- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kesinlikle sinirliyken susmak en iyisi.. yıllar geçince oturuyor artık düzen. Başta nasıl davranmak gerektiğini iki tarafta bilmiyor. Herkes yıpranıyor.karı koca kavgasında en kötü kısmı ise eski defterlerin açılması ilk yıllarda ben de çok yapardım eşim de çok üzüldük çok yıprattık birbirimizi yeni evli arkadaşlara uyarım eski defterleri asla açmayın onlar size hiçbir şey kazandırmayacak
eşlerinizle sinirliyken asla konuşmayın onun da konuşmasına müsaade etmeyin sinirliyken insanın ağzından ne çıktığını İnan bilmiyor
bebekler küçük olunca hele ki ağlayınca bir de anne de uykusuzsa sabır daha da azalıyor ancak eşlerimiz bunun farkında değil maalesef zaman zaman onlara sorumluluklar vermek gerekiyor diye düşünüyorum ben saç boyatma bahanesiyle evden kaçıyorum 4-5 saat eve uğramıyorum ayda bir defa çocukla ilgileniyor 4-5 saat İnan geldiğimde bana prensesler gibi davranıyor neden mi çünkü ne yaşadığımı o saatlerde o anlıyor
Şuan ütü beni bekliyor iki makine çamaşır attım dün kurudular bugün ütülenecek kocamın donlarına kadar ütülüyorum tabidüşününce ne rahat ya erkekler için işten geliyor yemek hazır tabi bebekten dolayı oyle doktüremiyorum ama gene de yapmaya çalışıyorum, çamaşırlar yıkanıyor ütüleniyor, sabahları kaldırıp kahvaltısını koyuyorum önüne bi de paşam çok yoruluyor (akşama kadar oturarak işi pc başında) 10 demeden uyukluyor
Allah kolaylık versin canım benim 1 kerede yüreğim ağzıma geldi uyuyamadım bile doğru düzgün başını bekledim sabaha kadar. Bende reflüden korktum ama 2 aylık olduk daha önce anlaşılırdı sanki..Canım bebeklerde mide kapakçığı tsm gelişmemiş olabiliyor, içtikleri de hep sıvı olduğu için geri gelmiştir çok normal, doyduktan sonra bebiş biraz kucakta tutmakta yarar var, sen bak bi kere yaşamışsın bunu ben yaklaşık 2,5 aydır sürekli yaşıyoruz ağız burun fışkırtarak kusuyor reflüden dolayı
Bu sabah da uyandı uyumuyor gündüz yatakta :)
Gece sabaha kadar mı o da ne:)İkinizde birbirinizden inat o uyanmaktan usanmamis sen koymaktan tabiki herzaman kazanan cocuklar oluyor
İnsallah gece sabaha kadar uyurda sende rahat edersin cnm malesefki bizimkide emmemeye direniyor ben pes ettim artik oglumun en sevdigi lastik
Çok pahalı ya :)) bi de orijinal olanını bulmakta anlamakta zormuşKizlar gunaydinnn....kehribar kolye ile ilgili goruslerinizi merak ediyorum instada çok guzel yorumlar var da :)
Bizde de var aynısından :)) uyumamak için enerjisinin son damlasına kadar direniyor sanki uyumayınca ne oluyorsa yaniBu sabah da uyandı uyumuyor gündüz yatakta :)
Bizimki de gündüz Ya pusette sallanacak ya da kucakta gezdirilecek, sanki yatacakmış gibi salonda ayrı yatak odasında ayrı beşik var :))Bu sabah da uyandı uyumuyor gündüz yatakta :)
onu doktor önerdi bana hiç bi zarari yokmuş gazi ve kabiz olan bebekler ucun çok iyiymis ama ben uygulamadim orası ayrı.Kızlar zeytinyağı veriyorsunuz da o bir ek gıdadır bebek nasıl sindirecek şimdi
6.ayda sebze mamasına geçtiğinizde katılır zeytinyağı
bizim kaç defa oyke oldu.midesini unutmuştur diye doktora götürdüm bişey çıkmadı şükür.bende bekledikten sonra dik şekilde kucağıma alıyorum.biraz sutu indirdikten sonra yatiriyorum. yoksaKızlar dün akşam kızımı yanıma yatırdım, uyutmak için. Piş pişliyordum biranda kusmaya başladı fışkırır tarzda ve burnundan da geldi o kadar çok kustu ki. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı sadece 2 defa normalden farklı kusmuştu. Diğerlerine göre çoktu yani. Yatırmadan önce sütünü içirdim gazını çıkardım. Hatta kucağımda tuttum biraz, uyumayınca yanyana yatmıştık. Neden olmuştur varmı bebeği bu şekilde kusan. Çok korktum ağzından burnundan gelişi gözümün önünden gitmiyor. Gece normalden fazla içmişti. Ondan olabilir mi acaba.
Birak iç çamaşırları kıyafetleri bile utulemedigim için adam temizlemeye gönderiyor.bide bebek mi iç çamaşırlarını utuluyecegim sanki mikrop kapacak. yemek konusunda da esim çok sakin hakkını yemeyeceğim her konuda bana çoook destek .canım çocuk olduktan sonra iç çamaşırı kadar ütü yapmak gerçekten çok yıpratıcı bence eşin de bunu konuşman lazım annesinin evinde de mi iç çamaşırları ütülenir olmuş senden ütü bekliyor yapmadığında kendi yapıyor
Tekrar ederse götüreceğim bende. Aslında sütü içince tutuyorum bende kucağımda hemem yatırmıyorum. İnşallah olmaz bir daha.bizim kaç defa oyke oldu.midesini unutmuştur diye doktora götürdüm bişey çıkmadı şükür.bende bekledikten sonra dik şekilde kucağıma alıyorum.biraz sutu indirdikten sonra yatiriyorum. yoksa
hala öyle fiskirir tarzda kusuyor.bu eskiden yoktu yeni ortaya çıktı.
bizde de oyle kuzum bazen canım yemek yapmak istemedıgınde dınlencem dıyorum işten geldıgınde beraber yapıyoruz veya hazır şeyler. hiç zorlamaz benı yemek konjsunda da ütümü yapıyorum şükür kızım erken uyudugu ıcın. zaten aetık yemeklerimi aksamdan yapcam kızım 9da uyuyo engeç en mantklısı busankıBirak iç çamaşırları kıyafetleri bile utulemedigim için adam temizlemeye gönderiyor.bide bebek mi iç çamaşırlarını utuluyecegim sanki mikrop kapacak. yemek konusunda da esim çok sakin hakkını yemeyeceğim her konuda bana çoook destek .
Korkma kuzum mide sindirememis ozellikle mama verdiginde oluyorBende ona şaşırdım nasıl birikti o kadarcık midede.. alt açmasında yatıyordu sırılsıklam oldu. başından ayrılamıyorum tekrar kusarsa diye. Gece bile koymadım yatağına kıpırdansa uyandım. Çok korktum. Ateşi falanda yok hasta desem. Neşesi de yerinde 7den beri gülücük saçıyor. İnşallah tekrar etmez. Çok içtiği içinde olabilir. Uyuyamayınca epey içti bide hızlı hızlı içmişti sinsiremedi galiba..
Canım gunduz biraz uyuyor ama sürekli sallarsam. Saklamayı bıraktığımin ikinci dakikası uyanıyor. Bu yüzden başından ayrilamiyorum. Veya kucağımda uyuyor beşiğe koyar koymaz uyaniyor. Hani bunlar büyüdükçe düzene girecekti kim kandırdı bizi :)Maşallah kuzuna canım parça parçada gündüz uykusu var bizimde vardı son 3 gündür yok akşam 18.00 enkadar gözler açık gece benimkide 3 saatte bir kalkıyor gece uykusu saat 22.00 gibi başlıyor
Estagfirullah canım.Canım ben sana cevap vermiş miyim ya hatırlamıyorum unutmuşum Kusura bakma genelde iki üç kez yapıyor Çok fazla emdiği için süt çok fazla. emzirme olmadığı zaman uyarı gitmezmiş süt ürett dye atak haftasında olduğumuz için hakikaten 4 saatte bir falan kalktı Normalde 7 saat uyuyor ama bugün son kalkışimiz 11di uyudu hep emdıjten sonra. Bu arada her bebek farklıymış kimi ikii üç günde bir kimisi her gün yaparmış Sen geçmişe yönelik karşılaştır kuzum istersen kakasını
Bilmemmi bizdede oldu cok zor birdaha almadi napalim sagiyoruz hep alistim tek biberondan icsin bunuda reddederse cok uzulurummGece sabaha kadar mı o da ne:)
Senin minik biberona alıştı kasma kendini sağabildiğin kadar kolay bir iş değil o yükleminme kendine
Bizimki emmesine rağmen meme reddi krizi yaşadık çok fena oluyor gene bile arada çığlığı basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?