2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bırak kız ıc camasırı utulemek de neymıs bebek mı kocan yapsın kendı sen zaten bebeklesın hep. benım de kv nın günü var kızımı uyutuyorum ınmedım dha burdan bıle uyuyamyor Alya. asagı nasıl ıncem ben ya orda hepten uyumıcak huysuz olcak hıc gdesom yok ayar olyyorum boyle ıse bana bıde demezmı telsızı ap gel ya 2.5aylık bebek yalnz bıraklır mı yok artık kafa mı gecıyosun dedım dırekt

Canım bizi anlatmışsın sanki.. ilk haftalar bana da bebeğe de bakan adam yok oldu yerine umursamaz biri geldi. Yan koltukta ağlayan çocuğa bakmıyor telefonu bırakıp, geçen duşa girdim tam çıktım bitmedimi işin çabuk ol diye gelmiş durmadı mı dedim yok ben çıkıyorum dedi daha cevap veremeden kapıyı çekti gitti. Çocuk içerde mızır mızır süt istiyor. Benimki zaten biberonla besleniyor bana gerek yok yani.. sırtı ağrıyomuş kucağında beyfendinin. Yaptığı bi tek işten gelince altını değiştirmek onuda kızım altı açılınca gülüyor ondan birde banyo onada gülücük attığı için. Ben daha Sabrediyorum da az kaldı bi kavgada bizden çıkar. Benimki hem gece sesini duymuyor hem gidiyor. Bir kaç defa uyandırdım sütü ısıtana kadar sustur diye onda bile uyumaya devam etmiş. Allahtan kızım anlayışlı.. üzmüyor beni

Bugün aşı olduk. Aşıya giderken ağlayan anne olarak ilk miyim?
Korktuğum gibi geçmedi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem. Fikri olan var mı?

Yarın da bizim var. Sanırım ben de ağlarım. Serum fizyolojik yaparken cok kötü ağladı içim parcalandı. Aşıda napıcam bilmiyorum

Güneş henüz odasında yatmıyor Ya odası tam bir çamaşır cenneti hiç bitmiyor valla ne kuruyacak olanlar ne ütülenecek olanlar sürekli hergun çamaşır var, ayy tabiki bırakma evde bebeği bi görün bebek huysuzken şimdi bi 15/20 dk kalıp ay çok huysuzlandı keşke ben de oturabilseydim biraz ama işte durmuyor ben çıkayım en iyisi der çıkarsın evine :))

Bende bende o telefonu paramparca edesim ustunde tepinesim var
Bendeee.... telefonun üstünde içtiği sigaraları söndürüp balkondan fırlatasım varrr...

Ya ne yapiyorsun sen diyorum para getiriyorum diyor. Dedim bende calisan bi insanim para getiriyorum ne. Koptuk gittik sonra zaten sessiz kavgayi da ogrenmis oldum
Sen canını sıkma.zaten ufaklık ile ilgileniyorsun biz çalışırken herşeye yetişiyoruz evde olunca hep yan gelip yattigimiz düşünülüyor sanırım bu erkekler için

Hazır elin değmişken bizimkinin telefonunu da kır

uyutmaya calısıyorum evet uyumzsa gdecem trıbe grsnler ıstedıklrrı kadar. kız bızde de durym aynı pazar gunu tertemz yaptım topladım odasını gekgelelim yatago camasır dolu aksam 7de uyumasna ragmen hcbsey yapma gel oturalım dedı esım tembel tembel durdum dnlendım ama işler kaldıı busefer de

Ooo bacim bu kazmalardan cok ince düşünce istiyorsun nerde onlarda o ince fikir

Yok kız ütüleme bebek mi eşin donuna kadar ütü de neymiş.ben artık hiç ütü yapmıyorum. Yaptığımda da bırak donlarını tişörtlerini bile ütülemezdim katlar koyardım. Bu gün 3 saate yapar yarın alışır daha kısa sürede yapar :)

Aman canım,ne üzüyorsun kendini. Sen böyle stresli olursan bebeğe yansır. Para getiriyorum diyince, elbet getireceksin yok birde çalışma deseydin :) erkeklerden incelik beklemeyeceksin. Valla ben artık alınmıyorum, çünkü uğraşmam gereken bir bebeğim var. Ver kucağına ben dinlenicem uykusuzluktan tansiyonum düştü biraz daha yorgun olursam bebeğe bakamam de uyutsun. Bu arada biz eve bebek hamağı aldık koyuyorum içine açıyorum youtube dan piş pişi, sallıyorum uyuyor. Benimki de kolay uyuyan bebek değil. Birde gaz sorunumuz var.

Aynen öyle valla doğru diyorsun b kuzum ya bide hastalandim iyice duygusal lastim bugünlerde

Kızlar Aşı günlerinizi sağlık ocağı mı belirledi bizim 2. Ay aşımızı 28ine yazmışlar 1. Ayı tam 14ünde olmuştuk. Neden o kadar geç anlamadım...
Benimki hastane ama sağlık ocağı da aynı. Verem aşısı günlü bir asi kuzum onlar tarih veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…