2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende kilo almak istemiyorum oğlumda abartılı ve çok aldım şu an malum hep yatıyorum yürüyüş kaldı pilates kaldı tek sağlıklı olsunda
risk geçince ben tekrar başlayabilecekmiyim acaba

Canım bez bağlayınca sıkıntı olmaz mı.. tuvalet eğitimi de çocuk kişiliğinde baya önemli çünkü yerbyatagi falan yapsan boylece kucaklamk zorunda kalmazsin. Ben kizimi ogluma hamileyken kucakliyordum bazen istemsiz yaoiyorsun sim di de oğlumu aynı skeilde. Zararı olmadı ama tedbirli olmakta fayda var tabi.

karından görünmemesi normal canım benim 5+0da vajinalda görünmüştü
artık keseyi görürsünüz hayırlısı ile karından canım. kalp atışı bile olabilir

29,05,2018 kilo bildirimi

MERiN_ 160cm / 70,8 kg
S Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
merve3337
tevafuk55

bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz

bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.

rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim

arkadaşlar katılmak isteyenler üstteki listeyi kopyalayıp altına kendisini ve bilgilerini ekleyebilir mii
bu şekilde ilk listemiz oluşabilir

Kiyamam canim ya. Oyle hemen vazgecme canim. Mutlaka baska dr gormesi lazim zaten ultrasona da girmemissin. Hemen umidini kesme. Biz hepimiz senin yanindayiz. Guzel haberlerini bekliyoruz.

karından görünmemesi normal canım benim 5+0da vajinalda görünmüştü
artık keseyi görürsünüz hayırlısı ile karından canım. kalp atışı bile olabilir

Ayy inşallah ya :) Bu 2. hamileliğim ilkinde sıkıntılar yaşandı olmadı, umarım bu sefer olucak :):) Aynı sorunları yaşamıyorum çok şükür :)

29,05,2018 kilo bildirimi

MERiN_ 160cm / 70,8 kg
S Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
merve3337
tevafuk55 172 cm/ 65kg

bugün sıcağı sıcağına başlayalım sonra herkese uygun olan bir günü tartı günü belirler ona göre devam ederiz

bugünler çoook stresli geçiyor. oğlumda bizde sorunlar yaşadık. dikkatimi başka yöne çekmeye çabalıyorum. onun için bu çırpınışlarım. kilo alınır verilir sorun değil ama kilo bahanesiyle sağlıklı besleyelim miniklerimizi. şu anda elimizden başka bişey gelmiyor. kuluçka evresi diyorum ben bebek hareket edene kadar ki evreye. sonra bebek hareket ettikçe insan daha emin oluyor daha bir anne oluyor.

rabbim aramızdan kimseyi ayırmasın sağlıklı doğumlara beraber gidelim bebeklerimizi beraber büyütelim

1.74 / 69.7 iki hafta once 68.4 idi :/

1.68 57 merak ediyorum kendimi :))) 1 haftadir bulantim cok..
Gecsede duzgun yiyebilsem

160 / 68

günaydın güzel hamişler ben de hamileyim Allah izin verirse ocakta doğum olacak yaşım 40 3. gebeliğim 13 ve 8 yaşında 2 kızım var ve kilolu bir gebelik yaşıyorum 5 haftalık bebbeğim
dr pazartesi gidicem gecen hafta gittim progestan folıkasıt ve aspirin verdi ama malesf pregestanı içemiorum mahfetti beni onun dişinda normal gebeliğim

hoşgeldin canım aynı yaştayız benimde ikinci kuzu olacak allah izin verirse
sağlıkla gelsin kuzu inşallah
son adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…