Ben yarin sorarim sormama gerek kalmaz hatta benimkide o civarda ya aldi ya almadi doktor direk soyler zaten. Valla bilmiyoruk ki kuzum son zamanlarda dedim ya cisli bezimiz cok azaldi bizim.. o doyma gostergesidir. Benimki zaten zor emiyor emniyor pek fazla bide uzerine kusuyor baya bir, beze bakiyorum cizgi sapsari duruyor damla cis yok bende anlamadim14 Ocak doğumlu canım kızım Doğum kilosu 2990 dı. 4 gün sonra 2700 oldu o kiloyu baz aldılar ilk ay tam 1 kilo almıştı. Şimdi 600 alınca üzüldüm açıkcası. Bebeğinin doyup doymadını nasıl anlıyorsun acaba canım.
İlk Doğum kilosu 2990 canım 4 gün sonra 2700 e düştü o kiloyu baz aldılar ilk ay 1 kilo aldı bugün 2 ay oldu 14 Ocak doğumlu 600 gr almış. 4300 olmuş üzüldüm valla. Zaten sütümde az bi gün göğüslerim dolgun oluyor bi gün boş bıktım artık bu süt herseyden etkileniyor, bir türlü çoğaltmadım. Doktorlar mamaya gerek yok diyor bol bol emzir diyor. O tatlı nedir canım.
Ah canım şu sütü bi çoğaltabilsem zaten içim rahatlıksak herşeyi okuyorum ama bu süt olayını çözemedim
Evet canım aynıyız seninleBeni dr geçen gittiğimizde zaten tam 1 kilo bekleme ilk ay 1 kilo. 2. Ay 800 gr 3. Ay 600 gr alır böyle azalacak dedi ama burda ki kiloları gördükçe bende en azından aylık 1 kilo alsaydı diye düşünüyorum. 600 gr normal dedi sağlık ocağı ama ne bileyim zaten küçük doğdu bide üzüldüm valla yarın bebeğimin doktoruna yazsam bakayım o ne diyecek. Acaba kustugu için mi az kilo alıyordur. Bilgin varmı canım.
Allah yar ve yardımcın olsun bacım büyük konusmiyim benimki bana bu şekilde yaklaşsa yada imada bulunsa sehpayikafasına yer kırık kafayla dolaşır rabbim sana peygamber sabri vermiş maşallahNapim bacim ya bu deveyi gudecen yada bu diyardan gidecen demisler bende gutmeye calisyorum
Muz yedim aslında ama yarım denilebilir kabız yaptığını bildiğim için bitirmedim bile :/ ay demek ondan zorlandı bebişimYediğin şeylerden kaynaklı canım kayısı ye kolay yapar
Lifli gıdalar ye bolca rahatlasın yavrucakMuz yedim aslında ama yarım denilebilir kabız yaptığını bildiğim için bitirmedim bile :/ ay demek ondan zorlandı bebişim
Ben yarin sorarim sormama gerek kalmaz hatta benimkide o civarda ya aldi ya almadi doktor direk soyler zaten. Valla bilmiyoruk ki kuzum son zamanlarda dedim ya cisli bezimiz cok azaldi bizim.. o doyma gostergesidir. Benimki zaten zor emiyor emniyor pek fazla bide uzerine kusuyor baya bir, beze bakiyorum cizgi sapsari duruyor damla cis yok bende anlamadim
Kuzum seni etiketlemistim damla icin ondan bi dene istersen istahini acmak icin meme reddi vardi cocukta doktor damlayi verdi sut icimi artar diyeBen yarin sorarim sormama gerek kalmaz hatta benimkide o civarda ya aldi ya almadi doktor direk soyler zaten. Valla bilmiyoruk ki kuzum son zamanlarda dedim ya cisli bezimiz cok azaldi bizim.. o doyma gostergesidir. Benimki zaten zor emiyor emniyor pek fazla bide uzerine kusuyor baya bir, beze bakiyorum cizgi sapsari duruyor damla cis yok bende anlamadim
Bizimkide besgune yapiyor kakasini napacam ben bilmiyorum cok tembel oglum benim durumumda olan yok galibaLifli gıdalar ye bolca rahatlasın yavrucak
Gaz damlasinida calpolde ver canim uctane igne agrı yapmasin sabah ogle aksam verdim benKızlar bugün 2. ay aşılarını olduk. Bu aşıların yapıldığı gün gaz damlası verilebiliyor mu? Alakasız mı bilmiyorum ama emin olamadım. Orda sormak da aklıma gelmedi
Bir umut yada nebilin etrafimdaki kotu koca orneklerini gorunce benimkine sukreder oldum en azindan iyiyken mukemmel tek tesellim ooAllah yar ve yardımcın olsun bacım büyük konusmiyim benimki bana bu şekilde yaklaşsa yada imada bulunsa sehpayikafasına yer kırık kafayla dolaşır rabbim sana peygamber sabri vermiş maşallah
Canım ne biliyim bir kadın her turlu kocasını değiştirebilir gibi geliyor bana, abimden örnek vereyim yengemle evlendiklerinde 99 senesi 20 yıl geçmiş üzerinden ve abim yengeme camdan bile bakamazsın diye yasakld koyan biri düşün evimizin uzak bir çaprazında kahvehane vardı o zamanlar güneşlik açıldı Nur dışArı mı baktı diye ortalığı birbirine kattı düşün o hallerini şimdi yengem gayet abimle iyi geçiniyorlar ve yengem 10 yıldır çalışıyor istediği her yere de gidiyor sormadan bile, bırak perdenin altından baktırmayan abim yengemi çalıştıracak rüyamızda görsek inanmazdık, abim bile bu kıvama geldiyse sen de yapabilirsinAsilmiyor canim gercekten degisik kafabyapisi var evet bir arkadasimlada bulusamiyorum annemle bikere carsiya gittim esime soylemedim aksi gibi eve gelmis ama cok acil bir durum vardi soylesem asla gondermeZdi aksi gibi eve geliyor kocami buldun kendine annenle onun yanina mi gittiniz neler neler annemde besvakit namazinda bir insandir feraceli
Herseyi yaparainda canim o agiz duzelmez ben istesem yine cikarim ama lafi pis kimin yanindan geliyon diye yuvam yikilir en iyisi beraber gitmekki beraberken bile ona baktin buna ic gecirdin diyor tek gitsem anam neler neler derCanım ne biliyim bir kadın her turlu kocasını değiştirebilir gibi geliyor bana, abimden örnek vereyim yengemle evlendiklerinde 99 senesi 20 yıl geçmiş üzerinden ve abim yengeme camdan bile bakamazsın diye yasakld koyan biri düşün evimizin uzak bir çaprazında kahvehane vardı o zamanlar güneşlik açıldı Nur dışArı mı baktı diye ortalığı birbirine kattı düşün o hallerini şimdi yengem gayet abimle iyi geçiniyorlar ve yengem 10 yıldır çalışıyor istediği her yere de gidiyor sormadan bile, bırak perdenin altından baktırmayan abim yengemi çalıştıracak rüyamızda görsek inanmazdık, abim bile bu kıvama geldiyse sen de yapabilirsin
Gaz damlasinida calpolde ver canim uctane igne agrı yapmasin sabah ogle aksam verdim ben
Dun ayni sorulari bende sormustum canimBen daha vermedim calpol. Versem mi şimdi? Ebe kız ateşi 37.5 olursa verirsin dedi. Bu alından ölçen temassızlar da ortadan ölçüyorum farkli kaş üstünden farklı çıkıyor hangisi doğru anlamadım
Cnim bebeğinin kusmasi varsa kilo alması ondan azalmış olabilir.eltimin oğlu kustugu için gelişimi biraz geriydi. cnim benim bebegim keyfine göre takılıyor.fazla emmedigi için bilmiyorum doyup doymadiguni çünkü iştahlı bi bebek değil.cnim biraz suyun içine un katip karistir tavayada yağı koy biraz kizarsin yağın sonrada ilave et birazda toz şeker rengi degisinceye kadar karıştırarak kavur.14 Ocak doğumlu canım kızım Doğum kilosu 2990 dı. 4 gün sonra 2700 oldu o kiloyu baz aldılar ilk ay tam 1 kilo almıştı. Şimdi 600 alınca üzüldüm açıkcası. Bebeğinin doyup doymadını nasıl anlıyorsun acaba canım.
İlk Doğum kilosu 2990 canım 4 gün sonra 2700 e düştü o kiloyu baz aldılar ilk ay 1 kilo aldı bugün 2 ay oldu 14 Ocak doğumlu 600 gr almış. 4300 olmuş üzüldüm valla. Zaten sütümde az bi gün göğüslerim dolgun oluyor bi gün boş bıktım artık bu süt herseyden etkileniyor, bir türlü çoğaltmadım. Doktorlar mamaya gerek yok diyor bol bol emzir diyor. O tatlı nedir canım.
Ah canım şu sütü bi çoğaltabilsem zaten içim rahatlıksak herşeyi okuyorum ama bu süt olayını çözemedim
Evet canım aynıyız seninle ☺ Beni dr geçen gittiğimizde zaten tam 1 kilo bekleme ilk ay 1 kilo. 2. Ay 800 gr 3. Ay 600 gr alır böyle azalacak dedi ama burda ki kiloları gördükçe bende en azından aylık 1 kilo alsaydı diye düşünüyorum. 600 gr normal dedi sağlık ocağı ama ne bileyim zaten küçük doğdu bide üzüldüm vallayarın bebeğimin doktoruna yazsam bakayım o ne diyecek. Acaba kustugu için mi az kilo alıyordur. Bilgin varmı canım.
Dun ayni sorulari bende sormustum canim
Yine sen bilirsin ama agri kesici atesdusurucu ben atesi cikacak diye beklemedim zaten uc igne vuruldu agrisi hafiflesin birde anlayamadim karni sirti atesli ayak yuz atessizdi ve hatta burdaki arkadaslardan gitmeden once verdim calpol diyen olunca bende gitmeden once verdim ilkindi verdim birde gece onbirde yatmadan once verdim neolut ne olmaz uyur kalirim ates tehlikeli
Kuzum seni etiketlemistim damla icin ondan bi dene istersen istahini acmak icinBen yarin sorarim sormama gerek kalmaz hatta benimkide o civarda ya aldi ya almadi doktor direk soyler zaten. Valla bilmiyoruk ki kuzum son zamanlarda dedim ya cisli bezimiz cok azaldi bizim.. o doyma gostergesidir. Benimki zaten zor emiyor emniyor pek fazla bide uzerine kusuyor baya bir, beze bakiyorum cizgi sapsari duruyor damla cis yok bende anlamadim
Al isteEşini boğmak isteyenlerde bugün de ben varım :) Dünden beri kavgalıyız, aynı evin içinde iki yabancıyı oynuyoruz şuan. Eşim işten ayrıldı başka bir işe girmek için, işe alım oldu ancak soruşturma cevabını bekliyoruz. Bu sebeple de evde ne yazık ki! Herifin ailemle kendince alıp veremediği şeyler var. Sürekli bık bık bık ailem hakkında konuşuyor. Dün tepemin tası attı verdim veriştirdim. Bu sefer de ben aileci oldum, ailem için onu satarmışım lafa bak. Sonra çekti gitti yatak odasına. Ben bebekle salonda yatıyorum bizim odamız büyük ve ısınmıyor bu sebepten. İçeri bir girdim ki beyefendi kulağına kulak tıpaları takmış, gözüne de uyku bandı devirmiş kaba etini uyuyor. Ay ölür müsün öldürür müsün cinnet geçirecektim. Bugün de bütün gündür temizlik yapıyorum dönüp de bi çocuğa göz ucuyla bile bakmadı. Gitmiş kendine yemek siparişi vermiş bizi düşünen yok. Bu erkek milleti neyin kafasını yaşıyor ya bilen varsa anlatabilir mi? Ne zamandan beri böyle vurdumduymaz, sorumsuz oldu bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?