İyi canım sevindim sizin adınıza, ilaç fayda Edip sindirmeye başlayınca zamanla daha rahat emer belki
Bizde alerji uzmanına gittik haftaya sonuçlar çıkacak . Diyette olalı 11 gün oldu ama değişiklik yok daha
Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta
Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta
Bizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
mevsiminegore
geçmiş olsun güzel geçmiş maşallah hemen iyileşip bebeginle rahatça ilgilenirsin
Kızlar bebeklerinizin maşallahı var hepsi birbirinden güzel tatlı. Bir araya gelsek hangisini seveceğimi şaşıracağım .
Asilarimizi olduk. Cok agladi yavrum ama babasi emzigi verip, şşş diye ses cikarinca ben de emzirince sakinledi. Cikinca hemen calpol verecektim ben ama ebeye sorduk. Ne zaman verelim calpolu diye. Huzursuzluk olursa anlarsin zaten. O zaman verirsin dedi de. Ben surekli olcuyorum kac olursa versem acaba kizlar? Bir de goz kontrolu yaptirin dedi. Nereden randevu alacagiz goz doktorundan mi
Ben gece emzirmesini genelde 12 3 6gibi 3kere yapiyordum. Ama herkes diyor ki uyandirma cocugu uyuyorsa. Gece buyume hormonu salgilanirmis. Acikinca uyanir kendisi. Bugun doktora da sorcam evet derse o uyanmadiginda uyandirmicam
Bizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
Asilarimizi olduk. Cok agladi yavrum ama babasi emzigi verip, şşş diye ses cikarinca ben de emzirince sakinledi. Cikinca hemen calpol verecektim ben ama ebeye sorduk. Ne zaman verelim calpolu diye. Huzursuzluk olursa anlarsin zaten. O zaman verirsin dedi de. Ben surekli olcuyorum kac olursa versem acaba kizlar? Bir de goz kontrolu yaptirin dedi. Nereden randevu alacagiz goz doktorundan mi
Darisi bize. Bizim o.sonra asimiz. Aynen tecrubelilerden yardim isteyelim. Ne yaptilar ne zaman verdiler. Ama biraz cikmasi gerekiomus zaten atesi engellemeyin ilk diyorlar. Aynen galiba. Bende gidicem de daha hastanede acilmamis goz bolumu gidemedim
Gunaydin kizlar. Bugun 2 aylik olduk biz. Bugun aşı olacaklara kolayliklar diliyorum.
Kizlar ben sezeryan oldum ama hala arada kanli sumuksu akintim oluyor. Aranizda bu kadar uzun akintisi olan oldu mu?