2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doğru diyosun canım ateş tehlikeli. Ateşi çıkmasa da gece yatmadan önce mutlaka vericem. Sabahtan beri huysuz zaten. Yavrum ağrı çekiyo demek ki
Evet calpol versen uyurdu uyutuyor ilac canm gece ver olmadi uykum hafifse vermeye bilirsin ben kendime guvenemedim

canım günahı sevabı kişiye kalmış ama o ojeler küçücük bebeklr için çok zararlı o elleri agzına atacak ve gereksiz kimyasal zaten çok güzeller ojeyi hep yavan bulmuşumdur ben de o minicik tırnaklarda

Ay yok ya bunlar ne tür bir yaratık anlam veremiyorum. İyisen senden iyisi yoktur ama aramız bi kötü olsun ozaman da benden kötüsü yok sanki. Aramız iyiken canım cicim sözde beni düşünür falan. Nabza göre şerbet. Ben de milföy hamuruna kaşar sucuk rendeledim verdim fırına, çıkardım yiyorum. Yine de dayanamadım götürdüm ona da bi tabak. Ben yemem dedi elinin tersiyle. Allahım kafasında kıracaksın tabağı

Bizimkide besgune yapiyor kakasini napacam ben bilmiyorum cok tembel oglum benim durumumda olan yok galiba
Canım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrum

Canım süt yapan şeyler yemek bol su içmek tamamda uykusuzsan süt olmuyor e bizim bebişlerde canları sağolsun uyutmayınca malesef...

Canım süt yapan şeyler yemek bol su içmek tamamda uykusuzsan süt olmuyor e bizim bebişlerde canları sağolsun uyutmayınca malesef...
Kesinlikle sütun tek kaynağı uyku, 2-3 saat bile uyuyup uyandığımda göğüslerim sızlıyor sütten, uyumayınca bomboş geliyor insana ki günde 3 litre su tüketmeme rağmen akşam son emzirmelere sütüm kalmıyor

evet canım çok güzeller evet ama soyulabılen ojeler var hamıle ve cocuklara özel.ben hatta hamıleliğimde kullandım. Ablam da yegenıme bundan kullanıyor. Eşim zaten çok dıkkat eder bana normal oje sürdürmezdı hamileliğimde bebegı etkıler agzıma gotururum elımı dıye. arastırıp o bulmustu sonra ablam da yegenıme aldı. Normalleri surmem aseton ztn cok zararlı soyulan tercıhım olucak kızıma da

evet ben geceden sabaha totalde 9,10saat uyuyabılyorumbelkı bundan çok sütüm uyku ve moral tabı beslenme de onemlı

Canım kontrolunuz mu vardı bugün?
Ne kadar kilo almış bebiş meme reddi için ne dedi doktor?
Bizim kontrole daha çok var.
Canim kontrole gitmedim telefonla aradilar tahlil sonuclariniz geldi diye sut icmeyince besin alerjisinden suphelenmisti doktor allaha sukur temiz geldi sonuclar ve dedi gunluk 800 cc icmesi gerek relaktoz damla kullaniyormusun vermismiydim dedi hayir dedim meme reddini gazdan dolayi yapar emzirmeden once bes damla vereceksin dedi bi damlayida alamadik Daha iatah acacak galiba damla

Canım 3 kayısıyı ıslat yumuşayınca kayısıları ye suyunu da iç bebe mıçsın =) benimkide aşırı ishal son bir haftadır günde 9 bez değiştiriyorum çiş yapamıyor ishalden yavrum
Oda cok zor basimiza geldi canim bilirim kakasinda bakteri cikmisti ve on gun antbyotik
Kullandik bir ortasini yakalayamadik yanishal oluyor yada kabiz

Evet calpol versen uyurdu uyutuyor ilac canm gece ver olmadi uykum hafifse vermeye bilirsin ben kendime guvenemedim

Benim uykum ağır yaa güvenemedim ben de kendime. Bütün gün uyumamıştı. Saat 9da yorgun düştü artık uyudu garibim. Emzirip vericem birazdan. Sağol kuzum

Annnaaa ayni bizimki kusken bi tavirlar dun aksam cay yaptim biskuvi kek yaninda ben yedim o yemedi mutfaga birktim cayi bardaklari yatakodasina geldik oda mutfakta kendine hazirladi keke
Nutella surup yiyor beraber yesek geberirdi sanki hazirladigim kahvaltiyi bile yapmaz cok fenalar

Saol canim deniycem

Bende uyku pek yok gun icinde 0 uyku imkan yok uyku onemliymis baaya. Ama annelerimz zamani gibi degil yediiklerimiz ictikkerimiz o yuzden cok normal malesef onlar saglikli beslenme saglikli hayat az radyasyon vs vs

Desene biz aslında 2 çocuk bakıyoruz :)) büyük olan çekilmiyor ama

Eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra masal kitapları almaya başlamıştı bebeğimiz için. Bir süredir uykudan önce okuyor ona. Kuzum da nasıl dikkatle dinliyor sessiz sessiz Sonra da uykuya dalıyor Dil gelişimi için şimdiden kitap okumaya başlanmalıymış kızlar tavsiye ederiz Ayrıca süreklilik arzederse çocukta da kitap okuma alışkanlığı daha erken kazanılıyormuş. Ben de çok severim ama eşimin eline su dökemem bu konuda. Evde bir kütüphanemiz var diyebilirim. Bebeğim de sevdi kitapları şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…