- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Peki kocasi cop dokmeye bile gondermiyorsa napmak gerekkarı koca kavgasında en kötü kısmı ise eski defterlerin açılması ilk yıllarda ben de çok yapardım eşim de çok üzüldük çok yıprattık birbirimizi yeni evli arkadaşlara uyarım eski defterleri asla açmayın onlar size hiçbir şey kazandırmayacak
eşlerinizle sinirliyken asla konuşmayın onun da konuşmasına müsaade etmeyin sinirliyken insanın ağzından ne çıktığını İnan bilmiyor
bebekler küçük olunca hele ki ağlayınca bir de anne de uykusuzsa sabır daha da azalıyor ancak eşlerimiz bunun farkında değil maalesef zaman zaman onlara sorumluluklar vermek gerekiyor diye düşünüyorum ben saç boyatma bahanesiyle evden kaçıyorum 4-5 saat eve uğramıyorum ayda bir defa çocukla ilgileniyor 4-5 saat İnan geldiğimde bana prensesler gibi davranıyor neden mi çünkü ne yaşadığımı o saatlerde o anlıyor

Eski defterleri acmayip cocuga gaz damlasi istedim bitincemi istenirmis simdiye kadar aklim nerdeymis kusken 7/24 sinirli degter kitap acmayi birak eksik isterken bile laf soyluyor kutusu nerdendedi cope attim adı maflor dedim saydirdi da saydirdi