Dogru kuzum ben 1 taneyle bas edemiyorum masallah seninde 2 tane Allah yardimcin olsun ❤Bu saat oldu yok bir gözü açık bir gözü kapalı sabah uykusu böylece yalan oldu abimiz gelir şimdi öğle yemeğine
Bizden bisey olmaz bize bagisiklardir sonicta kuzum korkma. Aynen bizimkide oyle bunu daha oncede sormus olabilirim:) yasadiklarimizda benzer olunca baya yine geldi aklikaAynen Cnim Allah korusun,daha 15gunlukken bebegim zature geçirdi,gelen misafirlerden kapti şuan çok korkuyirum .Evet cnim kızımın adı Azra seninkide Azra galiba isimleriyle buyusunler inşa
Ahh ahhh kafayı yicem valla adamlarda düşünce namına bişey yok. Tam yontulmamış odunlarDün akşam cidden kavga günüymüş herhalde, bende yatak odasına götürdüm bebeği artık gece hazırlığımızı yapacağız ama eşim çay içiyor salonda ben içemeden kalktım, bebeğin reflü yatağı salondaydı getirirsin dedim eşime msj atarsın dedi tamam dedim, bebek huysuzlarda YouTube den piş piş açarak uyuttum arka planda çalışmıyor YouTube kapatıp msj atmam gerek sadece gel yazdım kısa olsun bebek uyanmasın diye, gelen giden yok bebeği bıraktım kucağımdan salona geldim adam bebekten önce uyumuş saat 10 olmadan, uyuz oldum bebeği yatırdım gittim uyandırdım ben uyumadan uyuyamazsın benden daha yorgun değilsin dedim, hiç düşünmüyor bu kız çayını içemeden kalktı ona yardımcı olayım demiyor he bakıyor bebeğe ama ben de boş durmuyorum o bakarken Ya yemek hazırlıyorum Ya bulaşıkları hallediyorum bi duş falan otursam da o baksa neyse diycem
Yarında bizim 2. Ay aşımız var ne olacak bilmiyorumBugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?
Ayni benimki sen benden cok uyuyorsub diyor ve benimki de duymuyor ayni yataktayken yanindayken bileBende kavga ediyorum valla eşimle hele bebeğin ağladığını hiç duymuyor Ya geceleri nasıl uyuz oluyorum bi de sabah olunca saftirik saftirik kaç defa kalktığımı bile bilmeden ‘sizde bu gece iyi uyudunuz’ demez mi
Nasi yatirmicz huysuzlnck bu sefer de diye korkuyorum. Senin onerdiginkitabı aldim bu arada tracy hogg un okuyorum yavaştan gerçekten çok faydali bi kitapmis hamileylen okusaymsm keşke:)
Valla ne yemek yapiyorum ne baska bisey. Peynir ekmek yesin utusunu de kendi yapiyor. Bi camasir atiyorum makinaya bide bebek icin temizlik bikac gunde bir oldugu kadarHem dort dortluk yemek olsun hem ev dort dortluk temiz olsun hemde cocuk bakilsin
Onu ediyorum da o da bos durmaz hic laz damari var adamin o da mutlaka kat kat beni eder :))Dun gunlerden kavga gunuydu galiba bizde yedik birbirimizi o sinirlenince ben sakinlestim) sende kocani sinir et canm
Şuan ütü beni bekliyor iki makine çamaşır attım dün kurudular bugün ütülenecek kocamın donlarına kadar ütülüyorum tabiValla ne yemek yapiyorum ne baska bisey. Peynir ekmek yesin utusunu de kendi yapiyor. Bi camasir atiyorum makinaya bide bebek icin temizlik bikac gunde bir oldugu kadar
canım aynen uyku saatlerı o aralıga denk gelınce mecbur uyutuca z onu duzenlemeye calıscsm ben de işte ben o kıtaptakılerı bılmezken kızım 7de uykuya yatıodu mesela 9,10gb kalkıyordu salonda emzırıyodm e noluyordu gece uyksunu acıyordm şimdi çıt cıkarmadan odamızda emzırıp yatırıyorum ama uzun suredır onun sayesınde bılınclıyim. oku bolbol:)Nasi yatirmicz huysuzlnck bu sefer de diye korkuyorum. Senin onerdiginkitabı aldim bu arada tracy hogg un okuyorum yavaştan gerçekten çok faydali bi kitapmis hamileylen okusaymsm keşke:)
Aynen bizde oyle. Kavga haric genelde beraber yatariz asla bisey duymaz. Tabi tv karsisinda dizisini izlerken sabahlarken uyuyakalmayi da sever o zaman da gelmez. Yaranamazsin ya. Bi yardim et uykusuzum bi uyuyayim bi kere sen uyut dedim de olaylar olaylar. Ben ondan cok uyuyomusum. Bakamiyosam bakici tutalimmis vs vs. Ben para getiriyorunlar. Dedim bende calisan insanim. Ben ise gideyim sen evde otur bak bu lafi ediyosan yani. Gecen 5dk dusa gireyim dedim hala agliyo bebek. Ben susturamiyorum ben uyutamiyorum bahaneside. Valla bende cok kizginim. Bide biz 10yildir beraberiz 2.5yildir evliyiz. Konu eskilere de sicradi falan. Bana kalsa eve gelmesin yuzunu gormek istemiyorum bugun. Uykusuzluktan oluyorum dun bebek yuzunden de aglamistin gecede kavgadan sonra agla agla uyuyamama. Gozlerim iptal su an. Azra kusum da saolsun uyuma yok uyanip duruyor hepGünaydın kızlar, dün bizde eşimle tartıştık ve çok kızgınım. Anlayış yok bişey yok. Yemek yap temizlik yap kıza bak o ise akşam 10 dk bakamasın. Biz yatakları ayırmadık çünkü eşim top patlasa kalkmaz. İlk bebeğimiz isteyerek yaptık evliliğimizin 7. Yılındayız. Doğum olunca ilk hafta eşim hep ağladı şükür etmeler falan allahım ondan sonra adam değişti. Kızım öyle çok ağlayan vs huysuz değil sadece yanında dursa onunla azıcık konuşsa yetiyor tek kalmak istemiyor kızım. Gündüz iş yapamıyorum. 2 gün önce gece 12 de evi süpürdüm yer suyu hazırladım silemedim banyoda kovada duruyordu. Çekmiş kenara banyo yapıyor bizimki. Yerleri silemedim dedim hiç ben sileyim demek yok. 3 gündür banyo yapamadım ütü yemek vs den fırsat bulup. Çalışan bir insan olduğum halde iç çamaşırına kadar ütülerdim.3 çeşit yemek yapardım. Aptal kafam fazla şımartmışım. Ben asya ya balayımda sen bi banyo yap diyemiyor. Zaten kızı ona emanet de edemiyorum 10 dk bıraksam ağlasa kız dönüp de bakmıyor. Diğer odadan sesi duyup ben geliyorum beyfendi elinde telefon oyun oynuyor. Yahu bu adam 38 yaşında benideli ediyor. Dün ipleri koparttım artık ev arkadaşı olalım sen kendi işini yap ben kendi işimi çamaşır yemek yapımcım dedim. Yeter ya valla usandım artık. Bebekle ilgilenmekten daha zor bu adamlarla ilgilenmek, ha bide önceden temizliği vs birlikte yapardık ne oldu şimdi bilmiyorum
Sen valla mis gibi bakiyosun hala ama kiymeti olmuyo inan kendi canina yazik. Sonrada hep bekliyolar yapabiliosin diye. Bosver birak o kadar yapma kuzum bizim bebekler yeterince yorucu zaten emmez uyumaz durmaz bebekŞuan ütü beni bekliyor iki makine çamaşır attım dün kurudular bugün ütülenecek kocamın donlarına kadar ütülüyorum tabidüşününce ne rahat ya erkekler için işten geliyor yemek hazır tabi bebekten dolayı oyle doktüremiyorum ama gene de yapmaya çalışıyorum, çamaşırlar yıkanıyor ütüleniyor, sabahları kaldırıp kahvaltısını koyuyorum önüne bi de paşam çok yoruluyor (akşama kadar oturarak işi pc başında) 10 demeden uyukluyor
Bende bende o telefonu paramparca edesim ustunde tepinesim varDun ben de kavga edenlerdenim etiket yapamadim pek cokmusuzgündüz uyumadi çocuk uyumadikca iyice huysuxlasti . Markettn alisveris yapmis koydu, bi yere kdr gideckti 40 dk sonra geldi biz yine ayni haldeyz. çocuk aglio ben uyutmaya calisiorym sakinlestrp. Gozumde yas akti akacak. Hayatim dolaba konulmasi gereken seyler vardı eritecek dedi delirdim.yarin misafir gelecek ben mutfakta isleri halledeyim ses olunca uyanior ssn dur yaninda diyorum tamam diyor bi bakiyorum balkonda sigara iciyor. E uyuyor çocuk diyo. Yahu uyurken mutfakta takir tukur seslere uyanmasa ben zaten gunduz yaparim seni niye bekliim. Saat 22.00 du artik sagolsun bi 5 dk banyo yaptrrdi çocuğa yardm etti ama benim sirtim nasl agriyor. Gazi cikacak dedim telefonla oynuyor. Normalde cok yardim ederdi, ilk zamanlar fln ben degstrcm altini diye atlardi su bir haftdr bi haller adamda. Soyleyince de ama sen direkt demiyosun al desen alirim. O telefonu alip kiracagim o olacak
Doktorumuz bebek bir açken iki gazı varken ağlar dedi. Gazı olabilir mi? Hem emzirme sonrası mide gazı hemde kaka gazı olabilir.Uyumasın İnan uyumasında değilim ama bağıra bağıra ağlıyor hadi oynayalım diyorum karşısında türlü şebeklik yapıyorum çıngıraklar vs ama hiç susmuyor bir bardak çay içirmedi puseti yemek masasına koyduk salla babam salla benim başım döndü artık :/
Oyle böyle değil ya 2,5 aylık olduk artık bişiyler duzene gireceğine gün geçtikçe daha kötü oluyor, kendimi kötü bir anne gibi hissediyorum sabrımı çok zorluyor, hamileyken grupta doğurmayı en çok isteyen kavuşmayı en çok bekleyen bendim kimsenin tavuğuna kış da demedim kimsenin bebesini eleştirmedim kınamadım hep dua ettim bebek karnıma düştüğünden beri, rabbim sınıyor işte :/
Yok canım çok şükür kaka gaz problemimiz yok hergun hemen hemen aynı saatlerde kakasını yapıyor, emzirme sonrası gazını daha ben kaldırmadan çıkarıyor, benim kız huysuz( ay huysuz huysuz demek istemiyorum yapışacak kızın üzerine ileri de de huysuz olacak diye korkuyorum :))Doktorumuz bebek bir açken iki gazı varken ağlar dedi. Gazı olabilir mi? Hem emzirme sonrası mide gazı hemde kaka gazı olabilir.
Yapmıyım diyorum en azından artık iç çamaşırlarını ütülemeye vaktim yok diyorum oyle koydurmuyor çekmeceye tamam ben ütülerim diyor geçiyor ütünün başına 3 saat ütü yapıyor onun 3 saatte yaptığını ben 1 saatte yaparım, üzülüyorum sonra da, şimdi güneş uyudu gece de uyumamıştı umarım 1-2 saat uyur da işime bakıyım :/Sen valla mis gibi bakiyosun hala ama kiymeti olmuyo inan kendi canina yazik. Sonrada hep bekliyolar yapabiliosin diye. Bosver birak o kadar yapma kuzum bizim bebekler yeterince yorucu zaten emmez uyumaz durmaz bebek
Bir an ablam gözümün önünden geçti, onlar da 1yil ya dışardan yada ekmek peynirle gecirdilerValla ne yemek yapiyorum ne baska bisey. Peynir ekmek yesin utusunu de kendi yapiyor. Bi camasir atiyorum makinaya bide bebek icin temizlik bikac gunde bir oldugu kadar
ya kıyamam aglama kuzumAynen bizde oyle. Kavga haric genelde beraber yatariz asla bisey duymaz. Tabi tv karsisinda dizisini izlerken sabahlarken uyuyakalmayi da sever o zaman da gelmez. Yaranamazsin ya. Bi yardim et uykusuzum bi uyuyayim bi kere sen uyut dedim de olaylar olaylar. Ben ondan cok uyuyomusum. Bakamiyosam bakici tutalimmis vs vs. Ben para getiriyorunlar. Dedim bende calisan insanim. Ben ise gideyim sen evde otur bak bu lafi ediyosan yani. Gecen 5dk dusa gireyim dedim hala agliyo bebek. Ben susturamiyorum ben uyutamiyorum bahaneside. Valla bende cok kizginim. Bide biz 10yildir beraberiz 2.5yildir evliyiz. Konu eskilere de sicradi falan. Bana kalsa eve gelmesin yuzunu gormek istemiyorum bugun. Uykusuzluktan oluyorum dun bebek yuzunden de aglamistin gecede kavgadan sonra agla agla uyuyamama. Gozlerim iptal su an. Azra kusum da saolsun uyuma yok uyanip duruyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?