- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Aynen oyle kuzum. Ne yapalim bi sure boyle olcak. İnsallah sonuclariniz guzel gelir sizinde ❤❤Sağol canim
Sağol canım seninde geçer inşallah ya. Bebislerden kendimize vakıt kalmıyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle kuzum. Ne yapalim bi sure boyle olcak. İnsallah sonuclariniz guzel gelir sizinde ❤❤Sağol canim
Sağol canım seninde geçer inşallah ya. Bebislerden kendimize vakıt kalmıyor malesef
Masallah prensese melk gibi kuzum insallah kuzum sende hayirli haberlerle gelirsin insallah ❣İyi canım sevindim sizin adınıza, ilaç fayda Edip sindirmeye başlayınca zamanla daha rahat emer belki
Bizde alerji uzmanına gittik haftaya sonuçlar çıkacak . Diyette olalı 11 gün oldu ama değişiklik yok daha
İnsallah kuzum benim ❤❤ cok tesekkur ederiz teyzesii ❤❤ Rabbim hepimizin tatli bebislerini korusun kollasin insallah ❤❤inşallah canım biz sorun yasamadık sizde de olmaz umarım fotodaki azra olsa gerek maşallah bal bu kız ya Rabbim esirgesin ❣
Tekrar gecmis olsun kuzum cok sevindimm ❤❤Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()
Gecmis olsun canim ne guzel cok basit atlaattmisin dahada iyi olacaksin allahin iziniyleÇok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()
Geceye kalmiyor bile canim gunduz olmazsa gecede huzurlusunuzdurBizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
Geçmiş olsun:) ne güzel kolay olmuş:))Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()
Geçmiş olsun:) ne güzel kolay olmuş:))
Geçmiş olsun canım
Tekrar gecmis olsun kuzum cok sevindimm ❤❤
Gecmis olsun canim ne guzel cok basit atlaattmisin dahada iyi olacaksin allahin iziniyle
Geçmiş olsun:) ne güzel kolay olmuş:))
canım alerji olmadıgına cok sevindim gözün aydın zamanla beslenmesi uykusu da düzene girer inşMasallah prensese melk gibi kuzum insallah kuzum sende hayirli haberlerle gelirsin insallah ❣
İnsallah canim darisi diger suphelenlerin basinacanım alerji olmadıgına cok sevindim gözün aydın zamanla beslenmesi uykusu da düzene girer inş
Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()
Ben gece emzirmesini genelde 12 3 6gibi 3kere yapiyordum. Ama herkes diyor ki uyandirma cocugu uyuyorsa. Gece buyume hormonu salgilanirmis. Acikinca uyanir kendisi. Bugun doktora da sorcam evet derse o uyanmadiginda uyandirmicam
Gunaydin hanimlar ❤ bugun bizim 2aylik kontolumuz kalca cikikligi ve asilarimiz var ❤ insallah aorunsuz atlatabiliriz. Hayirli cumalar herkese ❤❤
Gunaydin bizim de saglik ocagi kontrolu ve asilarimiz var. Umarim az acili ve sıkıntısız gecer![]()
Bizim de aşılar var bugün. İnşallah sıkıntı olmazsa yarın da yolculuk yapıcaz. Biraz korkuyorum. Aşıdan sonra huysuzluk ateş oluyor ya gece bişey olmazsa sonra olmaz dimi? Sabah yola çıkacaz 3 4 saatlik?
Darisi bize. Bizim o.sonra asimiz. Aynen tecrubelilerden yardim isteyelim. Ne yaptilar ne zaman verdiler. Ama biraz cikmasi gerekiomus zaten atesi engellemeyin ilk diyorlar. Aynen galiba. Bende gidicem de daha hastanede acilmamis goz bolumu gidemedimAsilarimizi olduk. Cok agladi yavrum ama babasi emzigi verip, şşş diye ses cikarinca ben de emzirince sakinledi. Cikinca hemen calpol verecektim ben ama ebeye sorduk. Ne zaman verelim calpolu diye. Huzursuzluk olursa anlarsin zaten. O zaman verirsin dedi de. Ben surekli olcuyorum kac olursa versem acaba kizlar? Bir de goz kontrolu yaptirin dedi. Nereden randevu alacagiz goz doktorundan mi![]()
Tabiki kuzum. Kilo ve uyku konusu aklimda zaten❤Sağol canım bende 3-4 yada 6-7 gibi uyanmazsa uyandırıyorum. Doktora sorduğunda banada bilgi verirmisin canım
Oyyy bugün aşı günümüz inşallah sıkıntısız atlatırız. Allah yardımcımız olsun.
Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta![]()