Emzirdiğin sürece kullan dedi. Tahlil falan yapılmadı
Imom latte olacak. Özellikle şu işe yarıyor diyemem. Emzirme dönemi için destek birde bebeğin gelişimi için olumlu etkişeri varmış.imom tam olarak ne işe yarıyor? Ben hiç kullanmadım da. 1 aylık olduk ama hala vücudum alışamadı, çok bitkin hissediyorum kendimi. Demir eksikliği var, ilaç kullanıyorum. Magnezyum, D vitamini içiyorum. Sezaryenden sonra kan pıhtılaşması olmuş, aspirin içiyorum. Offf offfimom da alıp içsem beni çözer mi
Ancak fırsat bulabildim canım, Aslında iyiyim kusması dışında bebeğim de iyi zorlamıyor şimdilik o kadar Bugün 2 kez kustu sadece onlarda azıcıktı, o kusmayınca valla ben iyi oluyorum o kadar çok kusuyordu ki yavrum hali kalmıyordu ona üzülüyorum ben, evet fışkırarak kusması var reflü dedi zAten doktorumuz ama alerji konusunda bi test filan yapılmadı ben gene de süt ve süt ürünleri tüketmiyorum belki zarar ediyordur onlar diye, doktorumuz reflü yatağında yatırın dedi aldık onda yatırıyoruz pusette otursun dedi puseti taşıyoruz oda oda, her zaman aynı değil bi gun 5-6 kez kusuyor öbür gün hiç kusmuyor mesela neyden oluyor anlamadım gitti, yediklerim de ayni şeyler genel olarakcanım şimdi gördüm bu mesajlarını lohusalık 40 gün derler ama bence lohusalık bir kaç yıl bile sürer. Psikolojimiz değişik hallere girdi senin yaşadığın stresi tahmın edebılıyorum kendımı yerine koyuyorum haklısın mamaya geçicem derken kendı keyfını degıl bebeğini düşünüyorsun. ama anne sütü okadar eşsiz ki. burda edindiğim bi arkadaşımın 5aylık bebeği var..aylarca ne sıkıntılar cektı bebeginin anne sütüne alerjisi vardı. nerdeyse aç gezdı yapmadıgı kalmadı. ama yılmadı asla bebegı de kusuyordu süreklı. mamaya yönelmedi. hersey yasaktı neredeyse. stresten sütü azaldı yılnadı cogalttı şükür atlattı. sen annesin güçlüsün başarabılirsın. öncelıkle anne sütüne alerjısi var mı bebegının bunu arastırın enbuyuk belırtı fıskırarak kusmasıymıs. inşallah o yoktur. bunu öğrenınce de yılma sakın sütün varken yıllarca kızını koruycak olan bu değerli sütten mahrum etme. inşallah atlatıcaksın ve bazen bebekler gaz cıkarırken de kusar.. mıde kasılır gazla ıctıklerı de cıkar. mama ıle kusan bebekler de çok. sen yaparsın başedersin çünkü annesin ❤
bende saat 8 de emdiriyorum memede uyuyor kacta kalkarsa ama 10dan sonra uyutmuyorum 12 de yatiriyorum hergun uyku fuzeni kurmaya calisiyorum nasil alistirirsan oyle giderHımmm taktiklere baak . Ben keyfine bırakmışım o halde. 2 gündür 17 de uyuyor . Uyurken ya benim ya da eşimin nefesini sıcaklığını istiyor. Öyle dalıyor. Yaklaşık 3 saattir uyuyor. Her an uyanabilir. 2 parça bir şey ütüleyeyim bari garip kocama
Merhaba bebegim 30 gunluk asini olduk 2 gun once. Zor uyutuyorum, uyurken birden siddetli sekilde agliyor, beni kabul etmiyor sadece annemin kucaginda susuyor . Gaz cikarmadan kakasini yapmadan memeyi red ederek onun kucaginda birden susuyor ve uyuyor tekrar. Bir fikri olan var midir ?
bende saat 8 de emdiriyorum memede uyuyor kacta kalkarsa ama 10dan sonra uyutmuyorum 12 de yatiriyorum hergun uyku fuzeni kurmaya calisiyorum nasil alistirirsan oyle gider
Allah razı olsun canım zaten oglum için sütsüz kek kurabiye yapıyordum onlardan yerim tatlı canım çektikçe Allah başka dert vermesin tüm bebelere şifa versin.Bol pekmezli su ic hem seker ihtiyacini karsilar tatli pek bireey yiyemiceksin tahinle suyla idare et allah sabir versin yardimcin olsun cnm arada haber ver olurmu hep aklimdasin rabbim yar ve yardimcin olsun diger evladinada acil sifa versin bir mucize olsun insallah
Ben de alıcam muhtemelen de o yüzden soruyorum doktora sormadan alsam mı diye, alayım o zaman :)Emzirdiğin sürece kullan dedi. Tahlil falan yapılmadı
O zaman muhtemelen sana suni sancinn ilacini verdiler, bana sezryandan sonra serumun icine bir ilac katti o da agri ve kanama olmasin sagladi demek sana onun hap seklinde olani verdi..ben sutumu sagip verdim bebegime eger zararli olsaydi hic kimseye verilmezdi ya da bebginizi emairmeyin derlerdiCnm 3 ayri kadin dogumcuya sordum 3 günü gecmemek sartiyla ilaci kullanabilirsin emzirebilirsinde dedi. Zaten sezeryan dogumdan sonra bu ilaci igne ile veriyorlarmis. Uzun sure kullanimi zararli imis.
Benim oğlum da topuk kanından sonra sürekli kabus gördü ağlayarak uyandı, çektiği acıdan diye düşündüm sonuçta şok oluyor çocuklar her şeyden habersiz. Annenin hırkasını filan giyip emzirsen? eğer olay onun kokusu ise sende de susarMerhaba bebegim 30 gunluk asini olduk 2 gun once. Zor uyutuyorum, uyurken birden siddetli sekilde agliyor, beni kabul etmiyor sadece annemin kucaginda susuyor . Gaz cikarmadan kakasini yapmadan memeyi red ederek onun kucaginda birden susuyor ve uyuyor tekrar. Bir fikri olan var midir ?
Hangi damlayi kullaniyor bebegin canimNe mutlu sana ailene canım Allahım sağlık sıhhat versin mutlulugunuz hep ama hep devam etsin. Tatlı yorgunluklar değil mi ınsan çok ısteyınce herşeye razı oluyormuş. Anne olunca anlasım çok şeyi. Şükür iyiyiz kızım da ben de. Gaz peoblemı bızde de olmustu ama damlayı düzenli verınce düzeldi kuzum. bazen kaka yapamıyor o da şöyleymiş ne kadar doğru bılemıyorum ama bbeekler kaka yapmayı sonradan öğrenırmıs kaka yapma sıklığı azalınca ıkınmayı öğrenırmıs bı süre yapmakta güçlük çekermıs 2gün önce bunu yaşadık biz de. O gün çok üzüldüm stres oldum ama şükür ogrenmeye calsııyor eskıden 6yapıyosa sımdı 3,4 azaldıkca alıskın olmadıgından sanırım kendını zora sokuyor yoksa kakası yıne aynı normal halde. onun dısında gecelerı uyumadan once huysuz olabılıyor memedeyken kızarak kendını cekıyor uykuya dalınca bıdaha ertesı sabaha kadar rahatız acaba uykusundan mı huysuzlasıyor uyumayınca. gece uykularını "gece ve sabah aradakı emmelerini çıkarırsak 9,10saat uyuyor. gündüz de ıkı buyuk uyku 2şekerleme yapıyor
prospektüsunde bebek zehirlenmesi yazinca bende korktum ama doktor o risk 4 gün ve üzerindeki kullanimlarda dedi ki o da zaten sadece bir ihtimalmis icim biraz daha rahatladı sagol ilgilendigin icinO zaman muhtemelen sana suni sancinn ilacini verdiler, bana sezryandan sonra serumun icine bir ilac katti o da agri ve kanama olmasin sagladi demek sana onun hap seklinde olani verdi..ben sutumu sagip verdim bebegime eger zararli olsaydi hic kimseye verilmezdi ya da bebginizi emairmeyin derlerdi
Ben de öyle yapıyorum canım . Şimdi uyumak istiyor mesela. Babası oyalıyor. 1 saat sonra uyutmaya çalışacam . Ama çok sürmez uyanır .bende saat 8 de emdiriyorum memede uyuyor kacta kalkarsa ama 10dan sonra uyutmuyorum 12 de yatiriyorum hergun uyku fuzeni kurmaya calisiyorum nasil alistirirsan oyle gider
Imom latte olacak. Özellikle şu işe yarıyor diyemem. Emzirme dönemi için destek birde bebeğin gelişimi için olumlu etkişeri varmış.
Evet canım biz de akşam olunca doymak bilmiyoruz.. Akşamları süt üretimi azalıyor mu ne :) Bu akşam mama vermek zorunda kaldım ilk kez.. Kaç defa meme verdiysem de doymadı mama ile doyurup uyutabildim. O arada da biraz uyuyup uyandıktan sonra süt sağdım yine doymazsa onu vereceğim artık hala uyuyor bakalım :)8 günlük olduk bebeğiniz kaç saat memede kalıyor? Uyandırması da zor oluyor 2-2,5 saatte bir kaldırıyorum memeyi almıyor uyandırınca da basıyor çığlığı meme alana kadar gündüz emip uyuyor şükür ama akşam emiyor 1-1,5 saat uyuyor besiğine geçince tekrar emmek istiyor sizn de mi böyle
Veriyorum canım devamlı günde bir kez mama veriyorum süt gelmeyip oglus sinirlenip ağladığındaVeriyormusun peki benimkide o şekilde yapıyor ve süt kalmiyo goguslerimde saatlerce memede kaliyo gerçekten açıldığında da süt olmuyo sinirlenip ağlamaya basliyo memeyi tutmuyo bu sefer
nurse harvey's canım aka biogaiaya gecıcez sanırım bırdaha bu bitince kullanmamız gerekıyosaHangi damlayi kullaniyor bebegin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?