati geçince kendiliğinden susuyor

Kızlar genellikle her gün hemen hemen aynı saatlerde huzursuz huysuz olan(gaz sancısı değil) yerde kucakta hiç bir şekilde sakinleştirilemiyorsa bebek bu kolik demek mi ama saati geçince kendiliğinden susuyor
Kolik değil de bazı bebeklerin cadı saati dedikleri bi saati oluyor ne yaparsan yap o saatlerde huysuzluğu geçmiyor. Kolik daha farklı bildiğim kadarıyla

Bebeğin kaç günlük oldu canım? Yenidoğan sürekli uyuyor zaten asıl uyandırmak mesele oluyor uyanık bırakmak istesem eşim sevmek istiyor sonra da zor uyuyor ben uyutuyorum sürekli emzirme dışında 2 saat çok geldi uyanık :)
Biri bunu benim kizima da soylesin lutfen. Uyumuyor uyymuyor bir turlu :(

Evet canım biz de akşam olunca doymak bilmiyoruz.. Akşamları süt üretimi azalıyor mu ne :) Bu akşam mama vermek zorunda kaldım ilk kez.. Kaç defa meme verdiysem de doymadı mama ile doyurup uyutabildim. O arada da biraz uyuyup uyandıktan sonra süt sağdım yine doymazsa onu vereceğim artık hala uyuyor bakalım :)
Doymadigini nasil anladin canim ben hala anlamiyorum :( mama almali miyim bilmiyorun da

Canım benim kız 15-20 geneli. 30-40 dk nadir emiyor. Gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir emziriyorum. Emme refleksi var bebeklerde. Benim kızım emme işi bitince kendi bırakıyor. Emerken yutkunuyorsa doyuyor bence. Çok tecrübeli değilim zaten :KK43: ama kızımın kilo alımı iyi doktor sütün yetiyor demek ki dedi
Beninde ayni ama gece 15dk yi bile bulmuyor.. ben daha kilo kontrrolune gitmrdigim icin doyup doymadiginida anlamiyotum :(

Günaydın kızlar

Günaydın hanımlar
Hayırlı cumalar

Canım maşallah subhanaalah bebeğine yerim onu bennnn

Beninde ayni ama gece 15dk yi bile bulmuyor.. ben daha kilo kontrrolune gitmrdigim icin doyup doymadiginida anlamiyotum :KK43:

Canım bence memeyi atıp tekrar almıyorsa bence doyuyor. Şey evde tartı varsa önce kendin tartıl sonra bebeğinle tartıl tam doğru değil ama yaklaşık kilo çıkıyor.

Back
X