Mama takviyesi de alıyor normalde ama hiç bütün gün mama almışlığı olmadı. Alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum zaten az çünkü. Yani bakmada, korumada sıkıbtı yok hiç ama eşimle baş başa yaptığımız her şeyi ve özgür olabilmeyi özledim.Durumuna cok uzuldum canimana bak annelik icgudun tatil yapip bebeginin mama icmesine bile izin vermiyor sen bu sureci atlatmissin ama farkinda degilsin birgun bebegin annenlerde kalsin ertesigun sen almaya gidersin mama
İcmesine bile goz yummayan birisi olarak bence kendine haksizlik yapma esinde durumlar nasıl mesela benim esimde arada ben dedim sana bi uc bes sene gezip tozalim diye al simdi otur sen evde ben geziyim diye soyler bazende cocuga oglum simdiye kadar neredeydin guZel pasam diye sever hem kabullenememislik var Hem gec kalinmisligin pismanligi garip tavirlarda
Eşini tebrik ediyorum ne güzel destekçin olmuş canım. Bizde eşimle çok gezerdik herkes imrenirdi çocuk olduğundan beri 2 aydın evdeyim bir kaç ufak dışarı çıkma hariç. Kendimi teselli ediyorum yaz gelecek bebek büyüyecek yine eskisi gibi gezip tozacağız. Ek gıdaya başlayınca anneme bırakıp konserlere gideriz falan diyorum kendi kendimeMama takviyesi de alıyor normalde ama hiç bütün gün mama almışlığı olmadı. Alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum zaten az çünkü. Yani bakmada, korumada sıkıbtı yok hiç ama eşimle baş başa yaptığımız her şeyi ve özgür olabilmeyi özledim.
Eşim çok fazla göremedi aslında şu anda da ailemin yanındayım ama o çok yardımcı ve izin ver mutlu olalım her şey çok güzel olacak diyor. Bir de bu dünyaya çocuk getireceksem zaten seninle yapmalıydım, biz bunu en iyi şekilde başarırız gibi şeyler söylüyor. Aslında o benden çok istemiyordu ama şu an hiç br şikaueti yok, gece o da kalkıyor, bazen gidip yanına yatıyor çok huzursuz olursa...
Ben de düşünüyordum ama Instagramda bir doktor onermemisti. İşe yarıyor mi tam belli değil yarıyorsa da ağrı kesici tarzındaki bir şeyin sürekli çocuğunuzun vücudunda olması dogru değil demişti.Kizlar gunaydinnn....kehribar kolye ile ilgili goruslerinizi merak ediyorum instada çok guzel yorumlar var da :)
Instada totsandmore_organik_bebek diye bi sayfa var sertifikali oldugunu soyluyor , kullananlar yorum yapmis. Almak istiyorum ben de dis cikarma konusunda gozumu cok korkuttular, gaz sancisini bile dindirdigini soyleyen var:)
Bizi anlatmışsin.Bizimki de gündüz Ya pusette sallanacak ya da kucakta gezdirilecek, sanki yatacakmış gibi salonda ayrı yatak odasında ayrı beşik var :))
Ne kadar sabırlısın şaştım kaldım eşinePeki kocasi cop dokmeye bile gondermiyorsa napmak gerekbirbucuk yildir sac boyatmadim kestirmedim birkere biyik aldirmaya kapida bekledi beraber gittik
Eski defterleri acmayip cocuga gaz damlasi istedim bitincemi istenirmis simdiye kadar aklim nerdeymis kusken 7/24 sinirli degter kitap acmayi birak eksik isterken bile laf soyluyor kutusu nerdendedi cope attim adı maflor dedim saydirdi da saydirdi
benım kızım pusetı hıc sevmıyor gundüz uykularını benım yatagımda yatırıyorum örtüyü fln acıp kendı ortamı dıye. besıge koymuyorum gece sanıp cok uzun uyumasın. Uyanıkken de emzırme mınderıne koyuyorum yanımda konusuyoruz masajlar yapıyorum. 12den berı konusuyoruz şarkılar actım karsısında dans ettim gülüyor göruntulü gorusmeler yaptık anneanne ve teyzeyle. kahvaltımı yaparken de oyun halısında oynadı ataklarımız azaldı guneslı gunlerdeyız sakin ddaha da yine.:)Bizi anlatmışsin.
Yatak odasında bir beşik; oturma odasında bir beşik, bir hamak beşik, bir de puset var. Bazen pusette duruyor, bazen kucakta. Ama yegane tercihi çarşaf..
Ozguvenden degilde canim ortalik gercekten bozuk duydukca adam herkesi oyle saniyor anneme bile guvenmem modunda gitmez canim git demedim gidelimmi beraber evliligimiz kotuye gidiyor dedim ordaki gavatmi bilecekmis diyorPsikologa gitmesine ikna edemez misin canim . Paranoya durumu olabilir cunku veya ozguven eksikligi. Ayni kisiden bahsediyoruz gibi hissediyorum yazdiklarini okudukca
Bizimki hepsinden çabucak sıkılıyor şimdiye kadar hiç ayağımda sallamamıştım 2-3 gündür ayağımda bile sallıyorum yeni Ya hoşuna gidiyor bi kaç gün sonra ayakta sallanmayla da durmaz ne yapcam bu kıza bilmiyorum :/ çarşaf da tek başına sallanmıyor illa biri gerekiyor o da bende yok o yüzden hiç denemedim onu bak :))Bizi anlatmışsin.
Yatak odasında bir beşik; oturma odasında bir beşik, bir hamak beşik, bir de puset var. Bazen pusette duruyor, bazen kucakta. Ama yegane tercihi çarşaf..
Helal vallahi kadına belli bir yaşa kadar ilk oğlumda 5 yaşına kadar yaptım ama evlenene kadarda yapamam Ömer utku icinde 5 yaş sınırCanım annesini pek tanımıyorum ama eşimin söylediğine göre ütülüyormuş annesi iç çamaşırlarını da
Kıskançlık mi bu çok zor ya benim kocada özellikle ilk yıllarda kıskançlıkta sıkıntılı idi ama seninki ayrı bir zor Allah yardımcın olsunPeki kocasi cop dokmeye bile gondermiyorsa napmak gerekbirbucuk yildir sac boyatmadim kestirmedim birkere biyik aldirmaya kapida bekledi beraber gittik
Eski defterleri acmayip cocuga gaz damlasi istedim bitincemi istenirmis simdiye kadar aklim nerdeymis kusken 7/24 sinirli degter kitap acmayi birak eksik isterken bile laf soyluyor kutusu nerdendedi cope attim adı maflor dedim saydirdi da saydirdi
Gececek insallah bugunler hersey gonlunce olsun cnmMama takviyesi de alıyor normalde ama hiç bütün gün mama almışlığı olmadı. Alabildiği kadar anne sütü alsın istiyorum zaten az çünkü. Yani bakmada, korumada sıkıbtı yok hiç ama eşimle baş başa yaptığımız her şeyi ve özgür olabilmeyi özledim.
Eşim çok fazla göremedi aslında şu anda da ailemin yanındayım ama o çok yardımcı ve izin ver mutlu olalım her şey çok güzel olacak diyor. Bir de bu dünyaya çocuk getireceksem zaten seninle yapmalıydım, biz bunu en iyi şekilde başarırız gibi şeyler söylüyor. Aslında o benden çok istemiyordu ama şu an hiç br şikaueti yok, gece o da kalkıyor, bazen gidip yanına yatıyor çok huzursuz olursa...
Benim esimde utu yemek beklemez Allah razı olsun. Ben ama utumu yaparım yastık yzleri havlular çarşaflar eşimin gömlek pantolonlari büyük oğlanı gezmelik giyindikleri benim kıyafetler şimdi Ömer'in herşeyi ütülenir bendeBirak iç çamaşırları kıyafetleri bile utulemedigim için adam temizlemeye gönderiyor.bide bebek mi iç çamaşırlarını utuluyecegim sanki mikrop kapacak. yemek konusunda da esim çok sakin hakkını yemeyeceğim her konuda bana çoook destek .
Sabirli degilim aslinda napim ki malzeme bu huyunuda cozdum artik kabuguma cekildimNe kadar sabırlısın şaştım kaldım eşine
Yok canım küçük kazanozda bile olurKıZlar sut saklama poseti yok ama biberondaki sütü buzluga koysam olurmu cocuk icmiyor illa saklama poseti olmasimi lazim kapagini guzelce kapatip buzluga atsam olmazmi ki
Kiz yeter oturduğum yerden fenalık geldi banaPeki kocasi cop dokmeye bile gondermiyorsa napmak gerekbirbucuk yildir sac boyatmadim kestirmedim birkere biyik aldirmaya kapida bekledi beraber gittik
Canım yaa nişanlı iken demi böyle idiTek basima asla gondermez beraber cıkariz her yere yani o nereye gotururse etrafta soz nisan dugun olsun beni asla goturmez ben evde olurum gidelim dersem hayirdir kimi gormek
İstiyorsun diye lafi cok pis yerlere getirir
Canım yaa nişanlı iken demi böyle idiTek basima asla gondermez beraber cıkariz her yere yani o nereye gotururse etrafta soz nisan dugun olsun beni asla goturmez ben evde olurum gidelim dersem hayirdir kimi gormek
İstiyorsun diye lafi cok pis yerlere getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?