2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kizlar simdi yine tuhaf bi soruyla karsinizdayim :KK70: bebek 1 aylikken 30 günlük mu, 31 gunluk mu olur yani ayni sekilde bebek 2 aylik dedigimizde 60 gunluk mudur :KK70:
hahaha ben de 22sınde soranlara ıkıaylık dıyordum tam 60gun doldu diye. kafamda delısorular :)

Odur o zaman canım üç doz yapılıyormuş Türkiye'ye yeni gelmiş , kimi doktorlar hiç bilmiyor bile bende kararsız kaldım bu yüzden yaptırmakta .
Asi kolay geçer inşallah . Sonrasında deneyimlerini bize yazabilirsen çok sevinirim
Dr % 99.9 ateş yapıyor dedi o yüzden 2.ay kontrolünde yapmadı. Zaten 2.ay aşıları çok.
3.aya kalsın dedi. Tabi paylaşırım canım

Teşekkür ederm canm ya gerçekten kurtulamadık tam iyileştim diycem bir yerim ağrıyor orası geçiyor başka bişey çıkıyor sıkıldım artık eski halime dönmek istiyorum bir an önce ama bebişle zor sanırım :) bence nadiren verilirse memeyi reddetmez sonuçta aç kalınca illa ki alacak memeyi de :))
Tabiki de :) oyle arada vermekle reddedilir mi :) onemli olan ac kalmasin minnaklar zaten❤

kızlar cumartesı günü eşimin d.günü ve bu koşturmacada hala neyapacagımı bılmıyorum o bana hedıye alma gerek yk dese de ben de ona alıyorum sevgılılıgımızden berı .sımdı benım d.gnumde o benı cıkardı yemege hersey cokkguzeldı kızımızı bırakmıatık kv.ye ozamanlar bıberon alıyordu. ben de ondan gızlı arkadasımızın restorandan yer ayırtayım dıyorum aılece gıtmekıstıyordum ama hava buz mekanda olcaz olmasna ama kızımı bu sogukta cıkarmak da istemıyorum. acaba kızımı kv.ye bırakıp basbasa mı cıksak. e bıberon da almıyor acıknca nssıl ıcecek sütü cıkmazdayım evde masa kursam kp. e karsı ayıp anlıcak özel gece ıcın bbegı mı verdı fln baska seyler dusuncek utanırım. hedıye ışinı de nasıl cozucem bılmem netten sıparıs ıcın gec kaldım.bakmaya bıle fırsatım.olmadı ooof of

kızlar cok basıt bır operasyon o arkadasım nisanda dogum yaptı memeyı tam alamadı ememedi cok. ılk gtttıgı cock dr.u anlamamıs baska dr anlamos buyuzden cocugu hala sılıkon ucla emıyor kesi attılar düzeldi hemen mutlaka yaptırın sorun olcak vs dememısler sonrası ıcın ona smdı masallahı var cocugunun Z zet193 @Fobia
Canım benim bebeğim memeyi tutuyor maşallah. Onda sorun olmayınca yaptırmadım ben de ama bakalım belki ilerde yaptırabiliriz

adet olup olmayacagınızı anlamanız ıcın sıze ıpucu kızlar sabahları uyanır uyanmaz atesınızi ölçün. bı oncekı gunlerden fazlasysa yumurtlama olmstr ve adet olcaksınız mesela ben hamıle kalmadan oncekı takıplerimden biliyorum yum.dan sonra vucut ısım en az 0.4derece artıyordu 37lerı buluyorrdu busabah baktım düşüktü 36.1dı yumurtlama olmadan oncekı ısımdı.. hala adet olamıcagmı anladımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de dudaginin ucuna degiyor anca bir de memeyi kaciriyor agzindan klik diye ses cikior o arada bakalim yarin yapalim derse yapmayalim demeyecegim sanirim :KK43:
Yarın haber ver canım naptınız diye merak ederim. Bir de operasyon olursa sonrası nasıl diye kolaylıklar diliyorum miniğine de hemencik geçsin inşallah :KK200:

Dilbagi olunca dil disari cikmiyor mu benimki komple cikariyor da cunku ondan sordum
Canım dilin altındaki bağlantı kısmı yani ince damar gibi bişey var ya o kısa olduğundan dil dışarı çıkamıyor. Dilbağı diye ona diyorlar. Dilinin altına bir bak anlarsın zaten

Evet gittik kilo alımı iyi çok şükür.
Doktor beslenme reddi içim tekrar midesi geç boşalıyor biz ona ayak uyduramıyoruz dedi.
Saatten ziyade bebeğim talebine göre beslemeye çalış dedi.
Ve istemediğinde israr yok dedi.
Rota aşısı olduk.
Menenjiti 3.ayda yapacak. 3 aşı daha var hepsi bir ağır olur dedi. Menenjit aşısı çok yüksek olasılık ateş yapıyormuş.
Çok ilginç ya bize 3. Ayda rota 9. Ayda menenjit demişti doktorumuz..yine herkesin farklı şeyler söylediği bir konu sanırım :işsiz:

Çok ilginç ya bize 3. Ayda rota 9. Ayda menenjit demişti doktorumuz..yine herkesin farklı şeyler söylediği bir konu sanırım :işsiz:
Kızıma 3 5 aylar rota 1 yaş sonrası menenjit yaptırmışız

Aile hekiminin ısrarıyla oğluma bugün hiç mama vermedim şimdide uyuyup duruyo onun bukadar uyumasına alışkın değilim aşidanmidir acliktanmi anlamadim gitti

Kızlar bana dua edin haftaya safra kesesinden ameliyat olacağım acil durum değil ama ben o atak gelmeden kurtulmak istiyorum ailemden farklı memleketteyiz oraya gideceğim kızıma bakacaklar ama inşallah kolay toparlanırım
Allah kolaylik versin
Sorun olmadan yani camurlasma vs. Alindigi icin rahat atlatirsin bir gune. Cikiyorsun zaten agri falanda olmuyor merak etme

Back
X