2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım çok kalkan kullandığın için o kadar ucu çıkmış kalkan vakum görevi görüyor hatta sütten boğuluyor yazıyorsun ya vakum görevi gördüğü için gereğinden çok süt üretiyor ben sadece 3 gün kalkan kullandım yara olmadığına inandığımda bıraktım bence kullanmana gerek yok ama sen bilirsin tabi =) göğüs pedi kullanıyorum çok süt ürettiğinde ama artık ihriyacı kadar üretiyor
canım gece kalkansız denedim heryerim ıslanmıs kalkandan oldugunu sanmıyorum :KK43: ztn gece kalkanı sutyenle kulanıyrm bı beden buyukle sıkısmıyor ve plastik kısmını takmadan kapak koyuyorum coguzaman o zaten vakum yapamaz yanı normal duruyor vakumlu sekılde degıl bıkac gun dha deneyecegım bakalım çol çok fazla süt oyuzden ekstra cay da ıcmıyorum cok fazla emzırıyorun kızımı ve sütün cogalmasında en buuyuk etken emzırmek ve suymus sadece buna baglıyorum cok uzun emıyor ve cok sık

canım gece kalkansız denedim heryerim ıslanmıs kalkandan oldugunu sanmıyorum :KK43: ztn gece kalkanı sutyenle kulanıyrm bı beden buyukle sıkısmıyor ve plastik kısmını takmadan kapak koyuyorum coguzaman o zaten vakum yapamaz yanı normal duruyor vakumlu sekılde degıl bıkac gun dha deneyecegım bakalım çol çok fazla süt oyuzden ekstra cay da ıcmıyorum cok fazla emzırıyorun kızımı ve sütün cogalmasında en buuyuk etken emzırmek ve suymus sadece buna baglıyorum cok uzun emıyor ve cok sık
Benimde ilk zaman çok akıyordu göğüs pedini ıslandıkça değiştirdim düzene girdi ama kalkanla rahat ediyorsan öyle devam et canım

Yarin bizim 1. Ayimiz..kanguru var.bende ama.erken degilmi.
Ne zaman kullanmaya baslamak lazim.
Yenidoğana uyumlu aparatları oluyormuş bazılarında doğumdan itibaren kullanılıyormuş onlardan bakıyorum bende 35 günlük olduk bizde diğerleri için erken sendekinde yokmu o aparattan

Ben o kadar uzağı gördüklerini düşünmüyorum henüz, bende açıyorum tv yi evde ses olsun diye bebeği tv den sakınmıyorum ama sesini fazla açmışsam ya da şarkı Türkü sesi fazlaysa ses dikkatlerini çekiyor diye düşünüyorum,
Bende
Canım mama markanız nedir.

Teşekkür ederim canım bakıyım bende dediğin markaya

Canım biz 34 günlüğüzbazen işyerine gitmem gerekiyor 2 günde bir gibi 2 saatliğine sütümü sağıp anneme bırakıyorum annem biberonla veriyor.dr brown marka biberon aldım aventi kullanmadı çünkü. Halam Doğum sonrası 1 hafta hastanede kaldı onun bebeği bu marka ile evde bir hafta emdi. Anneside eve gelince onu emmeye devam etti. Biberonun içinde yeşil bir pipet var. Anne memesi gibi geliyormuş süt o yüzden sıkıntı yaşamışlar. Bi bak istersen, benim kızımında emme süresi düştü sanırım büyüdükçe daha kuvvetli çekiyorlar o yüzden düşmüş olabilir. Ama benim ilk bebeğim çok tecrübem yok bide ben genelde sabah sağıyorum akşama doğru azalıyor çünlü sütüm. Emzirdikten. Sonra bazen 40 cc bazen 60-80 cc çıkıyor gün gün değişiyor nedenini bilmiyorum ama. Sende fırsat buldukça emzir derim. Biberon kolayına geliyor bebeğin. Kaç günlüksünüz
Bende odr brown biberon kullanıyorum ve evet beni bırakmadı o biberon kullanırken de biraz çaba sarfediyo ve yesil pipet sayesinde hava yutmuyo havayı geri biberona yolluyo bende tavsiye ederim

Yenidoğana uyumlu aparatları oluyormuş bazılarında doğumdan itibaren kullanılıyormuş onlardan bakıyorum bende 35 günlük olduk bizde diğerleri için erken sendekinde yokmu o aparattan
Bizde 35gunluguz :)) bende bakiyorum su an. Ama kullanilir mi sever mi onu da bilemiyorun

ben cok pısmanım anneyanı alıcaktım basta sonra bır ıkı kısı dedı 5,6aylkken ordan dusme olayları olur yatagna gecme vs ama okdr sanmıyorum kapanan ları da var bambu aldm estetık acıdan da begendm dıye ama anneyanı alırdım ha bunnla da rahat mıyım rahatm ama mesela dun belım e sancılar grdı egılırken gece kızımı koyarken kıtlendım cokzor koydum bambuya. 2.ye olursa anneyanı alıcam mutlakaa ılerde. arkadasımız bende anneyanı duruyo al ıstersendedı ama busfer bambubosa alınms olck dye ıstemedm esım de ıstemez dye:)
Büyük rahatlık gerçekten devamlı insanın gözü üstünde oluyo çünkü kusuyo battaniye yi kontrol ediyorum sürekli vs gözümü açıp kapatıyorum yetiyor kapanıyor da geçenlerde yeğenim var alya biliyorsun 8 aylıktı geldiğinde yattı ve koca bi bebek kendisi sığıyor yani onu diyenler sepet beşik çok büyük sanki insanları anlamak zor :D ama çok güzel duruyo bambular gerçekten

Bende anlamadım ki kuzum, rahim hala görünüyor sarkma olabilir diye düşündüm . Bir kaç alıyormuş sanırım vajinanın eski hale gelmesi
Rahmi bilmiyorumda genis gelio bana orasi aynayla baktigimda :( ben de yarina randevu aldim hemoroid icin :( bakalim

Back
X