Ya allah sana sabır versin kusura bakma kocan ağır şizofren tam tedavilik nasıl katlanıyorsun bu durumaYok kuzum yanlis anlasilacak bir durum degil ayni dedigin gibi onami baktin bunami icgecirdin kalbin kotu baska erkeklere bakip ic geciriyorsun vs vs tam sirofrene bagliyor cıksam tek basima kimbilir daha neler der oyuzden onla cikiyorum hos gerci ozamanda burnumdan getiriyor ben nere baktigini cok iyi biliyorum diye ya neyse
H&m e baktın mı cnm ordaki bedenlerde vardı sanki öyle ara bedenler
H&m de her aya göre var canım oraya bakabilirsin hem bırak kolları uzun olsun 2 hafta sonra tam olur cok üzülüyorum bebek kıyafetlerine bizimde koca bir poşet kucugumuz oldu alt da 3 6 giyiyor üstte 6 ay tam oluyor kolar uzun kalıyor amakızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl
Maaşallah Cnim...Aslında bakarsan çocuğun yapisiylada alakali bişey, benim ilk çocuğum maşallah her ay çok iyi kilo alışı vardıbenım sütüm çok yaglı. ondan mı kızım her ay 1200 alıyor canım. baya ılerde dedı dr alımı ama boyle olunca da kıyaftte zorlanıyoruz. komsunun kızı 3.5aylkk 1ay büyük ama aynılar. enson 15gun once kılosu 5800lerdeydı.
Valla bende üzülüyorum sadece bir kere giydirdiğim tulumlar oldu çok severek aldıklarım, sonraki giydirişimde biraz sıkıyor gibi diye içime sinmeyip çıkarttım, boşuna demiyorlar giydiği haram yediği helal diyeH&m de her aya göre var canım oraya bakabilirsin hem bırak kolları uzun olsun 2 hafta sonra tam olur cok üzülüyorum bebek kıyafetlerine bizimde koca bir poşet kucugumuz oldu alt da 3 6 giyiyor üstte 6 ay tam oluyor kolar uzun kalıyor ama
Aynen ben de H&M önerecektim @Kartanesii8892 Ara bedenler cok güzel oluyor benim oğlana. Bi de kumaşları çok iyi. Hiç tiftiklenme veya solma olmadı defalarca yıkanmalarına rağmen. Fiyatlar biraz gereksiz pahalı ama ben hep indirim kovalayıp öyle alıyorum. İnternet mağazasında daha çok indirim oluyor
H&m de her aya göre var canım oraya bakabilirsin hem bırak kolları uzun olsun 2 hafta sonra tam olur cok üzülüyorum bebek kıyafetlerine bizimde koca bir poşet kucugumuz oldu alt da 3 6 giyiyor üstte 6 ay tam oluyor kolar uzun kalıyor ama
evet evet canım . E benım kız da anasına çekmemiş ben zor alıyorum o da babasına çekmiş. babası da 188 boyu. Ondan uzun kızım da ben 160ım okonuda bana çekmesin deMaaşallah Cnim...Aslında bakarsan çocuğun yapisiylada alakali bişey, benim ilk çocuğum maşallah her ay çok iyi kilo alışı vardı
çok az emen de bir bebekti ben bunu yapısına bagliyirum.hala da çok seçici ve çok kilo aliyor.bende öyleyim hani derler ya su icsen yarıyor.ben yemesemde alıyorum.ama oglum bize b enzememis.kızın banasina benzemis belliki.
Napim bacim ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen demisler bende gutmeye calisyorumYa allah sana sabır versin kusura bakma kocan ağır şizofren tam tedavilik nasıl katlanıyorsun bu duruma
Canim h&m degisim yapmiyor netten aldigini haberin olsunda ona gore alisveris yap fiyatlari biraz yuksek diger bebecilere gore degisim yok bilerek alisveris yap kuzumteşekkür ederim canımlar gideceğim h&mye nette de indirimli lere bakarım büyük gelse de dediğiniz gb olur bır haftasonrasına. küçük gelrse de magazadan degıstırırım
valla herkesin derdi ayrı ben yıllardır diyet yaparım.ama istediğim kiloya hiç gelemedim.geçtiğimiz tam gelmek üzereydim.hamile kaldım.hamilsliktede diyet yaptım ama doğurduğu gibi yılların ne kadar kilosu varsa hepsini bir iki ay icinde aldım.evet evet canım . E benım kız da anasına çekmemiş ben zor alıyorum o da babasına çekmiş. babası da 188 boyu. Ondan uzun kızım da ben 160ım okonuda bana çekmesin de
Canim ay hesabini at kafandan 68cm yazanlari al rakam cok gelmesin tam oluyor zibinlari 74alabilirsin bezden dolayi olmuyor zibinlarkızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl
evet canımm cokguzel elbıseler tulumlar salopetler beklıyor bızı dee. benım ablamların da kızları var onlardan da geldı bısuru cici. hele bırtane salopet varkı allahım yazı beklıyorum sırf onun ıcın. kzııma ne ojeler ne tokalar ne taçlar takıcam ayyy:)Ay bende baktımda 2şer ay bedenler 4-6 var. Çok güzel elbiseleri varmış bu arada yaz gelsede giydirsek
ama görmeden alınmaz tabiki markaların kalıpları farklı benim kızımda 2 aylık bazı markaların 0-3ayı küçük geliyor bazılarında ise hala yenidoğanlar oluyor.
Asilmiyor canim gercekten degisik kafabyapisi var evet bir arkadasimlada bulusamiyorum annemle bikere carsiya gittim esime soylemedim aksi gibi eve gelmis ama cok acil bir durum vardi soylesem asla gondermeZdi aksi gibi eve geliyor kocami buldun kendine annenle onun yanina mi gittiniz neler neler annemde besvakit namazinda bir insandir feraceliMesela bir arkadaşınla falan da mı buluşmazsın hiç ay çok şaşkınım, sen de destekleme eşini bu konuda allah aşkına ortalık kötüyse kötü @anneveoglusu nun dediği gibi sen biraz tatlı tatlı söylenerek yola getirmeye çalış ya da çocukluğuyla ilgili ailesiyle ilgili de bi güven problemi var ki bu konuyu aşamamış, oğlunun da eşin gibi olmasını istemiyorsan muhakkak bu konuyu aşmalısınız
Aman ortaligi savas alanina cevirdim bikere canak tabak kirmadik sey birakmadim aptal gibi ertesi gun kendim topladim geriCnim seni kışkırtmak için olmasın lütfen yanlış anlama ben olsaydım ortalığı savaş alanına cevirirdim.yap itibariyle sert bir mizacim var esim ise daha sakin biridir .boşuna dememişler Allah dağına göre kar verirkocanın bi ornegi de bizde var malesef
canım gercekten tüylerim ürperiyor. Bize laf düşmez ama saglıklı bir iletişim kuramıyor eşin. Normal şeyler değil okuduklarım. Baştan kabul etmıssın sen. sen de alısmıssın bellıkı ama zaman gectıkce daha da zorlasır hayat sana. çocuğun büyüyecek ve sen onunla birşeyler yapmak ısteyeceksin gezmek alısverıs yamak parka gıtmek vb. bunlara da karısma potansıyelı gördum ben eşindeAsilmiyor canim gercekten degisik kafabyapisi var evet bir arkadasimlada bulusamiyorum annemle bikere carsiya gittim esime soylemedim aksi gibi eve gelmis ama cok acil bir durum vardi soylesem asla gondermeZdi aksi gibi eve geliyor kocami buldun kendine annenle onun yanina mi gittiniz neler neler annemde besvakit namazinda bir insandir feraceli
Bu çocukları hangi beşiğe belesek :) öyle derlermiş ya eskiden.Bizimki hepsinden çabucak sıkılıyor şimdiye kadar hiç ayağımda sallamamıştım 2-3 gündür ayağımda bile sallıyorum yeni Ya hoşuna gidiyor bi kaç gün sonra ayakta sallanmayla da durmaz ne yapcam bu kıza bilmiyorum :/ çarşaf da tek başına sallanmıyor illa biri gerekiyor o da bende yok o yüzden hiç denemedim onu bak :))
Yediğin şeylerden kaynaklı canım kayısı ye kolay yaparKızlar bebeğim kakası her zaman olduğundan farklı daha koyu kıvamlıydı ve bu kez bayağı zorlandı neden kıvamı koyulaşır ki bebek büyüdüğü için mi acaba
ooo Çok ağır olmuş, bu kelimeden sonra ben bosanirdim,bosanmasaydim bile surundururdum.Arkadaşım gerçekten esin hasta ne olursun kızma bana..Niye katlaniyirsun ki anlamış değilim.gerçi sana söylüyorum bizimkide bosanmadi yaAsilmiyor canim gercekten degisik kafabyapisi var evet bir arkadasimlada bulusamiyorum annemle bikere carsiya gittim esime soylemedim aksi gibi eve gelmis ama cok acil bir durum vardi soylesem asla gondermeZdi aksi gibi eve geliyor kocami buldun kendine annenle onun yanina mi gittiniz neler neler annemde besvakit namazinda bir insandir feraceli
Canım fotoda ki sensin sanırım güzel olduğun için kıskanıyor da aşağılayarak sindirmeye mi çalışıyor kendine güveni yok gibi çünkü kötü bu sözlerAsilmiyor canim gercekten degisik kafabyapisi var evet bir arkadasimlada bulusamiyorum annemle bikere carsiya gittim esime soylemedim aksi gibi eve gelmis ama cok acil bir durum vardi soylesem asla gondermeZdi aksi gibi eve geliyor kocami buldun kendine annenle onun yanina mi gittiniz neler neler annemde besvakit namazinda bir insandir feraceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?