2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah prensese melk gibi kuzum insallah kuzum sende hayirli haberlerle gelirsin insallah ❣

Tekrar gecmis olsun kuzum cok sevindimm ❤❤

Gecmis olsun canim ne guzel cok basit atlaattmisin dahada iyi olacaksin allahin iziniyle

Geceye kalmiyor bile canim gunduz olmazsa gecede huzurlusunuzdur

Geçmiş olsun:) ne güzel kolay olmuş:))

Çok geçmiş olsun canım

Asilarimizi olduk. Cok agladi yavrum ama babasi emzigi verip, şşş diye ses cikarinca ben de emzirince sakinledi. Cikinca hemen calpol verecektim ben ama ebeye sorduk. Ne zaman verelim calpolu diye. Huzursuzluk olursa anlarsin zaten. O zaman verirsin dedi de. Ben surekli olcuyorum kac olursa versem acaba kizlar? Bir de goz kontrolu yaptirin dedi. Nereden randevu alacagiz goz doktorundan mi

Ben gece emzirmesini genelde 12 3 6gibi 3kere yapiyordum. Ama herkes diyor ki uyandirma cocugu uyuyorsa. Gece buyume hormonu salgilanirmis. Acikinca uyanir kendisi. Bugun doktora da sorcam evet derse o uyanmadiginda uyandirmicam

Sağol canım bende 3-4 yada 6-7 gibi uyanmazsa uyandırıyorum. Doktora sorduğunda banada bilgi verirmisin canım

Gunaydin hanimlar ❤ bugun bizim 2aylik kontolumuz kalca cikikligi ve asilarimiz var ❤ insallah aorunsuz atlatabiliriz. Hayirli cumalar herkese ❤❤

Gunaydin bizim de saglik ocagi kontrolu ve asilarimiz var. Umarim az acili ve sıkıntısız gecer

Oyyy bugün aşı günümüz inşallah sıkıntısız atlatırız. Allah yardımcımız olsun.

Darisi bize. Bizim o.sonra asimiz. Aynen tecrubelilerden yardim isteyelim. Ne yaptilar ne zaman verdiler. Ama biraz cikmasi gerekiomus zaten atesi engellemeyin ilk diyorlar. Aynen galiba. Bende gidicem de daha hastanede acilmamis goz bolumu gidemedim

Gunaydin kizlar. Bugun 2 aylik olduk biz. Bugun aşı olacaklara kolayliklar diliyorum.
Kizlar ben sezeryan oldum ama hala arada kanli sumuksu akintim oluyor. Aranizda bu kadar uzun akintisi olan oldu mu?

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…