Ne guzel erken ogrenmissin canim. Ben dah yeni ögrendim yarin 1 hafta olucak. Haftalari pek anlamiyorum ama dr 6. Haftadasin dedi keseyi de gordu (ben gormedim) haftaya gel dedi ilgilenmedi pek. Tahlil istedi. Bizde haftaya baska dr randevu aldik. Esim kalbini duyucaz diye cok hevesliydi ona cok uzuldum.
Siz naptiniz duydunuz mu bebisin kalbini
Acilin doktoru moralimi daha çok bozdu duvaramı dedi bi köşeyemi ne sıkışıp ölmüştür diyo öyle rahat rahat kadın benim anlattıklarıma göre hemen yatıralım seni hastaneye diyo sabah kendi doktorumun yönlendirdiği ultrasona giricem tekrar ama seninki tam mucize olmuş benim umudum kalmadı
Canım ya Rabbim sana daha güzelini hayırlısını nasip edecekyir hic canini sıkma... tup bebek olmayıp da normal.yollarla hamile kalan çok kişi biliyirum darısı sana canim..
Yarın için de dur bakalım Rabbimin mucizesi çok inşallah gönlümüzden geçen olur
Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.
Allah esirgesin canım insallah oyle birsey yoktur sen bi kac gündür hep buna odaklandin sanirim göğüs hassasiyetim gecti diye ondan etkilenmissimdir insallah hersey yolunda olacak
Günaydın Allah korusun canım annem çok vesvese ediyorsunda ondan görüyorsundur derdi rüyalar tersine çıkar bişeycik olmamıştır seni rahatsız etmek istemiyordur
Bende göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Bir ara 2 gün midem bulandı o da geçti. Dün kalp atışı yok dediklerinde de hiç belirtim de yoktu diye cok korktum. Beklerken hastanede baya agladim. Bosa üzülüp evham yapmışım. Sıkma canını belirtiler bir olup bir kaybolabilir.
Allah esirgesin canım insallah oyle birsey yoktur sen bi kac gündür hep buna odaklandin sanirim göğüs hassasiyetim gecti diye ondan etkilenmissimdir insallah hersey yolunda olacak
Günaydın Allah korusun canım annem çok vesvese ediyorsunda ondan görüyorsundur derdi rüyalar tersine çıkar bişeycik olmamıştır seni rahatsız etmek istemiyordur
Bende göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Bir ara 2 gün midem bulandı o da geçti. Dün kalp atışı yok dediklerinde de hiç belirtim de yoktu diye cok korktum. Beklerken hastanede baya agladim. Bosa üzülüp evham yapmışım. Sıkma canını belirtiler bir olup bir kaybolabilir.
Hani hic olmamış olsa dicemki zaten yoktu ama varolan şeyler kaybolunca insan tırsmıyor değil şimdi zamanda geçmez öğlen randevum inşallah güzel haberlerle dönerim
günaydın
93 kilo ile 57 kilo arasında gidip gelen birisi olarak öğrendiğim tek şey başlamak için pazartesi vb. günlerden kaçınmak. dün karar verdiğinde hemen uygulamaya geçmek. onun için salı dedim hemen olsun diye
günaydın
93 kilo ile 57 kilo arasında gidip gelen birisi olarak öğrendiğim tek şey başlamak için pazartesi vb. günlerden kaçınmak. dün karar verdiğinde hemen uygulamaya geçmek. onun için salı dedim hemen olsun diye
Günaydın
Haftadan haftaya ka c kilo aldığımız net belli olsun diye demistim. Ama benim için fark etmez Yoksa pazartesi diyete baslayayim düşüncesinde biri degilim.
Herkese destekleri ve duaları için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah,benimki nasip değilmiş olmadı,, kese içinde embriyoyu bulamadı doktor buraya kadarmış
Canim benim her serde vardir bi hayir. Eminim cok guzel bi zamanda eline alicaksin yavrunu. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah. Hayirli olan zamanda hayirlisiyla saglikli uzun ömürlü bebegin olmasini Rabbim en kisa zamanda basta sen olmak uzere isteyen herkese nasip etsin canim. Hepimiz dua ediyoruz senin icin canim bu dualar bosuna degil. İcini ferah tutmaya calis. Kisa zamanda toparlanmani dilerim canim. Kendine cok dikkat et. Sağlıklı bebisler icin once senin sagligin onemli.
çok doğru söylemiş canım. Aynı özeni göstermemiz gerekiyor gerçekten.. ben gece çişe kaldırıyordum, sık sık da yatağa yapıyor. Bu gece itibariyle tekrar bez bağladım mecburen sırf sürekli kucağıma almayım diye
canım sonuna kadar okudum, allahtan Ümit kesilmez tabi. Yarın inş hayırlı haberler alırsın. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
boy yok zaten 160 cm. oğlumda tedavi oluyorduk ilaçlardan çok kilo aldım diye doktor ara verdirdi. zayıfla tüp bebek deneyelim dedi. 81 den 79 a düştüm vee o arada oğlum sürpriz yapıp kendisi gelmeye karar verdi. son 3 günde 3 kilo aldım vee doğum sabahı 93.6 yı gördüm
Pembepanterr
arkadaşların ve senin yazdıklarını okudum az önce
bencede ultrason kağıdı ile dr söyledikleri arasında uyumsuzluk var
başka bir dr git ve yeniden muayene ol inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür canım
boy yok zaten 160 cm. oğlumda tedavi oluyorduk ilaçlardan çok kilo aldım diye doktor ara verdirdi. zayıfla tüp bebek deneyelim dedi. 81 den 79 a düştüm vee o arada oğlum sürpriz yapıp kendisi gelmeye karar verdi. son 3 günde 3 kilo aldım vee doğum sabahı 93.6 yı gördüm
Merhabaa, bende 5+3 deyim. Geçen cuma günü gittiğimde dr ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. Normal daha çok küçük vajinal bakmayalım haftaya gel bakalım dedi. C.tesi günü tekrar gidicem. Tam 6 olucak o zaman, sizce görüp duyabilir miyimm?