2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doymadigini nasil anladin canim ben hala anlamiyorum :KK43: mama almali miyim bilmiyorun da
Ben de hala anlamiyorum ya. En fazla 10 dk emiyor zaten ama ac olsa aglar diye dusunuyorum. Bir yandan da icim rahat etmiyor. Bugün doktoruna soracagim bakalim yazarim buraya

Günaydın kızlar

Canım maşallah subhanaalah bebeğine yerim onu bennnn

Canım bence memeyi atıp tekrar almıyorsa bence doyuyor. Şey evde tartı varsa önce kendin tartıl sonra bebeğinle tartıl tam doğru değil ama yaklaşık kilo çıkıyor.
Yapiyorum tarti olayini da benimki bozuk galiba elektronik olmasina ragmen. Her cikisimda farkli bi rakam gosterio. Memeyi oyle yapiyot ama mesela 10dk emmis oluyo nasil yeterli bilmiyorun bende carsamba 1aylik kontrolumuz var orda artik gorcez..

Ben de hala anlamiyorum ya. En fazla 10 dk emiyor zaten ama ac olsa aglar diye dusunuyorum. Bir yandan da icim rahat etmiyor. Bugün doktoruna soracagim bakalim yazarim buraya
Ayniyiz su an tamamen bizimde emme o kadar genelde. Ay cok sevinirim valla mutlaka yaz kuzum benim carsamba doktor taa❤

Ayniyiz su an tamamen bizimde emme o kadar genelde. Ay cok sevinirim valla mutlaka yaz kuzum benim carsamba doktor taa❤
Canım o bebeğin emiş gücüne bağlı aceleci olmasına da bazı bebekler keyif yapa yapa emer bazı bebekler oyalnamaz acele acele içer bitirir benim iki çocuğumda 10 dakika üstü hiç emmedi ama iyi kilo alırlar genelde

Canım o bebeğin emiş gücüne bağlı aceleci olmasına da bazı bebekler keyif yapa yapa emer bazı bebekler oyalnamaz acele acele içer bitirir benim iki çocuğumda 10 dakika üstü hiç emmedi ama iyi kilo alırlar genelde
İnsallah oyledir bizimde canim ❤ merakla bekliyorum ❤ siz nasilsiniz alisti mi kizin

Kolik değil de bazı bebeklerin cadı saati dedikleri bi saati oluyor ne yaparsan yap o saatlerde huysuzluğu geçmiyor. Kolik daha farklı bildiğim kadarıyla
Gündüz iyiyiz gece uykumuz da fena sayılmaz düzenli, ama benim Kıza her akşam 10-12 arası bişiy oluyor ağlar ağlar o 2 saatte iflağımızı kesiyor oturmak kesinlikle yok yürüyoruz evin içinde onu da beğenmiyor 10 dk yürüyünce gene başlıyor ağlamaya, bu kez biraz kucak sallaması biraz emzirme arası ama hiç memnun kalmıyor 12 gibi de uyku saatimiz kendiliğinden susuyor alt değiştir emzir uyut beni diyor :)) kolik galiba diyordum ben demek huysuzmuş sadece benimki :))

Kızlar normalde bebeğin altını emzirdikten sonra temizleyin diyorlar. Bende öyle yapıyorum ama bebeğim altını temizlerken genelde az-çok kusuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Sizde durumlar nasıl.

Kızlar normalde bebeğin altını emzirdikten sonra temizleyin diyorlar. Bende öyle yapıyorum ama bebeğim altını temizlerken genelde az-çok kusuyor. Ben mi yanlış yapıyorum acaba. Sizde durumlar nasıl.
benm kizm da emzrdikten sonra temizlersem kusuyor ben once temizliyorum ne yapayim, zaten bez cok durmuyir ki once temizlesem ne olacak

Gündüz iyiyiz gece uykumuz da fena sayılmaz düzenli, ama benim Kıza her akşam 10-12 arası bişiy oluyor ağlar ağlar o 2 saatte iflağımızı kesiyor oturmak kesinlikle yok yürüyoruz evin içinde onu da beğenmiyor 10 dk yürüyünce gene başlıyor ağlamaya, bu kez biraz kucak sallaması biraz emzirme arası ama hiç memnun kalmıyor 12 gibi de uyku saatimiz kendiliğinden susuyor alt değiştir emzir uyut beni diyor :)) kolik galiba diyordum ben demek huysuzmuş sadece benimki :))
Benum oğlum kolik akşam 9 da basliyo
11.30 12 ye kadar agliyo hiçbişey kâr etmiyo sürekli emmek istiyo emiyo hirslaniyo emerkende agliyo göğsümü koparircasina cekistiriyo fazla emdiginden kusuyo gazdan Kivraniyo derken 12 'de yorgun düşüp uyuyo dr 3 ay sabredeceksin diyo

İnsallah oyledir bizimde canim ❤ merakla bekliyorum ❤ siz nasilsiniz alisti mi kizin
Aşırı davranışların dozu azaldı =) daha sakiniz tabi kreşin etkisi yoruluyor biraz iyi olacak inşallah canım gitgide.. Nasıl gidiyor mındıkla siz alışabilirdiniz mi

Benum oğlum kolik akşam 9 da basliyo
11.30 12 ye kadar agliyo hiçbişey kâr etmiyo sürekli emmek istiyo emiyo hirslaniyo emerkende agliyo göğsümü koparircasina cekistiriyo fazla emdiginden kusuyo gazdan Kivraniyo derken 12 'de yorgun düşüp uyuyo dr 3 ay sabredeceksin diyo
Ya bizimkide oyle emzirmek istemiyorum artik surekli ciglik atiyor emerken ama surekli boyle sanki biyerine birsey olmus gibi basiyor cigligi oraya buraya cekistiriyor biberondan icerken hic sesi solugu cikmiyor neden acaba :/(

Ya bizimkide oyle emzirmek istemiyorum artik surekli ciglik atiyor emerken ama surekli boyle sanki biyerine birsey olmus gibi basiyor cigligi oraya buraya cekistiriyor biberondan icerken hic sesi solugu cikmiyor neden acaba :/(
Aynı biberondan emerken sıkıntı yok gaz başka bi sebebi yok bizimki alttan ustan gaz çıkardığı halde çok gazlı dr yanınada duraksız gaz yaptı dr yinede karnı gaz dolu dedi o denli yani

Doymadigini nasil anladin canim ben hala anlamiyorum :KK43: mama almali miyim bilmiyorun da
Canım bebeğim yatırınca ağlıyor sonra sürekli yakalarını ellerini yemeye çalışıyor.. doyduğunda ya uyuyor ya da kendini salıyor. Günlük çişli bezden de takip edebilirsin

Akli yetmiyormu biberondayken gaz yokmu :-) :-)
Gorsen kucaktan dusecek okadar atiyor
Kendini sizdede oylemi dehset bagiriyor birde
Bibeonda çaba sarfetmiyo ondan sanırım ben de kucağımdan kayıp düşecek sanıyorum kafasını geriye doğru okadar çekiyo kendini kasiyoki birde kıtlıktan çıkmış gibi emiyo acele acele genzine kaciyo boğulacak saniyorum rengi atiyo çocuğun sonra o dudağını buzup masum masum iç çekmesi ozaman ben ağlıyorum o ağlıyo

Bizde de aynısı oluyor. Biraz dik tutup bekliyorum ama yinede biraz kusuyor. Önce altını açmayı denedim ama uyandığında öyle aç oluyor ki ağlamaktan nefesi kesiliyor. Önce doyurmak zorunda kalıyorum.

Back
X