14 Ocak doğumlu canım kızım Doğum kilosu 2990 dı. 4 gün sonra 2700 oldu o kiloyu baz aldılar ilk ay tam 1 kilo almıştı. Şimdi 600 alınca üzüldüm açıkcası. Bebeğinin doyup doymadını nasıl anlıyorsun acaba canım.
İlk Doğum kilosu 2990 canım 4 gün sonra 2700 e düştü o kiloyu baz aldılar ilk ay 1 kilo aldı bugün 2 ay oldu 14 Ocak doğumlu 600 gr almış. 4300 olmuş üzüldüm valla. Zaten sütümde az bi gün göğüslerim dolgun oluyor bi gün boş bıktım artık bu süt herseyden etkileniyor, bir türlü çoğaltmadım. Doktorlar mamaya gerek yok diyor bol bol emzir diyor. O tatlı nedir canım.
Ah canım şu sütü bi çoğaltabilsem zaten içim rahatlıksak herşeyi okuyorum ama bu süt olayını çözemedim
Evet canım aynıyız seninle

Beni dr geçen gittiğimizde zaten tam 1 kilo bekleme ilk ay 1 kilo. 2. Ay 800 gr 3. Ay 600 gr alır böyle azalacak dedi ama burda ki kiloları gördükçe bende en azından aylık 1 kilo alsaydı diye düşünüyorum. 600 gr normal dedi sağlık ocağı ama ne bileyim zaten küçük doğdu bide üzüldüm valla

yarın bebeğimin doktoruna yazsam bakayım o ne diyecek. Acaba kustugu için mi az kilo alıyordur. Bilgin varmı canım.