2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
A aeengineer Canım egzama var demişsin. Ne boyutta bilmiyorum ama benim bebeğimin yanaklarında ve kulaklarıda atopik dermatit oluştu. Yanakları artık kabuk atıp soyuluyordu. Yüzü öyle kuruydu ki yavrumun :KK43: Baya araştırdım dermanını buldum. Mustela Stelatopia krem ve şampuanını aldım. Bu krem mucize gibi bir şey. Maşallah 3 günde cildi kaymak gibi yumuşacık oldu. Tüm o kızarıklık gerginlik kuruluktan eser kalmadı. Bebek yanakları geri geldi bize pamuk gibi :nazar: Denedin mi bilmiyorum canım ama tavsiye ederim kesinlikle
Valla yazdığın çok iyi oldu canım, aklımda vardı ama erteliyordum, hemen alayım.. Sağolasın.. Birşey mi dokunuyor da öyle kuruluktan mı neden anlayamıyorum

Darisi basima darisi basimaa
Vallahi süper bir bir gündü. :halay:
Manükür yaptım inanamayarak , ağlayasım geldi. rutin işlerimi yaptım .ama gece 2-3 saatte bir uyanır gibi oldu.
Bugün gözünün içine bakıyorum, bakalım ne olacak.
Az uyudu uyandı. Henüz tam uyanamadı. Dalacak galiba :dua:

Valla yazdığın çok iyi oldu canım, aklımda vardı ama erteliyordum, hemen alayım.. Sağolasın.. Birşey mi dokunuyor da öyle kuruluktan mı neden anlayamıyorum

Benim yiğenimde de egzama vardı ablam her banyo sonrası expial diye bir krem sürerdi o baya iyi gelmişti belli bir zamana kadar domates çilek yiyemedi yiğenim tetikliyormuş

dmı hazırlanmak ıstıyorum aslında normlde hep böyle masalar kurardım esımn de ızın gnu o gun gızlısaklı bısey de yapamam ay bu yıl kuru gecck glb bn enıyısı yarın gece 12den sonra kutlayaym alya da uyuyor olur ztn hahaa:)
Bu senede boyle olsun canim..mutlu yillariniz olsun simdiden biz kutlayalim :)

Kizlar hepinize gunaydin asi konusulmuş saglikocaklarinin yapmadigi özelde yapilan asilar varmi bilgisi olan ?
Özeller saglik ocağı ne yapıyosa onu yani saglik bakanlığının karsiladigini yapıyomuş farklı bisey dr ekstra bi asi tavsiye ederse eczaneden alıp gidiyosun yapıyolar aynı şey saglik ocağında da gecerli

Biz 66 günlügüz doğduğu günden itibaren mama kullandığı için tereddüt ettim bi anda mamayı kesmek doğrumu bilemedim

Mamayı birden bırakınca kilo kaybı oluyor malesef ben sütüm geldi bıraktım yara vs çok uğraştım . Bir de ne kadar doğru bilmiyorum emzik de etkiliyormuş kiloyu

Sebebini bilmiyorum ama kremle geçti ya çok mutlu oldum. Bebeğimin yanağına dokununca çok üzülüyordum. Şükürler olsun geçti :) Size de çok iyi gelir inşallah hemencik iyileşsin yavru :KK200:

Emzik kullanan arkadaşlar emzik bebeğinizin sizi emmesini olumsuz etkiledi mi?
Ben çok huzursuz diye 10 gün falan önce verdim. Ama acaba olumsuz mu etkiledi diyorum alisti şimdi en azından biraz onunla duruyor. Ama dediğim gibi vermesem mı artık diyorum
Merhaba canım ben bebeğime 10 günlükken emzik verdim. Çünkü vermeyince beni emzik gibi kullanıyor, hiç durmadan onu emzirmem gerekiyordu. Emzik verdim çok rahatladım. Hiç beni de bırakmadı. Sadece anne sütü ile besleniyor. Zaten acıktığında emzik varsa ağzında atıyor süt gelmediğini anlayıp. Ben hiç sorun yaşamadım. Zaten sürekli de ağzında durmuyor. Uykuya geçiş aşamasında ve huysuzlandığında veriyorum. Uyuyunca da düşüyor ağzından alıyorum.

Hastaneden geldigimizde iceri 8 kisi kapiyi acip
Girdik. Kopekli kuzenim ve arkadaslarim geldi pantalonlariyla 2 saat oturdular ayaklarini uzattilar koltuga. Arkadaslarima birsey demiyorum onlar beni anladi. Ama birde kopekli kuzenim geldi yataga uzandi. Utanmadan esime bende cocuk istiyorum ne yapmam lazim diyor. Artik hep gelcem benden kurtulamazsin dedi. 3 kere geldi ucundede sadece 1 kilo elma ile geldi. Hediye de almadi . Artik ucuncusunde yazmis ben geliyorum diye. Gelme uyuyacagim esim dun gece acildeydi cok yorgunuz dedim. Bana demedigini birakmadi. Senin gibi lohusa gormedim dedi . Aileye verdigin degere bak dedi. Seni kardesim bilirdi dedi. Ben mi hataliyim yoksa bebek gormeninde bir adabi yok mu ?

Kusura bakmayin ama evinde kopek besleyen insanlar biraz daha anlayisli olmali. Hicbirsey soylenmiyor. Hemen sensin pis o hayvan seenden temiz moduna giriyorlar. Buyuzden birsey denmiyor icime atiyorum
Yerden göğe kadar haklısın

Aman dikkat et canım aslında biz adet olmayanlara göre sen daha şanslısın ne zaman yumurtladigini bilirsin korunma daha bilinçli olur
Hamileyken hastaneye kontrole gittiğimde bir çift vardı. Kadın hamileliğin son haftalarında, yanlarında da ilk çocukları küçücük 1 yaşında var yoktu. O zaman içimden demiştim ki bu hemen olmuş sanırım kazayla. Öyle dedim ya başıma gelmesin dedim sonra da :110: Herkes istediği zaman hayırlısıyla bebek sahibi olsun inşallah :anne:

İyiyim canım siz nasılsınız.
Bebeler birbirine alıştı diye sevinirken oğlum hasta oldu bebeğe de bulaştı. Hastalıkla uğraşıyoruz

Bizde iyiyiz şükür oğlan ikinci ay asini oldu nazlı biraz

Çok geçmiş olsun canım pasalara

Çok ilginç ya bize 3. Ayda rota 9. Ayda menenjit demişti doktorumuz..yine herkesin farklı şeyler söylediği bir konu sanırım :işsiz:
Bize de 3. Ayda rota virüsü aşısı dendi menenjit söyledi ama tarih vermedi 5. Ayda ikinci doz dendi

Merhaba arkadaşlar
Bugün aşımızi olduk yavrum çok ağladı
Gitmeden ağrı kesici verdim şimdi uyuyor
Boyu 57 cm olmuş gecen ay bir kilo almıştı bu ay 700 Gr almış Dr iyi dedi maşallah kuzuma sağlıkla büyüsün kuzular inşallah
maşallah yakısıklıyaa annesi kıyamam gözümün önüne geldi de inşallah cıkmaz atesı. bana kv. de demişti cıkmadan ver ıstersen dıye şurup ben de belkı cıkmazsa dıye vermedım atesın cokmasına ızın verılmelı dıye okumustum bır dr yazısında inşallah cıkmaz atesınizz

Back
X