Canım bez bağlayınca sıkıntı olmaz mı.. tuvalet eğitimi de çocuk kişiliğinde baya önemli çünküçok doğru söylemiş canım. Aynı özeni göstermemiz gerekiyor gerçekten.. ben gece çişe kaldırıyordum, sık sık da yatağa yapıyor. Bu gece itibariyle tekrar bez bağladım mecburen sırf sürekli kucağıma almayım diye
karından görünmemesi normal canım benim 5+0da vajinalda görünmüştüMerhabaa, bende 5+3 deyim. Geçen cuma günü gittiğimde dr ultrasonla baktı ama keseyi göremedi. Normal daha çok küçük vajinal bakmayalım haftaya gel bakalım dedi. C.tesi günü tekrar gidicem. Tam 6 olucak o zaman, sizce görüp duyabilir miyimm?
sen boydan avantajlısın. önce sağlık ve mutluluk.bende oğlumda 68 kg ile başlayıp 95 kg ile bitirdim
boyum 174 cm
bunda ise 84 kg ile başladım bugün tartıldım 85,7 olmuşum
29,05,2018kilo bildirimi
MERiN_ 160cm / 70,8 kg
S Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
merve3337
tevafuk55
bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz
bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.
rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim
Kiyamam canim ya. Oyle hemen vazgecme canim. Mutlaka baska dr gormesi lazim zaten ultrasona da girmemissin. Hemen umidini kesme. Biz hepimiz senin yanindayiz. Guzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar elim ayağım tutmuyo gerçekten çok perişanım herkese tek tek cvp veremiyorum kafam hala allak bullakgeçen hafta görünen embriyo bugün neden görünmedi anlamıyorım kafam almıyo öldü dese tamam anlıycam yada geçen hafta görünmesede boş gebelik dese yine anlıycam embriyoyu görememek nedir aşağı katta ultrasona gönderdi birde orda baksınlar diye, öylece daha doktorla konuşmadan çıktım,aşagı kattaki doktor çıkmıştı saat geçtiği için öylece çıktım eve geldim bitiğim
karından görünmemesi normal canım benim 5+0da vajinalda görünmüştü
artık keseyi görürsünüz hayırlısı ile karından canım. kalp atışı bile olabilir
haklısın önce sağlık ve mutluluk rabbim herkese nasip etsin içinde de bizlere allahtan boy var canımsen boydan avantajlısın. önce sağlık ve mutluluk.
1.74 / 69.7 iki hafta once 68.4 idi :/29,05,2018kilo bildirimi
MERiN_ 160cm / 70,8 kg
merve3337
tevafuk55
bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz
bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.
rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim
29,05,2018kilo bildirimi
MERiN_ 160cm / 70,8 kg
merve3337
tevafuk55 172 cm/ 65kg
@Ygz2008 160cm/51 kg
1.68 57 merak ediyorum kendimi :))) 1 haftadir bulantim cok..29,05,2018kilo bildirimi
MERiN_ 160cm / 70,8 kg
merve3337
tevafuk55
160 / 6829,05,2018kilo bildirimi
MERiN_ 160cm / 70,8 kg
merve3337
tevafuk55
güzel haberler ile gel inşallahGunaydin annisler birazdan doktora gdcegim
hoşgeldin canım aynı yaştayız benimde ikinci kuzu olacak allah izin verirsegünaydın güzel hamişler ben de hamileyim Allah izin verirse ocakta doğum olacak yaşım 40 3. gebeliğim 13 ve 8 yaşında 2 kızım var ve kilolu bir gebelik yaşıyorum 5 haftalık bebbeğim
dr pazartesi gidicem gecen hafta gittim progestan folıkasıt ve aspirin verdi ama malesf folik asidi içemiorum mahfetti beni onun dişinda normal gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?