- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Allahın dediği olur verende o alanda hayırlısı böyleymiş nasibi olsa zaten sıkıntı olmazdı ama işte yinede insan üzülüyo zor gerçekten rabbim hiç kimseye yaşatmasın,annelik hayalim yarım kaldıYa canım benim sen öyle deyince kalbime resmen bıçak saplandı bikaç ay önce bende üst üste düşükler yaşadım ne oldugunu cok iyi bilirim ağlama üzülme diyeceğim ama biliyorum elde değil allah beterinden korusun
Onu duvara sıkıstırmak lazım Allahım ya nasıl sinırlerımı bozdu. inşallah Hayırlı haberle gel kuzum aklımız sendeAcilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahatkadın benim anlattıklarıma göre hemen yatıralım seni hastaneye diyo sabah kendi doktorumun yönlendirdiği ultrasona giricem tekrar ama seninki tam mucize olmuş benim umudum kalmadı
Canım olumlu bişey olacağını sanmıyorum bana kürtaj yolu göründü artıkOnu duvara sıkıstırmak lazım Allahım ya nasıl sinırlerımı bozdu. inşallah Hayırlı haberle gel kuzum aklımız sende❤
Guzel haberler alirsin insaaallahMaşallah canım, sağlıkla büyüsün darisi başımıza , bende salı gidicem 7+2 de, doktor bu çarşamba çağırdı ama biraz bekledim belki bebek biraz daha anlaşılır diye :)
Nasıl bi ifadedir bu yaaa. Nasıl böyle basit soyluyorlarCanım gittimde sabah gel renkli ultrason mesai saatleri içinde oluyo falan dedi,fikrini almak için sordum duvara falan sıkışmış ölmüştür dedi
Benim de lekelerjm vardi ama benim Hikayem biraz karisik. Ilac falan kullaniyoum dr coraspirinj keselim dedi onu birakinca lekeler de gitti.icini ferah tut bir seyciknolmaz insaallah. Kizima hamileligimde 3 ay boyunca adet kanamalarimda gormedigim kadar kanamalarim oldu. Her seferinde bu defa da kaybettim dedim. Ama sukur simdi kizim 17 aylik@)Bugunde sansima haftasonu ozeldeki dr gitmistir devlettekilerde bi ilgililer sormayin bi gideyim kizlar dua edin guzel haberlerle geleyim
Hic oyle yarim kaldi diye dusunme lutfen. 3 dusuk yaptim ben 1 kizim var simdi. Allah sana da nasip edecek insallah.Allahın dediği olur verende o alanda hayırlısı böyleymiş nasibi olsa zaten sıkıntı olmazdı ama işte yinede insan üzülüyo zor gerçekten rabbim hiç kimseye yaşatmasın,annelik hayalim yarım kaldı
Devlet hastanesi iğrençliği işteNasıl bi ifadedir bu yaaa. Nasıl böyle basit soyluyorlar
ne dıyecegımı bılemjyorum kuzum inan acını paylasıyorum Allahım eger gercekten bısey olmadıysa bıanonce sıze gerceklerı ogrenmeyı nasıp etsın meleğinizi size tezzamanda göndersın❤Canım olumlu bişey olacağını sanmıyorum bana kürtaj yolu göründü artıkçok büyük mucize gerek o da çok zor
boyun kaç ki canım? 93 birazcık çok olmuş sankiben son aylarda hiç fotoğraf çektirmedim. 93 kiloluk bir fil gibi dolaşıyordumbunda fotoğraflarımı beğenmek istiyorum :)
çok doğru söylemiş canım. Aynı özeni göstermemiz gerekiyor gerçekten.. ben gece çişe kaldırıyordum, sık sık da yatağa yapıyor. Bu gece itibariyle tekrar bez bağladım mecburen sırf sürekli kucağıma almayım diyeBenim kızım da 16kg ve dr kesinlikle kucağına alamassın dedi. Ben de mecburiyet falan deyince bana ilk gebeliğinde damacana taşıdın mı? Bunda da aynı özeni göstermek zorundasın dedi.
Sen de alma kucağına
canım sonuna kadar okudum, allahtan Ümit kesilmez tabi. Yarın inş hayırlı haberler alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHerkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktorburaya kadarmış
Canım zaten senelerdir olmuyodu iki başarısız aşılamam var en son tüp bebek yaptırımca tuttu diye sevindim sevincim kursağımda kaldı,nasip olmuyo bana annelikHic oyle yarim kaldi diye dusunme lutfen. 3 dusuk yaptim ben 1 kizim var simdi. Allah sana da nasip edecek insallah.
Canim yeterki Rabbim ol desin 4 dusuk yapmis biri olarak 5 yil okadar cok dr gezdik paralar doktuk hicbir problem olmadigi icin ilacta verilmedi saglikli bir gebelik elde edene kadar devam denildi bu surec icerisinde etrafin lafi sozu bitmiyo cok zor gunlerdi esimden ayrilmayi bile dusundum simdi anlatiyorumda 3 satira sigiyo 5 senedir icimde biriktirdiklerimi bir ben bir Allah bilir cok sukur simdi cocugum var cocugum dogup eve gelene kadar bir corap almadim cunku korkum vardi herkesin bir sinavi var hayatta Rabbim bize tasiyamayacagimiz yukler yuklemesin takdir onun ama umutsuz olma insallah mucizen olur kucagin dolar dualarimiz seninleİnşallah canım keşke mucize olsa
Yıllardır neler yaşamış biri olarak yazdıklarını okadar iyi anlıyorum ki hatta bi dönem hiç hamile kalamıycam sanmıştım tüp bebek tutunca sanki pembe bulutların üzerinde gibi hissetmiştim rüya gibiydi uyandım sert zemine çakıldım resmenC
Canim yeterki Rabbim ol desin 4 dusuk yapmis biri olarak 5 yil okadar cok dr gezdik paralar doktuk hicbir problem olmadigi icin ilacta verilmedi saglikli bir gebelik elde edene kadar devam denildi bu surec icerisinde etrafin lafi sozu bitmiyo cok zor gunlerdi esimden ayrilmayi bile dusundum simdi anlatiyorumda 3 satira sigiyo 5 senedir icimde biriktirdiklerimi bir ben bir Allah bilir cok sukur simdi cocugum var cocugum dogup eve gelene kadar bir corap almadim cunku korkum vardi herkesin bir sinavi var hayatta Rabbim bize tasiyamayacagimiz yukler yuklemesin takdir onun ama umutsuz olma insallah mucizen olur kucagin dolar dualarimiz seninle
ceset gibiyim yorgunluktan uyuştum resmen gözlerim yanıyo yaş kalmadı artık,rabbim hakkımda ney hayırlısıyla onu nasip etsin herşey kader kısmet canınne dıyecegımı bılemjyorum kuzum inan acını paylasıyorum Allahım eger gercekten bısey olmadıysa bıanonce sıze gerceklerı ogrenmeyı nasıp etsın meleğinizi size tezzamanda göndersın❤
Bu hepimiz için geçerli canım benim evet Sen şimdi Bence biraz internetten uzak kal kafanı dinle uyumaya calıs burda yazmak da yorar senıceset gibiyim yorgunluktan uyuştum resmen gözlerim yanıyo yaş kalmadı artık,rabbim hakkımda ney hayırlısıyla onu nasip etsin herşey kader kısmet canın
Dermanım kalmadı zaten bitap düştüm canım en iyisi uyumak sabah şu kontrole de gideyimde artık nolucaksa olsun...Bu hepimiz için geçerli canım benim evet Sen şimdi Bence biraz internetten uzak kal kafanı dinle uyumaya calıs burda yazmak da yorar senı
Kafayı falan oynatırım heralde,,keşke canım keşke o dediğin mucize olsada acım dinse içimin acısı sönse KEŞKE..Pembepanterr bakarsın bir mucize olur, yarın görürsünüz detaylı ultrasonda? Umudunu kesme, dualarım seninle
Hosbuldum canim :)Aramıza hoşgeldiniz arkadasim
Ne guzel erken ogrenmissin canim. Ben dah yeni ögrendim yarin 1 hafta olucak. Haftalari pek anlamiyorum ama dr 6. Haftadasin dedi keseyi de gordu (ben gormedim) haftaya gel dedi ilgilenmedi pek. Tahlil istedi. Bizde haftaya baska dr randevu aldik. Esim kalbini duyucaz diye cok hevesliydi ona cok uzuldum.mrskulkedisi canim.ayniyiz seninle ben en son 4+4 de gitmiştim alttan görmüştük keseyi nasipse p.tesi gittimmi belkide kalp atışını duyarmm
Ben de cok istiyorum ama genlerimizde yok malesef . İnsallah sen gorursun canim. Rabbim gonlune gore versin.yaa tek ikiz isteyen ben degilmisim bende cok istiyorum sali gunu gttigimde keske iki tane kese gorsek ne guzel olurdu ya allahim keske
Allah yardımcın olsun canimKızlar bu günlerde kasık ağrım arttı benim ya, bide oğlum sürekli karnıma çarpıyor, vuruyor, kasıtlı değil tabi ki, ben ne kadar korumaya çalıştıysam okadar dikkatsizliklere maruz kalıyorumiyice iştahsızlık arttı, ama yemedikçe bulantım oluyor diye yemeye çalışıyorum karnım tokken bulantım azalıyor çünkü. Sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?