- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
planlı bir gebelik miydi? benimki 11 yaş olacak araları
biraz zor olur ama inan en güzelini yaptıız yavrunuzun arkadaşı oyun arkadaşı geliyor
Yaa senin kadar heyecanlıyım şuan hadi çık gel artık çok güzel geçti demeni bekliyorum yemek yapcam mutfağa giricem önce senden haber gelsin sonra gireyim diye bekliyorum telefonun başında, herşeyi yoktan var eden Allah minicik bebeklerimizin kalplerini mi iyileştiremeyecek, O'nun gücü herşeye yeter duayla hallolmayacak şey yok inşaallah hadi güzel sonuçlar olsunİşiniz rast gelsin canım çok teşekkür ederim bunca insanın duasıyla gidicem şimdi inşallah hayırlı haberlede dönerim Allahın izniyleherkesten Allah bin kere razı olsun
Ben varım diğer arkadaşlardansalı günü yapalım mı yarın herkes tartılsın burada listelendirelim
Hayırlı olsun canım. Karından mı baktılar.6+2de duydum ben bugün ama gerçekten cihaz önemli. Insallah duyarsın, duyulmasa da benim gibi panik yapma
Hayirli haberlerle gel ins cnmİşiniz rast gelsin canım çok teşekkür ederim bunca insanın duasıyla gidicem şimdi inşallah hayırlı haberlede dönerim Allahın izniyleherkesten Allah bin kere razı olsun
Evet ama doktor karından kalp atışı yok dedi once. ayrıntılı ultrasona yolladı. Orda karından duyuldu.Ben varım diğer arkadaşlardan
Hayırlı olsun canım. Karından mı baktılar.
Bana uyar bende kendi kiloma göre tombik hamile kalanlardanım dikkat etmek değilde en azından gerçekçi olup aldığımız kiloları görelim mesela ilk 3 ayda kilo almak istemiyorumsalı günü yapalım mı yarın herkes tartılsın burada listelendirelim
Bence de pazartesi veya cuma da olurGünaydın
Evet bu fikir çok güzel kilolarımızı ya hafta başı pazartesi ya hafta sonu yazsak en azından birbirimizden destek alıp fazla kilo alıp ipin ucunu kaçırmayız.
Yaa senin kadar heyecanlıyım şuan hadi çık gel artık çok güzel geçti demeni bekliyorum yemek yapcam mutfağa giricem önce senden haber gelsin sonra gireyim diye bekliyorum telefonun başında, herşeyi yoktan var eden Allah minicik bebeklerimizin kalplerini mi iyileştiremeyecek, O'nun gücü herşeye yeter duayla hallolmayacak şey yok inşaallah hadi güzel sonuçlar olsun
İnşallah bekliyoruz güzel haberlerini. Bir sıkıntı mı vardı?Pembepanterr canim ne yaptin.ne olur güzel haberlerle gel
Yaa çok üzüldüm başka bir doktora mı gittin pekiHerkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
Hosbulduk canım. Teşekkür ederim.:)Canim gozunaydin...
Hosgeldin cnm. Gozunaydin...
Canim benimde aklim sendeydi.. insallah hayirli haberlerini alırız..
Evet çok guzel gerçekten.hoşgeldin canım aramıza mayısta bat bekleyenler sayfasından sonra burda görüşmek ne güzel
allah tamamına erdirsin
Ay insallah canim. Senin de gözün aydın.aaa aramız bir gün bende bat bekleyenler grubundan :) hayırlı olsun , darısı kese görmeye, kalp atışı duymaya hepberaber
Hoşbulduk cok teşekkür ederim.
Canim cok uzuldum...insallah tedavisiz kalirsin tekrar...baska dra gorunsenmi yinede..Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
ne diyeceğimi bilemıyorumHerkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
Cok uzuldum cnm ins tez zamanda tekrar nasip eder Allah. Umudunu sakin kaybetme, böyle gebeliklerin arkasindan saglikli gebelik nasip oluyor geneldeHerkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
Yaa ne denir ki bu durumda Allah yardımcın olsun, bak bende daha yeni kurtaj olmuştım hemen sonrasında yeniden oldu, üzülme diyemez sana kimse üzül acını yaşa ama çok çabuk toparlan nolur sonraki bebişler için psikolojik olarak da beden olarak da güçlü ol ki sağlıkla gelsin sonraki bebişin, yaz buralara da acını paylaş ki azalsın, kendini bir an evvel toparlaman dileğiyle canımHerkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?