2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canim.benim bekliyorum hala ben ama yarın gitsem mi tam 6 hafta oldu duyarsam yazicam sana direk:)

Canım ya Rabbim sana daha güzelini hayırlısını nasip edecekyir hic canini sıkma... tup bebek olmayıp da normal.yollarla hamile kalan çok kişi biliyirum darısı sana canim..
Yarın için de dur bakalım Rabbimin mucizesi çok inşallah gönlümüzden geçen olur

Günaydın kızlar gece cok kötü rüyalar gördüm bebeğinin kalbi durmuştu inanamıyordum 7 8 doktora gözüküyordum. Hepside aynı şeyi söyledi kalbi durmuş diye. İki gündür göğüs hassasiyetin azalmıştı bugün tamamen kaybolmuş inşallah hersey yolundadır randevum 12de inşallah korktuğum basıma gelmez.

Allah esirgesin canım insallah oyle birsey yoktur sen bi kac gündür hep buna odaklandin sanirim göğüs hassasiyetim gecti diye ondan etkilenmissimdir insallah hersey yolunda olacak

Günaydın Allah korusun canım annem çok vesvese ediyorsunda ondan görüyorsundur derdi rüyalar tersine çıkar bişeycik olmamıştır seni rahatsız etmek istemiyordur

Bende göğüs hassasiyeti hiç olmadı. Bir ara 2 gün midem bulandı o da geçti. Dün kalp atışı yok dediklerinde de hiç belirtim de yoktu diye cok korktum. Beklerken hastanede baya agladim. Bosa üzülüp evham yapmışım. Sıkma canını belirtiler bir olup bir kaybolabilir.

Allah esirgesin canım insallah oyle birsey yoktur sen bi kac gündür hep buna odaklandin sanirim göğüs hassasiyetim gecti diye ondan etkilenmissimdir insallah hersey yolunda olacak
Evet aslında cok odaklandım haklısın bilinç altıda olabilir inşallah öyledirde. Hep en kötüsü aklımda

Günaydın Allah korusun canım annem çok vesvese ediyorsunda ondan görüyorsundur derdi rüyalar tersine çıkar bişeycik olmamıştır seni rahatsız etmek istemiyordur
Ay inşallah gülüm benim kuruntumdandır.

Hani hic olmamış olsa dicemki zaten yoktu ama varolan şeyler kaybolunca insan tırsmıyor değil şimdi zamanda geçmez öğlen randevum inşallah güzel haberlerle dönerim

Ruyalarin tersi cikar bnde ne ruyalar goruyorum sakin ol

Günaydın
Haftadan haftaya ka c kilo aldığımız net belli olsun diye demistim. Ama benim için fark etmez Yoksa pazartesi diyete baslayayim düşüncesinde biri degilim.

Canim benim her serde vardir bi hayir. Eminim cok guzel bi zamanda eline alicaksin yavrunu. Rabbim yar ve yardimcin olsun insallah. Hayirli olan zamanda hayirlisiyla saglikli uzun ömürlü bebegin olmasini Rabbim en kisa zamanda basta sen olmak uzere isteyen herkese nasip etsin canim. Hepimiz dua ediyoruz senin icin canim bu dualar bosuna degil. İcini ferah tutmaya calis. Kisa zamanda toparlanmani dilerim canim. Kendine cok dikkat et. Sağlıklı bebisler icin once senin sagligin onemli.

boy yok zaten 160 cm. oğlumda tedavi oluyorduk ilaçlardan çok kilo aldım diye doktor ara verdirdi. zayıfla tüp bebek deneyelim dedi. 81 den 79 a düştüm vee o arada oğlum sürpriz yapıp kendisi gelmeye karar verdi. son 3 günde 3 kilo aldım vee doğum sabahı 93.6 yı gördüm

canım bu dönemde en çok korttuğumuz şey bu ondan dolayı bilinçaltına etki etmiş bence
rüyan hayırlara çıksın

Pembepanterr arkadaşların ve senin yazdıklarını okudum az önce
bencede ultrason kağıdı ile dr söyledikleri arasında uyumsuzluk var
başka bir dr git ve yeniden muayene ol inşallah bu sefer rabbim yüzünü güldürür canım

bende oğlumda 68 kg ile başlayıp 95 kg ile bitirdim
boyum 174 cm

bunda ise 84 kg ile başladım bugün tartıldım 85,7 olmuşum

Merhabaa, bende 5+3 deyim. Geçen cuma günü gittiğimde dr ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. Normal daha çok küçük vajinal bakmayalım haftaya gel bakalım dedi. C.tesi günü tekrar gidicem. Tam 6 olucak o zaman, sizce görüp duyabilir miyimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…