2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar normalde bebeğin altını emzirdikten sonra temizleyin diyorlar. Bende öyle yapıyorum ama bebeğim altını temizlerken genelde az-çok kusuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Sizde durumlar nasıl.
Canım bize hastanese hemşire emzirmeden önce altını değiştirin yoksa kusar dedi. Gerçekten de öyle, emzirip değiştirirken kusuyor. O yüzden ben emzirmeden önce değiştiriyorum. Bebeğin alt değiştirmesi ve banyosu açken yapılırmış :)

Akli yetmiyormu biberondayken gaz yokmu
Gorsen kucaktan dusecek okadar atiyor
Kendini sizdede oylemi dehset bagiriyor birde
yeterınce güclu cekemıyor olabılır zamanla duzelcek csnım bızım de kızıyordu baslarda memede sımdı alıstı doyunca kendı bırakıyor 1haftadır. bazEn gazı varken kızıyor aynı hareketler oluyor cıkınca yıne emıyor suan gazdan kızıyor sadece ama suan cekemıyor ve sınırlenıyor olabılır bebegın. of keske aglayarak degıl gulerek dertlerınısoyleseler

Gaz olunca kolik oluyor dimi, benimkinin akşam ağlamalarında gaz sorunu yok onu net biliyorum boşuna yırtıyor bizimki kendini sadece meme de sakinleşiyor

Kızlar normalde bebeğin altını emzirdikten sonra temizleyin diyorlar. Bende öyle yapıyorum ama bebeğim altını temizlerken genelde az-çok kusuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Sizde durumlar nasıl.
Yok canım bende tam tersi biliyorum bunu önce alt temizliği sonra emzirme, hoş benimki zAten daha pijamasını çıkarırken kusmaya başlıyor sonra ben altını mı temizleyim üstünü mu bilemiyorum

Gaz olunca kolik oluyor dimi, benimkinin akşam ağlamalarında gaz sorunu yok onu net biliyorum boşuna yırtıyor bizimki kendini sadece meme de sakinleşiyor
canım bence de ve doktorlara gore de hıcbır sorunu olmayan bebek aglamazmıs ya ılgıden ya bezden ya aclıktan ya gazdan bız gaz cıkarıyoruz eyvallah ama ıcınde daha yuzlerce gaz oluyor cıkmayan gazı anlamıyoruz onlar da buyzden aglıyor benım kzım cok sakin normalde ama gazı oldugunda ayagnı cekıyor cıglk atar gb aglıyor karın agrısı ve gaz busekılde bebegı bagırtarak aglatır aclık aglaması da daha sakin olur gaza nazaran. artık aglama seklınden anlıyorum ne derdı var dıye. kıyafet etıketınden bıle agladıgı oldu kesınce sustu terleyınce ve usuyınce de aglarlar. gaz ıcın yılmadan saatlerce ugrasyrm sonunda cıkarıyrdu ve susyordu ben de ınanmyorm sebepsz agladklarına bebeklerın. ve meme bebeklerın sadece fızıkı degıl ruhsal ıhtıyacını da gıderıyor canı yanınca meme care cıkıs yolu bebeklere. ıste buyuzden kusuyor bebek gereksız emdıgı ıcın emzırdkten sonra 1.5 2saat verme dedı dr bana aglarsa gazdan veya baska seyden dıyr nıtekım de doydultan snra emerse kusuyor onu. oyuzden azaldı kusmaları gereksız vermıyrm memeye hayır demezler agrıları olunca ve fazla emdkleri ıcın kusarlar. belkı de bebegın bundan da fazla kusuyor:/

Ayni seyleri yasiyoruz cnm

Yok canım bende tam tersi biliyorum bunu önce alt temizliği sonra emzirme, hoş benimki zAten daha pijamasını çıkarırken kusmaya başlıyor sonra ben altını mı temizleyim üstünü mu bilemiyorum
bence de emzırdıkten sonra. oyle okudum ben de bızımkı uyuynca altını alınca da uyanmıyor devam edıyor. ben de ıyle yapmaya basladım daha once emzırmeden once sanıyordum ve oyle yapıyordum emınce çişini yapıyor veya kakasını busefer tekrar alt alıyordum hayda dön başa

Evet gaz zaten gazi olduğu zaman tok olsada emmek istiyo biz heran gaz yapıyoruz alttan üstten ama yinede gaz dolu çocuk

Yok canım gun içinde o tarz bi ağlaması yok, akşamki ağlamaları da çok farklı yani gaz seanslarımız var ağlamasa da biz gaz masajımızı yapıp gazımızı çıkarttığımız saatlerimiz oluyor gun içinde hem gaz ağlamalarını anlıyorum ıkınma hareketi de yapıyor gazdan ağladığında kızarıyor bozarıyor, akşamları ağlaması bambaşka, yaklaşık 2 haftadır her akşam 9-12 arasında hıysuzlanıyor ve dediklerinin hepsini denedim altını açtım üzerini değiştirdik bi kaç akşam sakinleşsin diye yıkadık emzirdim gezdirdim beyaz gurultu sesleri açtık kuran okuduk başında ama asla susmuyor hepsini denedik saatimiz 12 olunca gece artık uyku saatimiz oluyor yatak odamıza geliyoruz üst değiştir alt değiştir emzir emerken uyuyor daha zaten sonra gece 3 e kadar falan sesi çıkmıyor

Evet gaz zaten gazi olduğu zaman tok olsada emmek istiyo biz heran gaz yapıyoruz alttan üstten ama yinede gaz dolu çocuk
Bizim gaz sorunumuz biraz 40 mız çıkınca düzeldi gibi yani günün belli saatleri gaz çıkarması için ona yardım ediyorum sabahları 9-10 arası ve akşam üzeri 5-6 arası Gaz çıkarma saatlerimiz, tabi gun içinde gene ıkınma hareketi yapıyorsa yine çıkarması için yardım ediyorum, 10 gündür falan gaz damlası bile kullanmıyoruz

bak şunu aç dwrim kuzum dün karşılastım nasıl bır etkisi varsa bebegı hıpnoz edıyor sankı şok oldum açınca:)

bak şunu aç dwrim kuzum dün karşılastım nasıl bır etkisi varsa bebegı hıpnoz edıyor sankı şok oldum açınca:)
Bunu biliyorum canım gun içinde ben açıyorum bazen yemek hazırlarken falan bebiş oyalansın diye ama akşamları hiç fayda etmiyor

Bende oyle biliyorum.once alti temizlenir diye..
He uyguluyormyyum hayir..ne zamana denk gelirse :))

Kızlar barbunya gaz yaparmı kaç gündür et türü şeyler yapıyorum barbunya kuru fasulye gibi değildi Normalde yapmıyordu bana gaz ya da yemeklern ıcıne kimyon atıp faydasını gören oldu mu

Kızlar barbunya gaz yaparmı kaç gündür et türü şeyler yapıyorum barbunya kuru fasulye gibi değildi Normalde yapmıyordu bana gaz ya da yemeklern ıcıne kimyon atıp faydasını gören oldu mu
Geçen yaptım eve yardımcı bayan vardı bana sen yeme gaz yapar dedi oysa o kadar hevesle pisirmistim

Kızlar ya ben çalışan annelere bir şey soracağım. 300 tl doğum param ve doğum rapor param ( devletin ödediği maaş yerine geçen) yatmadı hala. 21 aralıkta ayrıldım ne aralık ne ocak ikiside yatmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…