Bebeğimize de bakarız yemeğimizide yaparız:)Benimkide kuvakci :)))) ay ins sever rahatlik olur diye dusunuyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğimize de bakarız yemeğimizide yaparız:)Benimkide kuvakci :)))) ay ins sever rahatlik olur diye dusunuyorum :))
6.ncı ayından sonra yoğurt yaparım ben de. Ama o zaman sağarım.Ben hiç sağmadım kızımda 2 yıl emdi şükür sağan arkadaşlarım oldu dolabı doldurdular sonra napacaklarını bilemediler o sütleri yok yoğurt mu yapsak yok peynir mi yapsak dediler =) çalışmayacaksan sağmanın manası yok bence birde süt bebeğin o anki ihtiyacına göre üretiliyor
Yok kız o kadar büyük değil Hatta ben dikdörtgen anne yanı beğenmiştim o gün sipariş edecektim arkadaşım tehlikeli oluyor deyince salak* gibi dinledim sepet beşik çok zor özellikle eğilip koymak aşırı da büyük değil yaniBüyük rahatlık gerçekten devamlı insanın gözü üstünde oluyo çünkü kusuyo battaniye yi kontrol ediyorum sürekli vs gözümü açıp kapatıyorum yetiyor kapanıyor da geçenlerde yeğenim var alya biliyorsun 8 aylıktı geldiğinde yattı ve koca bi bebek kendisi sığıyor yani onu diyenler sepet beşik çok büyük sanki insanları anlamak zorama çok güzel duruyo bambular gerçekten
İnşallah değildir canm.. evet hemen görmese bile ses gelince o tarafa çevirmeye çalışıyor başını. Alışmasını hiç istemiyorum tv yeGunaydinn ❤❤ insallaah :))
Saol kuzum. İns ameliyatlik degilde kurtulurum valla. Ben de tv yi kapatiyorum genelde zeka geriligi algi bozuklugu vs duymustum. Kontrast parlak renkler ilgilerini cekiyor cunku su anda
Ya ne güzeeel darısı başımıza :)Günaydınn ben emzırme harıc 10saat uyudum![]()
Canım bende öyleyim şanki her an adet olacakmışim gbi ve ishal oldumDoğum belirtileri arasında var canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz inş
Canım doğum yaptınmihayirlisi bakalm cnm kontrolum var cuma öglenden sonra bakalm doktorum ne dicek
Avrupadaki arkadasim hemen birak burda vermiyorlar seni kabiz yapan sey odur dedi. Bende biraktim. Kabizim gectiBen kendi kontrolümde dr a sormayı unuttum bu vitamin kan ilacı kullanılmaya devam ediyomusunuz nekadar süre kullanılmali
yrilmadigi icin ben anne yanini kullanamadim. Anne yani yatagin ortasinda kaliyor . Ve normal dogum dikislerim oldugu icin yumusak yatakta emzirmek zorladi. Fakat egimli olmasi tek avantaj saglayan yani oldu. Chicco anne yani idi. Sizinde komidini iz varsa iyi olmusBüyük rahatlık gerçekten devamlı insanın gözü üstünde oluyo çünkü kusuyo battaniye yi kontrol ediyorum sürekli vs gözümü açıp kapatıyorum yetiyor kapanıyor da geçenlerde yeğenim var alya biliyorsun 8 aylıktı geldiğinde yattı ve koca bi bebek kendisi sığıyor yani onu diyenler sepet beşik çok büyük sanki insanları anlamak zorama çok güzel duruyo bambular gerçekten
Mastit olmamak icin sagin diyorlar. Doktor vs gibi bebegi birakmak zorunda oldugunda da kolaylik sagliyor. Birde bebek genelde tek memeden emiyor diger memeyide sagmazsan buyudugunde sut yetmez dediler bu sebeple arttirmak icin sagma yoluna gittim. Ama biberona alismamasi daha onemli bir konu.6.ncı ayından sonra yoğurt yaparım ben de. Ama o zaman sağarım.
Tesekkur ediyorum cok onemli bir tavsiye oldu. Markayi biliyorum. Tam olarak modelini de belirtebilir misiniz?Bende
Bende odr brown biberon kullanıyorum ve evet beni bırakmadı o biberon kullanırken de biraz çaba sarfediyo ve yesil pipet sayesinde hava yutmuyo havayı geri biberona yolluyo bende tavsiye ederim
Tesekkur ediyorum cok onemli bir tavsiye oldu. Markayi biliyorum. Tam olarak modelini de belirtebilir misiniz?
Avrupadaki arkadasim hemen birak burda vermiyorlar seni kabiz yapan sey odur dedi. Bende biraktim. Kabizim gecti
Canım bu biberondan ben de aldım ancak üzerinde var olan emzik yenidoğan için kullanılıyor mu üzerinde göremedim? Şu an philips avent ile veriyorum ama baya gaz yapıyor anladığım kadarıylaResmini ekledim canım bende 150 cc olanı var
Valla bilmiyorumki.ablamdan aldim ben kutuyla duruyor ..onlarda pek kullanamamisti.Yenidoğana uyumlu aparatları oluyormuş bazılarında doğumdan itibaren kullanılıyormuş onlardan bakıyorum bende 35 günlük olduk bizde diğerleri için erken sendekinde yokmu o aparattan
kızlar kızım biberon almıyor 1,2haftadır. doktora gtmem gerekıcek.ne yapıcam bılmem asla almıyor hepsını deniyoruz yok bana mısın demıyor
Ayriliyo canım ayirdim zaten o şekilde yapistiriliyo direk yanimda oluyo bendeki de babyplusYatagimin komidini a
yrilmadigi icin ben anne yanini kullanamadim. Anne yani yatagin ortasinda kaliyor . Ve normal dogum dikislerim oldugu icin yumusak yatakta emzirmek zorladi. Fakat egimli olmasi tek avantaj saglayan yani oldu. Chicco anne yani idi. Sizinde komidini iz varsa iyi olmus
Mastit olmamak icin sagin diyorlar. Doktor vs gibi bebegi birakmak zorunda oldugunda da kolaylik sagliyor. Birde bebek genelde tek memeden emiyor diger memeyide sagmazsan buyudugunde sut yetmez dediler bu sebeple arttirmak icin sagma yoluna gittim. Ama biberona alismamasi daha onemli bir konu.
Benim onu hep açık o yüzden koyarken de kolay oluyo kapatınca eğilmek gerekiyo yineYok kız o kadar büyük değil Hatta ben dikdörtgen anne yanı beğenmiştim o gün sipariş edecektim arkadaşım tehlikeli oluyor deyince salak* gibi dinledim sepet beşik çok zor özellikle eğilip koymak aşırı da büyük değil yani