2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Beninkide gazli ve uyumayan bi bebek canimm ya tabiki orasi oyle ama zaten eve alisik degilim gun boyu dort duvar arasindayim kimseyi gormeden bu aralar en cok gordugum bi o insan az dusunsun istiuor ya ne bileyim bide hastalandin uyice duygusallastim

Bugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?
Bugün bizim de aşı günüydü. Her günkü gibi ilerliyor bugün de. Maşallah sorun yok

Kayınvalidem iki haftaya bi gelip oturup tüm sülalesini anlatıp çekip gidiyor oturduğu yerden kalkmıyor =) seninki anne olmuş artık benimki kaynana
Ben ise başlayınca annem bakacak onun için şimdi kayınvalide geliyor. Çok bayilmiyor aslında tüm aileye iş bölümü yaptım. Merak Etme cnm hepsi kaynanalik yapıyor bazen kafama takmiyorum gülüp geçiyorum bazen sinirden uçuk çıkarıyorum ki ben çoook sıkılınca uçuk çıkarırım.

Eşimle kavga etmemiştim ama gelince edeceğim =( 6 aydır arabayı satmaya çalışıyordu alacağımız araba 50000 di fiyatı indirmiş o kadar ay indir sat dedim dinlemedi şimdi alacağı araba 55000 oldu sattığı arabadan da zarardayız sinirden ölcem hiç bir şeyi beceremez tek başına biliyorum ama arabayı da mı ben satayım

Kavga günü dundu kuzum etme etme sakin ol :) saka bi yana gercekten bizsiz ne yaparlar acaba..

Kızlar tek tek alıntılayamadım. Maalesef erkekler bizim kadar fedakar ve duyarlı olamıyorlar. Bizim de zaman zaman atışmalarımız oluyor ama her şeyden ve herkesten önemli bebeklerimiz var artık. Üzülürsek sütümüz de etkilenir stresimiz de bebeğe geçer. Ben artık hiçbir şeyi hiç kimseyi takmamaya çalışıyorum. Ne olursa olsun siz de üzülmeyin

O tren dun gitti canim birdaki kavgaya senide haber ederiz sakin ol geri gelmicek hicbirsey huzurunu bozma durduk yere

Nekadar saygi cercevesinde tartismisiniz bizde kufurler havada ucuyordu cocuk durmadan agliyor o ordan laf saydiriyor hic boyle olmamisti gaz sancisindanmis acile gittik damla verdi calpol vermemi istedi sutlu tatli yemistim omu yapti acaba simdide oyle zor susturdum calpolle damla verdim tekrardan hoplat ziplat fayda etmeden durmadan agliyor gozunden yas geldi kuzumun hic gelmezdi okadsr cok agladi

Biz daha beteriz kirkimiz cikali bi kirk gundaha oldu birlikte olmadik aklim fikrim hep vakit bulup uyumakta cocuk gozunu kapattimi hemen yataga girip yatiyorum
Bizim de 63 gün oldu bizde seyedemedik evde hala olağanüstü hal var :)
Valla hiç anlamadım bende kuzum ya aç kalıyo gibime geliyor kiloda artmsdi oyle cuma kontrol ve aşılar var bakalım
İnşallah sorun yoktur canım ya haber edersin bizede geçen hafta bende aç kalmıştır diyordum ama iyiydi kilo artışı
Çok haklısın kuzum birlikte yaptık birlikte bakmak gerek doğrusu . Benim eşim bu aralar çok çalışıyor yoruluyor o yüzden gel demiyorum bende. Fırsat bulsa yardımcı oluyor çocuk için hep birde dinlenemiyor o da. Ama ayrı yatınca da bir garip oluyor cidden evlilikte bu işler de önemli bende el aticam bir ara bu konuya :)

10 da aşı olduk. 14 ten sonra yan etkiler başladı. Şurup, kusmaya neden oldu.
Uyuyor ama rahat değil. Dalamıyor ağlayarak uyanıyor canım. Kaç saat sonra geçiyor. Bilen yazar mı?

Ki yamam ben ona bugun daha iyi degil mi. Neyse az kaldi insallah 3ay dolunca su gaz sorunlari azalirda onlarda kurtulur bizde rahatlariz ❤ valla bizde de bu kadar sakin gecmezdide bebege sukretsin esim ben kendimi o yuzden frenliyorum ❤bide kac saat ugrasip uykusuzlukla yeni uyutmustum uyansaydi var ya

Kızlar en azından karşılıklı kavga ediyorsunuz.Ya ben neyapayim ben söylüyorum adam beni sakin sakin dinliyor.ha duvara soylemisim ha adama
Dün gece hastaydim oğlan aglamaktan kas katı oldu oğlanın sesini komşu duyuyor.ama benim kocam duymuyor.bu arada ayrı odalarda yatiyoruz.en son bağırdım niye bol atmiyon, ya burda baygınlık gecirirsem oğlan patlar.ne kadar rahat vurdum duymazdan dedim adam hiç mi hiç oralı bile olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…