2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İşiniz rast gelsin canım çok teşekkür ederim bunca insanın duasıyla gidicem şimdi inşallah hayırlı haberlede dönerim Allahın izniyle herkesten Allah bin kere razı olsun
Yaa senin kadar heyecanlıyım şuan hadi çık gel artık çok güzel geçti demeni bekliyorum yemek yapcam mutfağa giricem önce senden haber gelsin sonra gireyim diye bekliyorum telefonun başında, herşeyi yoktan var eden Allah minicik bebeklerimizin kalplerini mi iyileştiremeyecek, O'nun gücü herşeye yeter duayla hallolmayacak şey yok inşaallah hadi güzel sonuçlar olsun

salı günü yapalım mı yarın herkes tartılsın burada listelendirelim
Bana uyar bende kendi kiloma göre tombik hamile kalanlardanım dikkat etmek değilde en azından gerçekçi olup aldığımız kiloları görelim mesela ilk 3 ayda kilo almak istemiyorum
Not: 68 kiloyum

Bende mesai bitmeden gelsin diye bekliyorum :)

Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktor buraya kadarmış

Yaa çok üzüldüm başka bir doktora mı gittin peki

Canımm çok geçmiş olsun Rabbim en kısa sürede yerini doldursun, sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.

Canim gozunaydin...

Hosgeldin cnm. Gozunaydin...

Canim benimde aklim sendeydi.. insallah hayirli haberlerini alırız..
Hosbulduk canım. Teşekkür ederim.:)
hoşgeldin canım aramıza mayısta bat bekleyenler sayfasından sonra burda görüşmek ne güzel
allah tamamına erdirsin
Evet çok guzel gerçekten. tethyss arkadaşımız demişti. İnşallah beraber ocak annelerinden toplanırız diye. Nasip oldu bak.
aaa aramız bir gün bende bat bekleyenler grubundan :) hayırlı olsun , darısı kese görmeye, kalp atışı duymaya hepberaber
Ay insallah canim. Senin de gözün aydın.
Hoşgeldin hayırlı olsun

sidelya hoşgeldin hayırlı olsun
Hoşbulduk cok teşekkür ederim.

Canim cok uzuldum...insallah tedavisiz kalirsin tekrar...baska dra gorunsenmi yinede..

ne diyeceğimi bilemıyorum Allahım acını hafifletsın inşallah

Cok uzuldum cnm ins tez zamanda tekrar nasip eder Allah. Umudunu sakin kaybetme, böyle gebeliklerin arkasindan saglikli gebelik nasip oluyor genelde

Yaa ne denir ki bu durumda Allah yardımcın olsun, bak bende daha yeni kurtaj olmuştım hemen sonrasında yeniden oldu, üzülme diyemez sana kimse üzül acını yaşa ama çok çabuk toparlan nolur sonraki bebişler için psikolojik olarak da beden olarak da güçlü ol ki sağlıkla gelsin sonraki bebişin, yaz buralara da acını paylaş ki azalsın, kendini bir an evvel toparlaman dileğiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…