2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Peki kocasi cop dokmeye bile gondermiyorsa napmak gerek birbucuk yildir sac boyatmadim kestirmedim birkere biyik aldirmaya kapida bekledi beraber gittik
Eski defterleri acmayip cocuga gaz damlasi istedim bitincemi istenirmis simdiye kadar aklim nerdeymis kusken 7/24 sinirli degter kitap acmayi birak eksik isterken bile laf soyluyor kutusu nerdendedi cope attim adı maflor dedim saydirdi da saydirdi

Kızlar zeytinyağı veriyorsunuz da o bir ek gıdadır bebek nasıl sindirecek şimdi
6.ayda sebze mamasına geçtiğinizde katılır zeytinyağı
Doktor kendisi dedi fitil kullanmak yerine zeytin yagi kullan zamanla bagirsaklar duzene girecek yumusasin dedi yaninda birde kulakdamlasini icirmemi istedi ayrıca gaz damlalari ne oldugu belli degil bu en azindan has zeytin yagi yani yag ek gida ise gaz damlalarida ek gida ben devit gaz damlasin tadina baktim ha bildigin yag hem yaglı hem tadida ayni

Canım annesini pek tanımıyorum ama eşimin söylediğine göre ütülüyormuş annesi iç çamaşırlarını da

Evet dvitte yağ var biliyorum direk zeytinyağı deyince düşündüm
Doktor dediyse sorun yok zaten

KıZlar sut saklama poseti yok ama biberondaki sütü buzluga koysam olurmu cocuk icmiyor illa saklama poseti olmasimi lazim kapagini guzelce kapatip buzluga atsam olmazmi ki

Kizlar gunaydinnn....kehribar kolye ile ilgili goruslerinizi merak ediyorum instada çok guzel yorumlar var da :)

Ben de almak istiyorum ama işte nerden almak lazım hiçbir fikrim yok. Sahtesiyle kazıklanmayalım :))

Nasıl ya sen evden çıkmadın mı 1,5 yıldır hadi şimdi bebe var bizde çıkamıyoruz da

Herkeze günaydın belki saçma olacak ama bisey soracağım bebek gelişimi ile ilgili konuları inceliyorum şimdi biz 2.5 aylıgız 2 bitti 3. Ayin icindeyiz ya ben 2 . Ayımı takip edeceğim 3. Ayimi

Herkeze günaydın belki saçma olacak ama bisey soracağım bebek gelişimi ile ilgili konuları inceliyorum şimdi biz 2.5 aylıgız 2 bitti 3. Ayin icindeyiz ya ben 2 . Ayımı takip edeceğim 3. Ayimi
3. Ayı takip edeceğiz diye biliyorum

Bence gayet mantıklı bir soru:) başta bende bilemedim ama 1. Ay diye başlıyor ya o yüzden içinde olduğumuz ayı baz alıyorum. Mesela biz bugün 2. Ayı bitirdik. Bundan sonra 3. Ayı takip edeceğim.

Nasıl ya sen evden çıkmadın mı 1,5 yıldır hadi şimdi bebe var bizde çıkamıyoruz da
Tek basima asla gondermez beraber cıkariz her yere yani o nereye gotururse etrafta soz nisan dugun olsun beni asla goturmez ben evde olurum gidelim dersem hayirdir kimi gormek
İstiyorsun diye lafi cok pis yerlere getirir

Ben de almak istiyorum ama işte nerden almak lazım hiçbir fikrim yok. Sahtesiyle kazıklanmayalım :))
Instada totsandmore_organik_bebek diye bi sayfa var sertifikali oldugunu soyluyor , kullananlar yorum yapmis. Almak istiyorum ben de dis cikarma konusunda gozumu cok korkuttular, gaz sancisini bile dindirdigini soyleyen var:)
Tek basima asla gondermez beraber cıkariz her yere yani o nereye gotururse etrafta soz nisan dugun olsun beni asla goturmez ben evde olurum gidelim dersem hayirdir kimi gormek
Benim boyle bir iliskim vardi universitede. Kafami kaldirip magaza vitrinine baksam iceride kasiyere mi baktin sen millet ne demez diye saydirirdi. Dedigin gibi iyiyken de cok iyiydi ama bunun da bir cesit siddet olduğunu anlamam uzuuun yillar aldi ve zor bir sekilde de olsa kurtuldum cok sukur. Sen evlisin tabi kestirip atma ama kendine guvenini asla kaybetme, sen de bir bireysin, esin de olsa kolesi degilsin kendine guven umarim yanlis anlamazsin dediklerimi kendim de ayni seyleri yasadigim icin yazmak istedm:)

İşte günlük olarak ruh halim değişiyor. Sabhları kesinlikle iyi olmuyorum mesela, kaç sabah eşime verelim bunu birine ama akraba falan olmayacak, görmek bilmek istemiyorum dedim. Sonra bir kaç saatlik krizlerden sonra ne saçma sapan düşünmüşüm diyorum. Stabil değil ruh durumum çok uçlarda gidip geliyor ama asla bebeğe sert davranma, bağırma ne bileyim surat asma, kendi haline terketme gibi şeyler yapmıyorum. Olur da ağlarken yakınen ilgilenmem gerekse bile " annenin canı sıkkın, napıcaksın sen bu anneyle, her şey daha güzel olacak" gibi şeyler söyleyerek ilgileniyorum. Bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bir kaç gün bırakıp kafamı toplamayı çok isterdim ama anne sütü de aldığı için mümkün olmuyor.

aklıma geldi açtım kızımı uyutup şimdi. baya etkili dışarı da uyuyorya bebişler bakalım nekadr uyucak :)

Canımmm böyle bişeyi nasıl kabullendin yani evlenmeden de böyle miydi

canım biberon alıyorsa sütlerini sağ ufak bir tatile çık 1,2 günlük. çevremde biri bunu yaptı eşiyle 2gun uzaklaştı süt bırakıp epey faydası olmuştu..

Yok kuzum yanlis anlasilacak bir durum degil ayni dedigin gibi onami baktin bunami icgecirdin kalbin kotu baska erkeklere bakip ic geciriyorsun vs vs tam sirofrene bagliyor cıksam tek basima kimbilir daha neler der oyuzden onla cikiyorum hos gerci ozamanda burnumdan getiriyor ben nere baktigini cok iyi biliyorum diye ya neyse

Psikologa gitmesine ikna edemez misin canim . Paranoya durumu olabilir cunku veya ozguven eksikligi. Ayni kisiden bahsediyoruz gibi hissediyorum yazdiklarini okudukca

Durumuna cok uzuldum canimana bak annelik icgudun tatil yapip bebeginin mama icmesine bile izin vermiyor sen bu sureci atlatmissin ama farkinda degilsin birgun bebegin annenlerde kalsin ertesigun sen almaya gidersin mama
İcmesine bile goz yummayan birisi olarak bence kendine haksizlik yapma esinde durumlar nasıl mesela benim esimde arada ben dedim sana bi uc bes sene gezip tozalim diye al simdi otur sen evde ben geziyim diye soyler bazende cocuga oglum simdiye kadar neredeydin guZel pasam diye sever hem kabullenememislik var Hem gec kalinmisligin pismanligi garip tavirlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…