- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Evet calpol versen uyurdu uyutuyor ilac canm gece ver olmadi uykum hafifse vermeye bilirsin ben kendime guvenemedimDoğru diyosun canım ateş tehlikeli. Ateşi çıkmasa da gece yatmadan önce mutlaka vericem. Sabahtan beri huysuz zaten. Yavrum ağrı çekiyo demek ki
canım günahı sevabı kişiye kalmış ama o ojeler küçücük bebeklr için çok zararlı o elleri agzına atacak ve gereksiz kimyasal zaten çok güzeller ojeyi hep yavan bulmuşumdur ben de o minicik tırnaklardaOje demişken kv.ler bunlara çok takık kızının çocugu oje sürüyor öğüt verıyor bak sürme günah vs diye ben de benim işim çok böyle dedım sinirlenip görümceme. Ay sizene ya ben deçok sevıyorum ojeyi zaten bana da sirdüğümde garıpsiyor saçmaaapan. hep saçma sapan kafalar. Inadına sımsyah ojeler sürmezsem kızıma görsünler neler neler yapcam.
Ay yok ya bunlar ne tür bir yaratık anlam veremiyorum. İyisen senden iyisi yoktur ama aramız bi kötü olsun ozaman da benden kötüsü yok sanki. Aramız iyiken canım cicim sözde beni düşünür falan. Nabza göre şerbet. Ben de milföy hamuruna kaşar sucuk rendeledim verdim fırına, çıkardım yiyorum. Yine de dayanamadım götürdüm ona da bi tabak. Ben yemem dedi elinin tersiyle. Allahım kafasında kıracaksın tabağıAl isteöldursen katilolursun emzirdigini komsu bilse kokmustur diye getirir zihniyet bozuk kusura bakma bacim iyice sinirlendim kocalara kendilerini ne saniyorlarsa aklima hamileligim geldi küstu ramazanda birde mubarek ay 30 gun oruc tuttu esim allah kabuletsin ben de sabah aksamkustum kusmaktan yemek hazirlayamadim haliyle disardan yedi yaziklar olaki ona beni goturmedi midem bulana bulana yemek hazirlayamadimda domatez ekmek yogurt yedim cubuk yedim yemektende gectim temiz hava alsam o bile yeterdi ama yapmamisti
Canım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrumBizimkide besgune yapiyor kakasini napacam ben bilmiyorum cok tembel oglum benim durumumda olan yok galiba
Canım kontrolunuz mu vardı bugün?Bizimkide besgune yapiyor kakasini napacam ben bilmiyorum cok tembel oglum benim durumumda olan yok galiba
Canım süt yapan şeyler yemek bol su içmek tamamda uykusuzsan süt olmuyor e bizim bebişlerde canları sağolsun uyutmayınca malesef...Çok sağol canım ya. Bizimde çişli bezi var kakalı bezi var ama kilo yokbu kız beni yaşlandırdı valla ne yapsam olmuyor. Bizimki de kusuyor kızıyorum zaten 2 gr süt zorla yapabiliyorum Onu da kusuyorsun diye valla bütün bebekler mi böyle sorunlu anlamadım gitti. Annemler biz hizmet etmekten yemek yiyemezdik su içemezdik siz doğduğunuzda diyor sütümüz fışkırırdı diyo.annem kv kp ile birlikte yaşamış uzun yıllar hizmet etmiş çocuğumuzu bile sevemedik diyor, bize rahat mı batıyor acaba. Ben herşeyi yiyip içiyorum tek sıkıntım ev işi falan dinlenmiyorum yine süt yok yine yok
Kesinlikle sütun tek kaynağı uyku, 2-3 saat bile uyuyup uyandığımda göğüslerim sızlıyor sütten, uyumayınca bomboş geliyor insana ki günde 3 litre su tüketmeme rağmen akşam son emzirmelere sütüm kalmıyorCanım süt yapan şeyler yemek bol su içmek tamamda uykusuzsan süt olmuyor e bizim bebişlerde canları sağolsun uyutmayınca malesef...
evet canım çok güzeller evet ama soyulabılen ojeler var hamıle ve cocuklara özel.ben hatta hamıleliğimde kullandım. Ablam da yegenıme bundan kullanıyor. Eşim zaten çok dıkkat eder bana normal oje sürdürmezdı hamileliğimde bebegı etkıler agzıma gotururum elımı dıye. arastırıp o bulmustu sonra ablam da yegenıme aldı. Normalleri surmem aseton ztn cok zararlı soyulan tercıhım olucak kızıma dacanım günahı sevabı kişiye kalmış ama o ojeler küçücük bebeklr için çok zararlı o elleri agzına atacak ve gereksiz kimyasal zaten çok güzeller ojeyi hep yavan bulmuşumdur ben de o minicik tırnaklarda
evet ben geceden sabaha totalde 9,10saat uyuyabılyorumbelkı bundan çok sütüm uyku ve moral tabı beslenme de onemlıKesinlikle sütun tek kaynağı uyku, 2-3 saat bile uyuyup uyandığımda göğüslerim sızlıyor sütten, uyumayınca bomboş geliyor insana ki günde 3 litre su tüketmeme rağmen akşam son emzirmelere sütüm kalmıyor
Canim kontrole gitmedim telefonla aradilar tahlil sonuclariniz geldi diye sut icmeyince besin alerjisinden suphelenmisti doktor allaha sukur temiz geldi sonuclar ve dedi gunluk 800 cc icmesi gerek relaktoz damla kullaniyormusun vermismiydim dedi hayir dedim meme reddini gazdan dolayi yapar emzirmeden once bes damla vereceksin dedi bi damlayida alamadik Daha iatah acacak galiba damlaCanım kontrolunuz mu vardı bugün?
Ne kadar kilo almış bebiş meme reddi için ne dedi doktor?
Bizim kontrole daha çok var.
Oda cok zor basimiza geldi canim bilirim kakasinda bakteri cikmisti ve on gun antbyotikCanım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrum
14 Ocak doğumlu canım kızım Doğum kilosu 2990 dı. 4 gün sonra 2700 oldu o kiloyu baz aldılar ilk ay tam 1 kilo almıştı. Şimdi 600 alınca üzüldüm açıkcası. Bebeğinin doyup doymadını nasıl anlıyorsun acaba canım.
Benim bebeğim 9 ocak doğumlu. 3650 doğdu ama 3300 çıktık hastaneden. Kilo alımını hesaplarken 3650 yi baz aldı bizim dr. Ama 3300 düşmüştü dedim. Biz doğum kilosuna göre hesaplarız dedi. Ona göre 450 gr hesaplamıştı ilk ay. Bu ay da 650 gr almış. Ben ilk ay o kadar az kilo alınca sütüm yetmiyor herhalde diye sağıp arada biberonla verdim. Doyunca içmiyordu hepsini. Zorla verince kusuyordu hatta. Zaten açken meme istiyor bebeğim doymasa ağlar. Keyfi yerinde maşallah. Gülüyor, hareketli, oynaşıyor maşallah sağlıklı. Aç olsa huzursuz olurdu canım. Çok da stres yapma kendine. Öyle yaptıkça sütün azalır. Kendini telkin et hep. Sütüm yetiyor, bebeğim doyuyor diye düşün. Daha çok olacak sütün
Evet calpol versen uyurdu uyutuyor ilac canm gece ver olmadi uykum hafifse vermeye bilirsin ben kendime guvenemedim
Sende saol canimBenim uykum ağır yaa güvenemedim ben de kendime. Bütün gün uyumamıştı. Saat 9da yorgun düştü artık uyudu garibim. Emzirip vericem birazdan. Sağol kuzum
Annnaaa ayni bizimki kusken bi tavirlar dun aksam cay yaptim biskuvi kek yaninda ben yedim o yemedi mutfaga birktim cayi bardaklari yatakodasina geldik oda mutfakta kendine hazirladi kekeAy yok ya bunlar ne tür bir yaratık anlam veremiyorum. İyisen senden iyisi yoktur ama aramız bi kötü olsun ozaman da benden kötüsü yok sanki. Aramız iyiken canım cicim sözde beni düşünür falan. Nabza göre şerbet. Ben de milföy hamuruna kaşar sucuk rendeledim verdim fırına, çıkardım yiyorum. Yine de dayanamadım götürdüm ona da bi tabak. Ben yemem dedi elinin tersiyle. Allahım kafasında kıracaksın tabağı
Saol canim deniycemCanım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrum
Bende uyku pek yok gun icinde 0 uyku imkan yok uyku onemliymis baaya. Ama annelerimz zamani gibi degil yediiklerimiz ictikkerimiz o yuzden cok normal malesefÇok sağol canım ya. Bizimde çişli bezi var kakalı bezi var ama kilo yokbu kız beni yaşlandırdı valla ne yapsam olmuyor. Bizimki de kusuyor kızıyorum zaten 2 gr süt zorla yapabiliyorum Onu da kusuyorsun diye valla bütün bebekler mi böyle sorunlu anlamadım gitti. Annemler biz hizmet etmekten yemek yiyemezdik su içemezdik siz doğduğunuzda diyor sütümüz fışkırırdı diyo.annem kv kp ile birlikte yaşamış uzun yıllar hizmet etmiş çocuğumuzu bile sevemedik diyor, bize rahat mı batıyor acaba. Ben herşeyi yiyip içiyorum tek sıkıntım ev işi falan dinlenmiyorum yine süt yok yine yok
Desene biz aslında 2 çocuk bakıyoruz :)) büyük olan çekilmiyor amaAnnnaaa ayni bizimki kusken bi tavirlar dun aksam cay yaptim biskuvi kek yaninda ben yedim o yemedi mutfaga birktim cayi bardaklari yatakodasina geldik oda mutfakta kendine hazirladi keke
Nutella surup yiyor beraber yesek geberirdi sankihazirladigim kahvaltiyi bile yapmaz cok fenalar
Sonucun temiz cikmasina cok sevindim kuzumm ❤❤ ben damla kullanmadim hic daha da kullanmam gibi simdilik..Kuzum seni etiketlemistim damla icin ondan bi dene istersen istahini acmak icin meme reddi vardi cocukta doktor damlayi verdi sut icimi artar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?