2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun canım. Ben hiç vermedim calpol. Ateş de huzursuzluk da olmamıştı şükür Göz muayenesi için göz doktoruna gitmiştik biz canım.

Gunaydin kizlar. Bugun 2 aylik olduk biz. Bugun aşı olacaklara kolayliklar diliyorum.
Kizlar ben sezeryan oldum ama hala arada kanli sumuksu akintim oluyor. Aranizda bu kadar uzun akintisi olan oldu mu?
Benim kırkım çıkınca kanamam bitti. 48.gün de regl oldum canım

Randevuyu çocuk göz bölümünden alman lazım canım.
bsebse Biz de dün aşıları olduk. 37.5 dereceyi geçmeden calpol verme dediler. En fazla 37.4 oldu biraz huysuzlandı ama vermedim. Ateşi yükseldikçe üstünü soyup biraz beklettim düştü. Çok ince kıyafetler giydirdim bir de. Gece uyurken de üstüne sadece ince bir penye battaniye örttüm ama kollarından yukarısını açıkta bıraktım. En azından bi 24 saat vermeyeyim de direnç göstersin dedim. Şimdi 36.8, yükselirse bugün vericem calpol

kızlar kahve içiyor musunuz? bi alerji uzmanı yazısında emziren anneler kahve içip çikolata yedikçe bebek de yiyor kusma reflü alerji arttı bu yüzden yazmış. ben içmezsem bi tane ayılamıyorum oglan da kusuyor hep vicdan yaptım ya tetiklemiyordur umarım bir fincancık kahve

evet göz doktorundan randevu al pek bişey yaptıkları da yok bence gereksiz ama yaptırın dediler diye yaptırdık. atesi 37.5 gecmedikçe verme hatta bak 38e yakın ama huzursız degilse yine verme, atesi düşük oldugu halde huysuzsa demek ki canı yanıyor sana kalmış acısı dinsin diye verebilirsin.sen anlarsın halinden yani verip vermemen gerektiğini

Uyanmadan emzirdiginde ne kadar emiyor canim..benim.oğlan iki çekiyor sonra uyumaya devam

Kendini suçlama kuzum benim çikolata yemedigim gün kayıp gündür hergün bi türk kahveside icerim ama oğlumda kusma problemi yok

Ben günde kaç tane çikolata yiyorum söylemeye utanırım. Kahve de her gün bi fincan içiyorum. Benim oğlanda kusma problemi yok. Hamileyken de bi fincan yasak değildi zaten canım yaa. Ama tabii her bebekte farklı olabilir de bence fazla okumayın okudukça deliriyoruz ben bıraktım okumayı

Gayet iyi gecmis masallah ins bjzimde oyle gecer ins artmaz sizinkininde ama sanmiyorum artcagini masallah ❤

Bende kahve degilde cikolatasiz duramiyorum ya resmen aseriyorum o dercee yani

Ben de çok çikolata yiyorum ve bir fincan kahve içiyorum. Şükür bebeğimin öyle bir sorunu yok canım.

Geçmiş olsun canım. Ben hiç vermedim calpol. Ateş de huzursuzluk da olmamıştı şükür Göz muayenesi için göz doktoruna gitmiştik biz canım.
Cok tesekkur ederim kizlar tamamdir aklimda bi plan olusturdum sayenizde bayiliyorum bu gruba yaa

Kendini suçlama kuzum benim çikolata yemedigim gün kayıp gündür hergün bi türk kahveside icerim ama oğlumda kusma problemi yok
yok canım zaten her halukarda kusuyor ben de bir kahve hergün olmasa da çikolata yiyorum o da tetiklemesin dedim içmezsem sersem gibiyim 2 oğlumda erkenci uyku düzeni yok hala bebişin biraz kahveyle ayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…