2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben yarin sorarim sormama gerek kalmaz hatta benimkide o civarda ya aldi ya almadi doktor direk soyler zaten. Valla bilmiyoruk ki kuzum son zamanlarda dedim ya cisli bezimiz cok azaldi bizim.. o doyma gostergesidir. Benimki zaten zor emiyor emniyor pek fazla bide uzerine kusuyor baya bir, beze bakiyorum cizgi sapsari duruyor damla cis yok bende anlamadim

Napim bacim ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen demisler bende gutmeye calisyorum
Allah yar ve yardımcın olsun bacım büyük konusmiyim benimki bana bu şekilde yaklaşsa yada imada bulunsa sehpayikafasına yer kırık kafayla dolaşır rabbim sana peygamber sabri vermiş maşallah

Çok sağol canım ya. Bizimde çişli bezi var kakalı bezi var ama kilo yok bu kız beni yaşlandırdı valla ne yapsam olmuyor. Bizimki de kusuyor kızıyorum zaten 2 gr süt zorla yapabiliyorum Onu da kusuyorsun diye valla bütün bebekler mi böyle sorunlu anlamadım gitti. Annemler biz hizmet etmekten yemek yiyemezdik su içemezdik siz doğduğunuzda diyor sütümüz fışkırırdı diyo.annem kv kp ile birlikte yaşamış uzun yıllar hizmet etmiş çocuğumuzu bile sevemedik diyor, bize rahat mı batıyor acaba. Ben herşeyi yiyip içiyorum tek sıkıntım ev işi falan dinlenmiyorum yine süt yok yine yok

Kuzum seni etiketlemistim damla icin ondan bi dene istersen istahini acmak icin meme reddi vardi cocukta doktor damlayi verdi sut icimi artar diye

Kızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Bu aşıların yapıldığı gün gaz damlası verilebiliyor mu? Alakasız mı bilmiyorum ama emin olamadım. Orda sormak da aklıma gelmedi

Kızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Bu aşıların yapıldığı gün gaz damlası verilebiliyor mu? Alakasız mı bilmiyorum ama emin olamadım. Orda sormak da aklıma gelmedi
Gaz damlasinida calpolde ver canim uctane igne agrı yapmasin sabah ogle aksam verdim ben

Allah yar ve yardımcın olsun bacım büyük konusmiyim benimki bana bu şekilde yaklaşsa yada imada bulunsa sehpayikafasına yer kırık kafayla dolaşır rabbim sana peygamber sabri vermiş maşallah
Bir umut yada nebilin etrafimdaki kotu koca orneklerini gorunce benimkine sukreder oldum en azindan iyiyken mukemmel tek tesellim oo

Canım ne biliyim bir kadın her turlu kocasını değiştirebilir gibi geliyor bana, abimden örnek vereyim yengemle evlendiklerinde 99 senesi 20 yıl geçmiş üzerinden ve abim yengeme camdan bile bakamazsın diye yasakld koyan biri düşün evimizin uzak bir çaprazında kahvehane vardı o zamanlar güneşlik açıldı Nur dışArı mı baktı diye ortalığı birbirine kattı düşün o hallerini şimdi yengem gayet abimle iyi geçiniyorlar ve yengem 10 yıldır çalışıyor istediği her yere de gidiyor sormadan bile, bırak perdenin altından baktırmayan abim yengemi çalıştıracak rüyamızda görsek inanmazdık, abim bile bu kıvama geldiyse sen de yapabilirsin

Herseyi yaparainda canim o agiz duzelmez ben istesem yine cikarim ama lafi pis kimin yanindan geliyon diye yuvam yikilir en iyisi beraber gitmekki beraberken bile ona baktin buna ic gecirdin diyor tek gitsem anam neler neler der

Gaz damlasinida calpolde ver canim uctane igne agrı yapmasin sabah ogle aksam verdim ben

Ben daha vermedim calpol. Versem mi şimdi? Ebe kız ateşi 37.5 olursa verirsin dedi. Bu alından ölçen temassızlar da ortadan ölçüyorum farkli kaş üstünden farklı çıkıyor hangisi doğru anlamadım

Ben daha vermedim calpol. Versem mi şimdi? Ebe kız ateşi 37.5 olursa verirsin dedi. Bu alından ölçen temassızlar da ortadan ölçüyorum farkli kaş üstünden farklı çıkıyor hangisi doğru anlamadım
Dun ayni sorulari bende sormustum canim
Yine sen bilirsin ama agri kesici atesdusurucu ben atesi cikacak diye beklemedim zaten uc igne vuruldu agrisi hafiflesin birde anlayamadim karni sirti atesli ayak yuz atessizdi ve hatta burdaki arkadaslardan gitmeden once verdim calpol diyen olunca bende gitmeden once verdim ilkindi verdim birde gece onbirde yatmadan once verdim neolut ne olmaz uyur kalirim ates tehlikeli

Cnim bebeğinin kusmasi varsa kilo alması ondan azalmış olabilir.eltimin oğlu kustugu için gelişimi biraz geriydi. cnim benim bebegim keyfine göre takılıyor.fazla emmedigi için bilmiyorum doyup doymadiguni çünkü iştahlı bi bebek değil.cnim biraz suyun içine un katip karistir tavayada yağı koy biraz kizarsin yağın sonrada ilave et birazda toz şeker rengi degisinceye kadar karıştırarak kavur.

Eşini boğmak isteyenlerde bugün de ben varım :) Dünden beri kavgalıyız, aynı evin içinde iki yabancıyı oynuyoruz şuan. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girmek için, işe alım oldu ancak soruşturma cevabını bekliyoruz. Bu sebeple de evde ne yazık ki! Herifin ailemle kendince alıp veremediği şeyler var. Sürekli bık bık bık ailem hakkında konuşuyor. Dün tepemin tası attı verdim veriştirdim. Bu sefer de ben aileci oldum, ailem için onu satarmışım lafa bak. Sonra çekti gitti yatak odasına. Ben bebekle salonda yatıyorum bizim odamız büyük ve ısınmıyor bu sebepten. İçeri bir girdim ki beyefendi kulağına kulak tıpaları takmış, gözüne de uyku bandı devirmiş kaba etini uyuyor. Ay ölür müsün öldürür müsün cinnet geçirecektim. Bugün de bütün gündür temizlik yapıyorum dönüp de bi çocuğa göz ucuyla bile bakmadı. Gitmiş kendine yemek siparişi vermiş bizi düşünen yok. Bu erkek milleti neyin kafasını yaşıyor ya bilen varsa anlatabilir mi? Ne zamandan beri böyle vurdumduymaz, sorumsuz oldu bunlar.

Doğru diyosun canım ateş tehlikeli. Ateşi çıkmasa da gece yatmadan önce mutlaka vericem. Sabahtan beri huysuz zaten. Yavrum ağrı çekiyo demek ki

Kuzum seni etiketlemistim damla icin ondan bi dene istersen istahini acmak icin

Al iste öldursen katilolursun emzirdigini komsu bilse kokmustur diye getirir zihniyet bozuk kusura bakma bacim iyice sinirlendim kocalara kendilerini ne saniyorlarsa aklima hamileligim geldi küstu ramazanda birde mubarek ay 30 gun oruc tuttu esim allah kabuletsin ben de sabah aksamkustum kusmaktan yemek hazirlayamadim haliyle disardan yedi yaziklar olaki ona beni goturmedi midem bulana bulana yemek hazirlayamadimda domatez ekmek yogurt yedim cubuk yedim yemektende gectim temiz hava alsam o bile yeterdi ama yapmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…