2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen Cnim Allah korusun,daha 15gunlukken bebegim zature geçirdi,gelen misafirlerden kapti şuan çok korkuyirum .Evet cnim kızımın adı Azra seninkide Azra galiba isimleriyle buyusunler inşa
Bizden bisey olmaz bize bagisiklardir sonicta kuzum korkma. Aynen bizimkide oyle bunu daha oncede sormus olabilirim:) yasadiklarimizda benzer olunca baya yine geldi aklika

Ahh ahhh kafayı yicem valla adamlarda düşünce namına bişey yok. Tam yontulmamış odunlar

Ayni benimki sen benden cok uyuyorsub diyor ve benimki de duymuyor ayni yataktayken yanindayken bile

biz yine uyumuşuz ama bdha 7de yatırmıcam kızımı eşim göremıyor dersı dısardaykenböyle sevemıyor 9 ıdeal bıde boyle daha sık memeye kalkıyor F Fobia
Nasi yatirmicz huysuzlnck bu sefer de diye korkuyorum. Senin onerdiginkitabı aldim bu arada tracy hogg un okuyorum yavaştan gerçekten çok faydali bi kitapmis hamileylen okusaymsm keşke:)

Valla ne yemek yapiyorum ne baska bisey. Peynir ekmek yesin utusunu de kendi yapiyor. Bi camasir atiyorum makinaya bide bebek icin temizlik bikac gunde bir oldugu kadar
Şuan ütü beni bekliyor iki makine çamaşır attım dün kurudular bugün ütülenecek kocamın donlarına kadar ütülüyorum tabi düşününce ne rahat ya erkekler için işten geliyor yemek hazır tabi bebekten dolayı oyle doktüremiyorum ama gene de yapmaya çalışıyorum, çamaşırlar yıkanıyor ütüleniyor, sabahları kaldırıp kahvaltısını koyuyorum önüne bi de paşam çok yoruluyor (akşama kadar oturarak işi pc başında) 10 demeden uyukluyor

Nasi yatirmicz huysuzlnck bu sefer de diye korkuyorum. Senin onerdiginkitabı aldim bu arada tracy hogg un okuyorum yavaştan gerçekten çok faydali bi kitapmis hamileylen okusaymsm keşke:)
canım aynen uyku saatlerı o aralıga denk gelınce mecbur uyutuca z onu duzenlemeye calıscsm ben de işte ben o kıtaptakılerı bılmezken kızım 7de uykuya yatıodu mesela 9,10gb kalkıyordu salonda emzırıyodm e noluyordu gece uyksunu acıyordm şimdi çıt cıkarmadan odamızda emzırıp yatırıyorum ama uzun suredır onun sayesınde bılınclıyim. oku bolbol:)

Aynen bizde oyle. Kavga haric genelde beraber yatariz asla bisey duymaz. Tabi tv karsisinda dizisini izlerken sabahlarken uyuyakalmayi da sever o zaman da gelmez. Yaranamazsin ya. Bi yardim et uykusuzum bi uyuyayim bi kere sen uyut dedim de olaylar olaylar. Ben ondan cok uyuyomusum. Bakamiyosam bakici tutalimmis vs vs. Ben para getiriyorunlar. Dedim bende calisan insanim. Ben ise gideyim sen evde otur bak bu lafi ediyosan yani. Gecen 5dk dusa gireyim dedim hala agliyo bebek. Ben susturamiyorum ben uyutamiyorum bahaneside. Valla bende cok kizginim. Bide biz 10yildir beraberiz 2.5yildir evliyiz. Konu eskilere de sicradi falan. Bana kalsa eve gelmesin yuzunu gormek istemiyorum bugun. Uykusuzluktan oluyorum dun bebek yuzunden de aglamistin gecede kavgadan sonra agla agla uyuyamama. Gozlerim iptal su an. Azra kusum da saolsun uyuma yok uyanip duruyor hep

Dun ben de kavga edenlerdenim etiket yapamadim pek cokmusuz gündüz uyumadi çocuk uyumadikca iyice huysuxlasti . Markettn alisveris yapmis koydu, bi yere kdr gideckti 40 dk sonra geldi biz yine ayni haldeyz. çocuk aglio ben uyutmaya calisiorym sakinlestrp. Gozumde yas akti akacak. Hayatim dolaba konulmasi gereken seyler vardı eritecek dedi delirdim.yarin misafir gelecek ben mutfakta isleri halledeyim ses olunca uyanior ssn dur yaninda diyorum tamam diyor bi bakiyorum balkonda sigara iciyor. E uyuyor çocuk diyo. Yahu uyurken mutfakta takir tukur seslere uyanmasa ben zaten gunduz yaparim seni niye bekliim. Saat 22.00 du artik sagolsun bi 5 dk banyo yaptrrdi çocuğa yardm etti ama benim sirtim nasl agriyor. Gazi cikacak dedim telefonla oynuyor. Normalde cok yardim ederdi, ilk zamanlar fln ben degstrcm altini diye atlardi su bir haftdr bi haller adamda. Soyleyince de ama sen direkt demiyosun al desen alirim. O telefonu alip kiracagim o olacak

Sen valla mis gibi bakiyosun hala ama kiymeti olmuyo inan kendi canina yazik. Sonrada hep bekliyolar yapabiliosin diye. Bosver birak o kadar yapma kuzum bizim bebekler yeterince yorucu zaten emmez uyumaz durmaz bebek

Bende bende o telefonu paramparca edesim ustunde tepinesim var

Doktorumuz bebek bir açken iki gazı varken ağlar dedi. Gazı olabilir mi? Hem emzirme sonrası mide gazı hemde kaka gazı olabilir.

Benim kızdığım aslında şu eşim bakıyor gayet de sakinleştirebilir uyutabilir bebeği, işten geliyor bebeği ona veriyorum ben mutfağa geçip yemekleri ısıtıp hazırlama telaşındayım o yarım bakıyor sonra ortaya getiriyorum yemekleri bebek huysuzlanıyır ben sofradan kalkıp bakıyorum eşim yemeğini yiyor, yiyip o alıyor bebeği ben devam ediyorum yemeğime sonra sofrayı topla bulaşıkları yıka aynı zamanda çay demle ortaya getir bebek huysuzlanır gene paşamız çayını içiyor ben bebekle ilgileniyorum, ama o baktığı sıralarda beni dinlendirdiğini sanıyor ona kızıyorum, yardım etmeyen bir adam değil eşim allah razı olsun akşam gelir evi süpüreyim falan diye bile söyler ama düşüncesiz mesela ben çayımı içemedim bebeği uyuttum nolur sanki çayı ısıt bak senin için ısıttım yeniden içelim hadi dese

Doktorumuz bebek bir açken iki gazı varken ağlar dedi. Gazı olabilir mi? Hem emzirme sonrası mide gazı hemde kaka gazı olabilir.
Yok canım çok şükür kaka gaz problemimiz yok hergun hemen hemen aynı saatlerde kakasını yapıyor, emzirme sonrası gazını daha ben kaldırmadan çıkarıyor, benim kız huysuz( ay huysuz huysuz demek istemiyorum yapışacak kızın üzerine ileri de de huysuz olacak diye korkuyorum :))

Sen valla mis gibi bakiyosun hala ama kiymeti olmuyo inan kendi canina yazik. Sonrada hep bekliyolar yapabiliosin diye. Bosver birak o kadar yapma kuzum bizim bebekler yeterince yorucu zaten emmez uyumaz durmaz bebek
Yapmıyım diyorum en azından artık iç çamaşırlarını ütülemeye vaktim yok diyorum oyle koydurmuyor çekmeceye tamam ben ütülerim diyor geçiyor ütünün başına 3 saat ütü yapıyor onun 3 saatte yaptığını ben 1 saatte yaparım, üzülüyorum sonra da, şimdi güneş uyudu gece de uyumamıştı umarım 1-2 saat uyur da işime bakıyım :/

ya kıyamam aglama kuzum çok üzüldüm bu durumlara kavga etmek yerıne guzelce konussan eşinle inadıvarsa belkı sen kızdıkca yapası gelmıyordur ınsan bebeklıyken esıyle tartısınca cokkotu oluyor. baska bı konuda kavga etmıstım gecenlerde eşimle bebege yansıdı resmen stres kızım da aglamıstı sankı hıssedıp. o an boyle yok olasım geldı bebekbakmak bıryana eşe kırılmak bır yana. rahatlatmaya calıs kendını kuzum bes dkda olsa arada cama cık nefes al o bıle oyı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…