- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bırak kız ıc camasırı utulemek de neymıs bebek mı kocan yapsın kendı sen zaten bebeklesın hep. benım de kv nın günü var kızımı uyutuyorum ınmedım dha burdan bıle uyuyamyor Alya. asagı nasıl ıncem ben ya orda hepten uyumıcak huysuz olcak hıc gdesom yok ayar olyyorum boyle ıse bana bıde demezmı telsızı ap gel ya 2.5aylık bebek yalnz bıraklır mı yok artık kafa mı gecıyosun dedım dırektYapmıyım diyorum en azından artık iç çamaşırlarını ütülemeye vaktim yok diyorum oyle koydurmuyor çekmeceye tamam ben ütülerim diyor geçiyor ütünün başına 3 saat ütü yapıyor onun 3 saatte yaptığını ben 1 saatte yaparım, üzülüyorum sonra da, şimdi güneş uyudu gece de uyumamıştı umarım 1-2 saat uyur da işime bakıyım :/
Canım bizi anlatmışsın sanki.. ilk haftalar bana da bebeğe de bakan adam yok oldu yerine umursamaz biri geldi. Yan koltukta ağlayan çocuğa bakmıyor telefonu bırakıp, geçen duşa girdim tam çıktım bitmedimi işin çabuk ol diye gelmiş durmadı mı dedim yok ben çıkıyorum dedi daha cevap veremeden kapıyı çekti gitti. Çocuk içerde mızır mızır süt istiyor. Benimki zaten biberonla besleniyor bana gerek yok yani.. sırtı ağrıyomuş kucağında beyfendinin. Yaptığı bi tek işten gelince altını değiştirmek onuda kızım altı açılınca gülüyor ondan birde banyo onada gülücük attığı için. Ben daha Sabrediyorum da az kaldı bi kavgada bizden çıkar. Benimki hem gece sesini duymuyor hem gidiyor. Bir kaç defa uyandırdım sütü ısıtana kadar sustur diye onda bile uyumaya devam etmiş. Allahtan kızım anlayışlı.. üzmüyor beniGünaydın kızlar, dün bizde eşimle tartıştık ve çok kızgınım. Anlayış yok bişey yok. Yemek yap temizlik yap kıza bak o ise akşam 10 dk bakamasın. Biz yatakları ayırmadık çünkü eşim top patlasa kalkmaz. İlk bebeğimiz isteyerek yaptık evliliğimizin 7. Yılındayız. Doğum olunca ilk hafta eşim hep ağladı şükür etmeler falan allahım ondan sonra adam değişti. Kızım öyle çok ağlayan vs huysuz değil sadece yanında dursa onunla azıcık konuşsa yetiyor tek kalmak istemiyor kızım. Gündüz iş yapamıyorum. 2 gün önce gece 12 de evi süpürdüm yer suyu hazırladım silemedim banyoda kovada duruyordu. Çekmiş kenara banyo yapıyor bizimki. Yerleri silemedim dedim hiç ben sileyim demek yok. 3 gündür banyo yapamadım ütü yemek vs den fırsat bulup. Çalışan bir insan olduğum halde iç çamaşırına kadar ütülerdim.3 çeşit yemek yapardım. Aptal kafam fazla şımartmışım. Ben asya ya balayımda sen bi banyo yap diyemiyor. Zaten kızı ona emanet de edemiyorum 10 dk bıraksam ağlasa kız dönüp de bakmıyor. Diğer odadan sesi duyup ben geliyorum beyfendi elinde telefon oyun oynuyor. Yahu bu adam 38 yaşında benideli ediyor. Dün ipleri koparttım artık ev arkadaşı olalım sen kendi işini yap ben kendi işimi çamaşır yemek yapımcım dedim. Yeter ya valla usandım artık. Bebekle ilgilenmekten daha zor bu adamlarla ilgilenmek, ha bide önceden temizliği vs birlikte yapardık ne oldu şimdi bilmiyorum
Bugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?
Güneş henüz odasında yatmıyor Ya odası tam bir çamaşır cenneti hiç bitmiyor valla ne kuruyacak olanlar ne ütülenecek olanlar sürekli hergun çamaşır var, ayy tabiki bırakma evde bebeği bi görün bebek huysuzken şimdi bi 15/20 dk kalıp ay çok huysuzlandı keşke ben de oturabilseydim biraz ama işte durmuyor ben çıkayım en iyisi der çıkarsın evine :))bırak kız ıc camasırı utulemek de neymıs bebek mı kocan yapsın kendı sen zaten bebeklesın hep. benım de kv nın günü var kızımı uyutuyorum ınmedım dha burdan bıle uyuyamyor Alya. asagı nasıl ıncem ben ya orda hepten uyumıcak huysuz olcak hıc gdesom yok ayar olyyorum boyle ıse bana bıde demezmı telsızı ap gel ya 2.5aylık bebek yalnz bıraklır mı yok artık kafa mı gecıyosun dedım dırekt
Asi gunu vat ya kuzum verem icin cuma o yuzden
Kızlar Aşı günlerinizi sağlık ocağı mı belirledi bizim 2. Ay aşımızı 28ine yazmışlar 1. Ayı tam 14ünde olmuştuk. Neden o kadar geç anlamadım...Yarında bizim 2. Ay aşımız var ne olacak bilmiyorum
Dun ben de kavga edenlerdenim etiket yapamadim pek cokmusuzgündüz uyumadi çocuk uyumadikca iyice huysuxlasti . Markettn alisveris yapmis koydu, bi yere kdr gideckti 40 dk sonra geldi biz yine ayni haldeyz. çocuk aglio ben uyutmaya calisiorym sakinlestrp. Gozumde yas akti akacak. Hayatim dolaba konulmasi gereken seyler vardı eritecek dedi delirdim.yarin misafir gelecek ben mutfakta isleri halledeyim ses olunca uyanior ssn dur yaninda diyorum tamam diyor bi bakiyorum balkonda sigara iciyor. E uyuyor çocuk diyo. Yahu uyurken mutfakta takir tukur seslere uyanmasa ben zaten gunduz yaparim seni niye bekliim. Saat 22.00 du artik sagolsun bi 5 dk banyo yaptrrdi çocuğa yardm etti ama benim sirtim nasl agriyor. Gazi cikacak dedim telefonla oynuyor. Normalde cok yardim ederdi, ilk zamanlar fln ben degstrcm altini diye atlardi su bir haftdr bi haller adamda. Soyleyince de ama sen direkt demiyosun al desen alirim. O telefonu alip kiracagim o olacak
Bendeee.... telefonun üstünde içtiği sigaraları söndürüp balkondan fırlatasım varrr...Bende bende o telefonu paramparca edesim ustunde tepinesim var
Canım atak yaşıyorlar benimkide geçtiğimiz haftalarda öyleydi sabret bir haftaya duzelicekBende 2 side. Emmiyor aglamiyor acliktan. Bez çok azaldı. Sagdigim sütü de içmiyor ne biberon ne kasikla
Sen canını sıkma.zaten ufaklık ile ilgileniyorsun biz çalışırken herşeye yetişiyoruz evde olunca hep yan gelip yattigimiz düşünülüyor sanırım bu erkekler içinYa ne yapiyorsun sen diyorum para getiriyorum diyor. Dedim bende calisan bi insanim para getiriyorum ne. Koptuk gittik sonra zaten sessiz kavgayi da ogrenmis oldum
Benim esimde horluyor ben dürtüyorum yoksa oğlan uyanacaksorma ya adamin haberi de yok platonik yani
T tanem-tane20 benim ki horluyor bi de ya. Nerde ki çocuğu duyacak. Artik cocugu ayri odaya gecirdigimde onu geri alacagim yanima
Hazır elin değmişken bizimkinin telefonunu da kırDun ben de kavga edenlerdenim etiket yapamadim pek cokmusuzgündüz uyumadi çocuk uyumadikca iyice huysuxlasti . Markettn alisveris yapmis koydu, bi yere kdr gideckti 40 dk sonra geldi biz yine ayni haldeyz. çocuk aglio ben uyutmaya calisiorym sakinlestrp. Gozumde yas akti akacak. Hayatim dolaba konulmasi gereken seyler vardı eritecek dedi delirdim.yarin misafir gelecek ben mutfakta isleri halledeyim ses olunca uyanior ssn dur yaninda diyorum tamam diyor bi bakiyorum balkonda sigara iciyor. E uyuyor çocuk diyo. Yahu uyurken mutfakta takir tukur seslere uyanmasa ben zaten gunduz yaparim seni niye bekliim. Saat 22.00 du artik sagolsun bi 5 dk banyo yaptrrdi çocuğa yardm etti ama benim sirtim nasl agriyor. Gazi cikacak dedim telefonla oynuyor. Normalde cok yardim ederdi, ilk zamanlar fln ben degstrcm altini diye atlardi su bir haftdr bi haller adamda. Soyleyince de ama sen direkt demiyosun al desen alirim. O telefonu alip kiracagim o olacak
Canım nasılsınızCanım atak yaşıyorlar benimkide geçtiğimiz haftalarda öyleydi sabret bir haftaya duzelicek
uyutmaya calısıyorum evet uyumzsa gdecem trıbe grsnler ıstedıklrrı kadar. kız bızde de durym aynı pazar gunu tertemz yaptım topladım odasını gekgelelim yatago camasır dolu aksam 7de uyumasna ragmen hcbsey yapma gel oturalım dedı esım tembel tembel durdum dnlendım ama işler kaldıı busefer deGüneş henüz odasında yatmıyor Ya odası tam bir çamaşır cenneti hiç bitmiyor valla ne kuruyacak olanlar ne ütülenecek olanlar sürekli hergun çamaşır var, ayy tabiki bırakma evde bebeği bi görün bebek huysuzken şimdi bi 15/20 dk kalıp ay çok huysuzlandı keşke ben de oturabilseydim biraz ama işte durmuyor ben çıkayım en iyisi der çıkarsın evine :))
Ooo bacim bu kazmalardan cok ince düşünce istiyorsun nerde onlarda o ince fikirBenim kızdığım aslında şu eşim bakıyor gayet de sakinleştirebilir uyutabilir bebeği, işten geliyor bebeği ona veriyorum ben mutfağa geçip yemekleri ısıtıp hazırlama telaşındayım o yarım bakıyor sonra ortaya getiriyorum yemekleri bebek huysuzlanıyır ben sofradan kalkıp bakıyorum eşim yemeğini yiyor, yiyip o alıyor bebeği ben devam ediyorum yemeğime sonra sofrayı topla bulaşıkları yıka aynı zamanda çay demle ortaya getir bebek huysuzlanır gene paşamız çayını içiyor ben bebekle ilgileniyorum, ama o baktığı sıralarda beni dinlendirdiğini sanıyor ona kızıyorum, yardım etmeyen bir adam değil eşim allah razı olsun akşam gelir evi süpüreyim falan diye bile söyler ama düşüncesiz mesela ben çayımı içemedim bebeği uyuttum nolur sanki çayı ısıt bak senin için ısıttım yeniden içelim hadi dese
Yok kız ütüleme bebek mi eşin donuna kadar ütü de neymiş.ben artık hiç ütü yapmıyorum. Yaptığımda da bırak donlarını tişörtlerini bile ütülemezdim katlar koyardım. Bu gün 3 saate yapar yarın alışır daha kısa sürede yapar :)Yapmıyım diyorum en azından artık iç çamaşırlarını ütülemeye vaktim yok diyorum oyle koydurmuyor çekmeceye tamam ben ütülerim diyor geçiyor ütünün başına 3 saat ütü yapıyor onun 3 saatte yaptığını ben 1 saatte yaparım, üzülüyorum sonra da, şimdi güneş uyudu gece de uyumamıştı umarım 1-2 saat uyur da işime bakıyım :/
Aynen bizde oyle. Kavga haric genelde beraber yatariz asla bisey duymaz. Tabi tv karsisinda dizisini izlerken sabahlarken uyuyakalmayi da sever o zaman da gelmez. Yaranamazsin ya. Bi yardim et uykusuzum bi uyuyayim bi kere sen uyut dedim de olaylar olaylar. Ben ondan cok uyuyomusum. Bakamiyosam bakici tutalimmis vs vs. Ben para getiriyorunlar. Dedim bende calisan insanim. Ben ise gideyim sen evde otur bak bu lafi ediyosan yani. Gecen 5dk dusa gireyim dedim hala agliyo bebek. Ben susturamiyorum ben uyutamiyorum bahaneside. Valla bende cok kizginim. Bide biz 10yildir beraberiz 2.5yildir evliyiz. Konu eskilere de sicradi falan. Bana kalsa eve gelmesin yuzunu gormek istemiyorum bugun. Uykusuzluktan oluyorum dun bebek yuzunden de aglamistin gecede kavgadan sonra agla agla uyuyamama. Gozlerim iptal su an. Azra kusum da saolsun uyuma yok uyanip duruyor hep
Yaptım kıymeti olmadi ben senden b yemek beklemiyorum oldu yorulmamla kaldım bende yapmıyorum:))))Bir an ablam gözümün önünden geçti, onlar da 1yil ya dışardan yada ekmek peynirle gecirdiler
Aynen öyle valla doğru diyorsun b kuzum ya bide hastalandim iyice duygusal lastim bugünlerdeya kıyamam aglama kuzumçok üzüldüm bu durumlara kavga etmek yerıne guzelce konussan eşinle inadıvarsa belkı sen kızdıkca yapası gelmıyordur ınsan bebeklıyken esıyle tartısınca cokkotu oluyor. baska bı konuda kavga etmıstım gecenlerde eşimle bebege yansıdı resmen stres kızım da aglamıstı sankı hıssedıp. o an boyle yok olasım geldı bebekbakmak bıryana eşe kırılmak bır yana. rahatlatmaya calıs kendını kuzum bes dkda olsa arada cama cık nefes al o bıle oyı gelır
Güneş henüz odasında yatmıyor Ya odası tam bir çamaşır cenneti hiç bitmiyor valla ne kuruyacak olanlar ne ütülenecek olanlar sürekli hergun çamaşır var, ayy tabiki bırakma evde bebeği bi görün bebek huysuzken şimdi bi 15/20 dk kalıp ay çok huysuzlandı keşke ben de oturabilseydim biraz ama işte durmuyor ben çıkayım en iyisi der çıkarsın evine :))
Benimki hastane ama sağlık ocağı da aynı. Verem aşısı günlü bir asi kuzum onlar tarih veriyorKızlar Aşı günlerinizi sağlık ocağı mı belirledi bizim 2. Ay aşımızı 28ine yazmışlar 1. Ayı tam 14ünde olmuştuk. Neden o kadar geç anlamadım...
İnsallah canım benim ya valla çocuk da bende mahvolduk daha 8 gün var bitmesineCanım atak yaşıyorlar benimkide geçtiğimiz haftalarda öyleydi sabret bir haftaya duzelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?