2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar biz bugün 42 günlük olduk. Doğumu yaptıran Doktorum kırkın çıktıktan sonra gel muayene edeceğim dedi ne zaman gitmeliyim. Bide siz gittiniz mi. Test vs gibi şeyler yapılıyor mu yoksa sadece vajinal muayene edip bitiyor mu muayeneyi.
Ben bu hafta sonu gidicem kontrole.
Ultrasonda Rahime bakacak muhtemel. Bi de dikişlere

B
Kızlar biz bugün 42 günlük olduk. Doğumu yaptıran Doktorum kırkın çıktıktan sonra gel muayene edeceğim dedi ne zaman gitmeliyim. Bide siz gittiniz mi. Test vs gibi şeyler yapılıyor mu yoksa sadece vajinal muayene edip bitiyor mu muayeneyi.
Canım bizde 42 günlüğüz bugün gittim bende dikişlere baktı ultrasonla kontrol etti vajinal muayene yapmadı. Benim kanamam hala devam ediyor. İlaç verdi dursun diye ama sezaryende 8 hafta sürebilirmiş.

Biz iki hafta önce olduk canım 3 asi birden iki bacaktan bir koldan ne ateşi cıktı ne huysuzlandı sadece bi kaç defa kusma yasadık onun dışında herzamankinden farksızdı inşallah senin bebisinde rahat geçirir bu arada maşallah kartpostal gibi kizcen
teşekkür ederim canımm bugu 2aylık kont. vardı hastanede de herkes dıyor ınstagram bebegı mı dogurdun sen nazar olmasak barı:) ben sana bassaglıgı dıleyememıstım hep aklımdaydın kbakma basınsagolsun Allahım sabır versın vıcdsn yapma sakın emınımkı dedesi göruyor yakısıklı torununu yerım onu masallah tosun cokyakısıklı sızın bebıs dee ❤

iyi cesaret 1 numara yanınızdayken yıkamak biz ua uyurken yıkıyoruz yada babası büyük oğlumu oyalıyor ben yıkıyorum alel acele yoksa bizimki çorapları degil kendini atar küvete su delisi zaten :)
Benimki de su delisi :)
Yarın ve çrş aşıları var annem gelmişken yıkayalım dedik her yer yıkandı:)

Vajinal us yapılıyor. Sezaryen bölgesine bakılıyor. Birde meme ucu muayenesi yaptı doktorum

Size niçin verilmişti canım bir faydası oldu mu. Bebeğim iki gündür çok ağlıyor, ağrısı var sanırım iyi gelir inşallah.
Bize reflü ve gaz için verilmişti canım. İyi geldi evet kusmasi azaldı ayrıca geceleri çok ikiniyordu onda da rahatlama oldu şükür

kusma ama az degil oldugu gibi sütü çıkarıyor bazen,aşırı gaz ıkınırken yine kusuyor bir de doktor dışkıda yeşillik görüp ondan şüphelendi abimizde de süt alerjisi var deyince relaktaz damla verdi önce değişiklik olmadı dışkı testinde de riskli bi sonıç çıktı bir ay diyet yapıp bakalım dedi ayın 2 ay kontrolunde tekrar test yapıcaz
Geçmiş olsun canım inşaallah yoktur.

teşekkür ederim canımm bugu 2aylık kont. vardı hastanede de herkes dıyor ınstagram bebegı mı dogurdun sen nazar olmasak barı:) ben sana bassaglıgı dıleyememıstım hep aklımdaydın kbakma basınsagolsun Allahım sabır versın vıcdsn yapma sakın emınımkı dedesi göruyor yakısıklı torununu yerım onu masallah tosun cokyakısıklı sızın bebıs dee ❤
Dostlar sağolsun canım ne kusuru zamanla açımız inşallah hafifler bebisininde gelişimi gayet iyi maşallah biz 2050 grama hastaneden çıktık 15 gün yb 2.ayımızda 5bucuk kg 60 cm çıktık

Banada ayniseyi dedi ama gitmedim canim buyuk ihtimalle rahim toparlanmismi herhangi problem varmi ona bakacak devlettede baktırabilirsin dogum sonrasi kontrole geldim diye

Bugün kızımı kontrole götürdük kalça ultrasonu için kalçasında sıkıntı var dediler batın ultrasonuna da bakıldı sol böbreğinde genişleme varmış. 1 ay sonra tekrar bakalım dediler. Hemen başka hastaneye gittik. Tekrar bakıldı. Sorun yok dediler. Diğer sonuçlarıda gösterdik orda 60 olması gereken değer 59 çıkmış ki o bile normal sayılır dedi ortopedici. Kundak yapmayın dedi zaten hiç yapmadım. Böbreği de büyüdükçe düzelirmiş. Bir daha asla götürmem kızımı oraya. Korkudan ömrümden ömür gitti.
Var mı daha önce başına gelen böbrek genişlemesi. 1 ay sonra tekrar bakılacak. İnşallah hemen düzelir. Dua edin bizede lütfen.
Buarada 5200 olmuş kilomuz, 59cm de boyumuz..42 günlüğüz...

bebişimi jakuzide yıkıcaz sımdı ılkkez calıstırcam onun içinn. hafıf su doldurup tabı. suyu cok sevıyor zaten onun ıcın bebeklere özel banyo köpüğü aldık normalde ben pek çalıstırmıyorum artık vakıt bulup da bari kzııma yarasın 3gün yıkanamıcak ztn:(

Ben gittim canim sezeryan dogum benimki. Ben dikislere bakicak diye gittim catalda buldum kendimi :D smear testi yapti ve alttan usg ile bakti sadwce

bebişimi jakuzide yıkıcaz sımdı ılkkez calıstırcam onun içinn. hafıf su doldurup tabı. suyu cok sevıyor zaten onun ıcın bebeklere özel banyo köpüğü aldık normalde ben pek çalıstırmıyorum artık vakıt bulup da bari kzııma yarasın 3gün yıkanamıcak ztn:KK43:
Yaaa simdiden keyifci mi olacak bu boncuk gözlü keltos kizin :))
Masallah canim

Anladım canım allah sabır versin. Sormamda ki asıl sebep bende bağışıklık sistemi problemi var lupus hastasıyım o yüzden doktorum normal Doğumu ve zamanın dolmasını bekleyemeyiz dedi. 38 haftada sezeryan oldum. Beklersek bebekte ani ölüm riski çok yüksek demişti. Acaba sizde de öyle bir problem mi var diye sordum. Rabbim gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın
Yoktu canım şimdi eşimle genetik testlerimizi yaptırmaz onlardan bir şey cikcak mi bakalım. Bu arada ben normal doktorum dışında riskli doğum uzmanına da gittim 2 kez o da bir risk görmemişti.
Bi dahaki sefere benim de 37 dolduğunda alırlar herhalde .

Yaaa simdiden keyifci mi olacak bu boncuk gözlü keltos kizin :))
Masallah canim
kızz bizim saçlarımız baya var o fotoya gir bak sarı dıye bellı olmuyor hele arkaya dogru epey bak yukleyımm kel degılız sadece alnımız bıraz açık ama kapanıyo heheheh:). kulagımız da mınnak aslında o omzumda cok ırı cıkmıs mınnacık kulagı var kızımın

Eklentiler

• 20190210_142520.webp
    20190210_142520.webp
    25 KB · Görüntüleme: 97
  • 20190225_212848.webp
    20190225_212848.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
Back
X