Luzum evde bende tartildigimda 500g cikiyor. Bizimde kontrol ve asilar ayni seninle ayni dogumlu bebisimiz zTen. Benim doktorda gecen ay ilk 6 ayda 609g yeterli demisti. Benimkinin emme sorunu vikti zaten cisli bezlerde azaldi bakalim doktor ne dicekSelamlar kızlar nasılsınız? Bugün aşımız vardı fakat sağlık ocağında verem alışı olmadığı için yarına kaldı tüm aşılarımız. Bebeğim bu ay 600 gr almış. Sadece anne sütü ile beslendiği için yeterli bir kilo dedi fakat üzüldüm.açıkcası çok kilolu bir bebeğim olsun derdinde değilim ama ilk 3 ay birer kilo alsaydı daha mutlu olurdum. Şuan ki kilomuz 4300 gr. Bunu nasıl arttırabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Geçmiş olsun kuzum bebeğine de maşallah ❤ ben daha doktora da gitmedimKızlar 9 hafta oldu doğum yapalı. Doktora gittim tuhaflık hissetigimden hafif mesane ve rahim de sarkma varmış. Bebek altı aylık olunca gel geçici mi kalıcı mı bakalım dedi. Normal doğumda oluyormus cunku
Sonra eşimle ilişki için denedik ve ben çok zorlandim yapamadım .daha önce ilk ilişkide bile sıkıntı yasamamistik. Zaten esimde birşey hissettim orda dedi. Çok rahatsız oldum . Canım sıkıldı epey. Çok tedavisi olan birseyde değil sanırım.
Normal doğum diye tutturmamak lazımmış benim beş saat içinde dogumum gerçekleşti ama toparlanmam çok uzun sürdü. Üzerine hemoridde var
Tekrardan başka bir doktora görünecek de yoruldum valla fırsat da olmuyor bebekten.
Sağol kuzum benim. Ben gaz için bile damla vermiuorim. Yarin bende bi sorcam bakalim..Kizlar cocukdoktorumuz relactaz damla verdi meme reddi icin her emzirmeden once beskere agzina damlat dedi bu arada ankaraya giden kaka tahlili temiz geldi sukurler olsun meme reddi olanlar @Sevimlipanduf @CANIM AZRAM Z zeLinabsebse @defne1453
Dort aydir yapmiyordu ucgun once acilisi yaptik kus suan konusmuyor birde kusme huyuvarcanım gercekten tüylerim ürperiyor. Bize laf düşmez ama saglıklı bir iletişim kuramıyor eşin. Normal şeyler değil okuduklarım. Baştan kabul etmıssın sen. sen de alısmıssın bellıkı ama zaman gectıkce daha da zorlasır hayat sana. çocuğun büyüyecek ve sen onunla birşeyler yapmak ısteyeceksin gezmek alısverıs yamak parka gıtmek vb. bunlara da karısma potansıyelı gördum ben eşinde
Bosanmak icin gittim canim hamile oldumu ogrendim geri geldimooo Çok ağır olmuş, bu kelimeden sonra ben bosanirdim,bosanmasaydim bile surundururdum.Arkadaşım gerçekten esin hasta ne olursun kızma bana..Niye katlaniyirsun ki anlamış değilim.gerçi sana söylüyorum bizimkide bosanmadi ya
öyle deme sen degılsın kı burda rezil vs olan. nezamandır evlısınız kuzum sevgılılıgınız nekadar sürdüDort aydir yapmiyordu ucgun once acilisi yaptik kus suan konusmuyor birde kusme huyuvar
Napim elden gelen birsey yok kimse hakindan gelemiyor kendimi rezil ettimle kaldim
Birbucuk yildir canim insan sevdigi zaman gozu hicbirsey gormuyor esimin eski kız arkadasi vardi zor kurtulduk sevgililik kısa sürdü onun yuzunden dugun oldu hemen kız sansar gibi yapıstı bırakmadı yanlis anlamayin beni ama esim durumu iyi oldugu icin kizda birakmadı bizim adimiza facebook acip benim fotolari paylasip para avcisi diye cirkin sozler yazdi kendi fikrini zikretti bi nevi o mikrobun yuzunden malesef alel aceleye geldi herseyöyle deme sen degılsın kı burda rezil vs olan. nezamandır evlısınız kuzum sevgılılıgınız nekadar sürdü
Dorduncu halka yeni bebekmi oluyor artik :))kızlarr kolyemi size göstermiş miydimkızıma verıcem büyüyünce taksın diyee. Eşim doğum hediyesi olarak almıştı. 4. halkayı da ekletelim diyor ama ben hayır diyorum:)
Benim bebeğim de öyle canım. İlk ay 450 gr ikinci ay 650 gr aldı. Şimdi 4800 gr. Ben kilosuna takılmıyorum çok. Her bebeğin bünyesi farklı bence. Sağlıklı çok şükür. Önemli olan bu. Fazla vermeye çalıştığımda istemiyor zorla verirsem de kusuyor. Sadece anne sütü alıyor bebeğim. Acaba sütüm az ondan mı kilo almıyor diye aralarda sağıp biberonla ilave verdim. Fazla verdiğimi kustu. Midesi o kadar alıyor demek ki. Doktorum da bu ay 650 gr görünce iyi dedi. Takılma bence sen de
Pamuk Panda Cnim sizin doğum kilonuz nekadardi? kac aylik bebeğin? canim demmeki sutunun yağı az,bizim burda helva değilde helvaya benzer bi tatlı yapıyorlar çok yağlı süt için onu yapabilirsin.her nekadar saçma gelse de yağlı yemekler sutu baya kalitelestiriyor.bunu kizimda gordum.bu bebegimde fazla kilom var diye yemedigim için bebegim bu aralar çok az grm şeklinde alıyor.bazı bebeklerde metabolizma olarak alırlar bazilari da çok beslenmeye rağmen almazlar.eğer çok kafaya yakicak olursam aptamil kullanabilirsin.
Pamuk Panda bol anne sutu canim kilosu normal arttirmana gerek yok emzir sadece ne kadara lirsa her bebek farkli benimki ilk ayda 4.300 gr di 3 kilo dogmuatu simdi merak ediyorum2. Ay kac kilo olduk acaba @Kartanesii8892 canim bebisin toplu masallah oyle olur genelde benim ablamin bebisi 6 aylik 1 yas kiyafeti oluyordu
Luzum evde bende tartildigimda 500g cikiyor. Bizimde kontrol ve asilar ayni seninle ayni dogumlu bebisimiz zTen. Benim doktorda gecen ay ilk 6 ayda 609g yeterli demisti. Benimkinin emme sorunu vikti zaten cisli bezlerde azaldi bakalim doktor ne dicek
Ben şöyle yapıyorum evde mezuro ile ölçüyorum boyunu kıyafetin üstünde zaten yazıyor 56 62 68 gibi küçük yazanları bi daha giydirmiyorum dikkat ettiğim 2. Şey iç zıbınları mesela 3 aya kadar 3 6 ay.. Bebek 3 aydan büyükse 6 9 ay giydirmek çünkü bezde olduğu için tam bedeni sıkıyor h&mfavorim kızıma carter's Zara alırdım ama oğlum e bebekten giyiyor yazık 2. Çocuk şeysikızlarr, özellikle tecrübeli anneler; kızıma 3,6ay kıyafetler olmuyor. Kısa ve dar kalıyorlar. 60cmi de mi gecti boyu anlamadım. 6ay kıyafetlerı oluyor ama onların da kolu uzun kalıyor ve cok az bol. çoktan 3bedene de geçtik bezde. ben ne yapıcam bunun ortası yok mu 4ay,5ay dıye kıyafet seçeneği? buhafta alışverişe çıkıcaz kızıma. her aldığımı da denetme şansım yokki koca çocuk degıl
Gozun aydın canımKizlar cocukdoktorumuz relactaz damla verdi meme reddi icin her emzirmeden once beskere agzina damlat dedi bu arada ankaraya giden kaka tahlili temiz geldi sukurler olsun meme reddi olanlar @Sevimlipanduf @CANIM AZRAM Z zeLinabsebse @defne1453
evet canımDorduncu halka yeni bebekmi oluyor artik :))
Canım sürekli uyutma yöntemini değiştirsen uyumaz mı bebeğin? Bu sefer ayaktaysa diğerinde kucakta yada beşikte falan. Hem sıkılmaz hemde alışmaz. 4. Aya kadar böyle devam edeceğim ben. Kendisi çok nadir uyuyor. Uyku eğitimine kadar alışmasın birşeye diye.Bizimki hepsinden çabucak sıkılıyor şimdiye kadar hiç ayağımda sallamamıştım 2-3 gündür ayağımda bile sallıyorum yeni Ya hoşuna gidiyor bi kaç gün sonra ayakta sallanmayla da durmaz ne yapcam bu kıza bilmiyorum :/ çarşaf da tek başına sallanmıyor illa biri gerekiyor o da bende yok o yüzden hiç denemedim onu bak :))
İşte bu yüzden benim işim hiç bitmiyor bi gün de işim yok yatacağım diyemiyorum =(Benim esimde utu yemek beklemez Allah razı olsun. Ben ama utumu yaparım yastık yzleri havlular çarşaflar eşimin gömlek pantolonlari büyük oğlanı gezmelik giyindikleri benim kıyafetler şimdi Ömer'in herşeyi ütülenir bende
evet canımama ben istemıyorum yanı seneye 2seneye dıyor yok artk dıyorumm Hatta bazen sen emzırceksen olur dıyorum ahhah:)
Allah seni hahaha:) ebebek de sımdının zarası nerdeyse canım ozaamana kıyasla neler neler değışti vallahi dolardan pay bıc:)Ben şöyle yapıyorum evde mezuro ile ölçüyorum boyunu kıyafetin üstünde zaten yazıyor 56 62 68 gibi küçük yazanları bi daha giydirmiyorum dikkat ettiğim 2. Şey iç zıbınları mesela 3 aya kadar 3 6 ay.. Bebek 3 aydan büyükse 6 9 ay giydirmek çünkü bezde olduğu için tam bedeni sıkıyor h&mfavorim kızıma carter's Zara alırdım ama oğlum e bebekten giyiyor yazık 2. Çocuk şeysi
canım ben de farklı yontemlerle gıdıyorum su sıra kımı zaman omzumda kımı zaman emzırerek kımı zman da babası sag avucuna alıp pışpışlatarak uyutuyor. 4.ayda uyku egitim baslanmalı dıyor tracy teyzeCanım sürekli uyutma yöntemini değiştirsen uyumaz mı bebeğin? Bu sefer ayaktaysa diğerinde kucakta yada beşikte falan. Hem sıkılmaz hemde alışmaz. 4. Aya kadar böyle devam edeceğim ben. Kendisi çok nadir uyuyor. Uyku eğitimine kadar alışmasın birşeye diye.
Ben daha almadım o teyzeyi:))) biberonda uyuyordu onu bıraktırdım. Her seferinde bir çeşit yapıyoruz bakalım. Ama benim kızım omuzda uyumuyor. Hatta uyurken bile hemen kafayı kaldırıyor. Çok severdim oysa omuzda uyuyan bebek..nasip değilmiş:)canım ben de farklı yontemlerle gıdıyorum su sıra kımı zaman omzumda kımı zaman emzırerek kımı zman da babası sag avucuna alıp pışpışlatarak uyutuyor. 4.ayda uyku egitim baslanmalı dıyor tracy teyzeama cok zor olacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?