2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahın dediği olur verende o alanda hayırlısı böyleymiş nasibi olsa zaten sıkıntı olmazdı ama işte yinede insan üzülüyo zor gerçekten rabbim hiç kimseye yaşatmasın,annelik hayalim yarım kaldı

Onu duvara sıkıstırmak lazım Allahım ya nasıl sinırlerımı bozdu. inşallah Hayırlı haberle gel kuzum aklımız sende

Bugunde sansima haftasonu ozeldeki dr gitmistir devlettekilerde bi ilgililer sormayin bi gideyim kizlar dua edin guzel haberlerle geleyim
Benim de lekelerjm vardi ama benim Hikayem biraz karisik. Ilac falan kullaniyoum dr coraspirinj keselim dedi onu birakinca lekeler de gitti.icini ferah tut bir seyciknolmaz insaallah. Kizima hamileligimde 3 ay boyunca adet kanamalarimda gormedigim kadar kanamalarim oldu. Her seferinde bu defa da kaybettim dedim. Ama sukur simdi kizim 17 aylik@)

Hic oyle yarim kaldi diye dusunme lutfen. 3 dusuk yaptim ben 1 kizim var simdi. Allah sana da nasip edecek insallah.

Canım olumlu bişey olacağını sanmıyorum bana kürtaj yolu göründü artık çok büyük mucize gerek o da çok zor
ne dıyecegımı bılemjyorum kuzum inan acını paylasıyorum Allahım eger gercekten bısey olmadıysa bıanonce sıze gerceklerı ogrenmeyı nasıp etsın meleğinizi size tezzamanda göndersın❤

ben son aylarda hiç fotoğraf çektirmedim. 93 kiloluk bir fil gibi dolaşıyordum bunda fotoğraflarımı beğenmek istiyorum :)
boyun kaç ki canım? 93 birazcık çok olmuş sanki

çok doğru söylemiş canım. Aynı özeni göstermemiz gerekiyor gerçekten.. ben gece çişe kaldırıyordum, sık sık da yatağa yapıyor. Bu gece itibariyle tekrar bez bağladım mecburen sırf sürekli kucağıma almayım diye

canım sonuna kadar okudum, allahtan Ümit kesilmez tabi. Yarın inş hayırlı haberler alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

C
İnşallah canım keşke mucize olsa
Canim yeterki Rabbim ol desin 4 dusuk yapmis biri olarak 5 yil okadar cok dr gezdik paralar doktuk hicbir problem olmadigi icin ilacta verilmedi saglikli bir gebelik elde edene kadar devam denildi bu surec icerisinde etrafin lafi sozu bitmiyo cok zor gunlerdi esimden ayrilmayi bile dusundum simdi anlatiyorumda 3 satira sigiyo 5 senedir icimde biriktirdiklerimi bir ben bir Allah bilir cok sukur simdi cocugum var cocugum dogup eve gelene kadar bir corap almadim cunku korkum vardi herkesin bir sinavi var hayatta Rabbim bize tasiyamayacagimiz yukler yuklemesin takdir onun ama umutsuz olma insallah mucizen olur kucagin dolar dualarimiz seninle

Yıllardır neler yaşamış biri olarak yazdıklarını okadar iyi anlıyorum ki hatta bi dönem hiç hamile kalamıycam sanmıştım tüp bebek tutunca sanki pembe bulutların üzerinde gibi hissetmiştim rüya gibiydi uyandım sert zemine çakıldım resmen herşeyin hayırlısı olsun elbet bunuda atlatırım

ne dıyecegımı bılemjyorum kuzum inan acını paylasıyorum Allahım eger gercekten bısey olmadıysa bıanonce sıze gerceklerı ogrenmeyı nasıp etsın meleğinizi size tezzamanda göndersın❤
ceset gibiyim yorgunluktan uyuştum resmen gözlerim yanıyo yaş kalmadı artık,rabbim hakkımda ney hayırlısıyla onu nasip etsin herşey kader kısmet canın

ceset gibiyim yorgunluktan uyuştum resmen gözlerim yanıyo yaş kalmadı artık,rabbim hakkımda ney hayırlısıyla onu nasip etsin herşey kader kısmet canın
Bu hepimiz için geçerli canım benim evet Sen şimdi Bence biraz internetten uzak kal kafanı dinle uyumaya calıs burda yazmak da yorar senı

Aramıza hoşgeldiniz arkadasim
Hosbuldum canim :)
mrskulkedisi canim.ayniyiz seninle ben en son 4+4 de gitmiştim alttan görmüştük keseyi nasipse p.tesi gittimmi belkide kalp atışını duyarmm
Ne guzel erken ogrenmissin canim. Ben dah yeni ögrendim yarin 1 hafta olucak. Haftalari pek anlamiyorum ama dr 6. Haftadasin dedi keseyi de gordu (ben gormedim) haftaya gel dedi ilgilenmedi pek. Tahlil istedi. Bizde haftaya baska dr randevu aldik. Esim kalbini duyucaz diye cok hevesliydi ona cok uzuldum.
Siz naptiniz duydunuz mu bebisin kalbini

yaa tek ikiz isteyen ben degilmisim bende cok istiyorum sali gunu gttigimde keske iki tane kese gorsek ne guzel olurdu ya allahim keske
Ben de cok istiyorum ama genlerimizde yok malesef . İnsallah sen gorursun canim. Rabbim gonlune gore versin.
Allah yardımcın olsun canim
Benim midem bos olunca cok fena bulaniyor canim ozellikle sabh kalkinca bisey yemezsem daha kotu. Bulanicak gibi olunca biseyler yemeye çalışıyorum mecbur. Cubuk kraker stok yaptim bulanti fazla olunca kucuk paket aciyorum iyi geliyor.
Tatli ve yagli kesinlikle yiyemiyorum tadi aklima gelince bile bulanti oluyo. Sizlerde de boyle oluyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…