2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
sagol canım ben de bir fincan içiyorum o bıl
e aydırmıyor bazen rahatladım şimdi

Sende mi ankaradasinnn yoksaaa

Yok canım maalesef değilim Yalova’da yaşıyorum 1,5 yaşındayken Yalova’ya taşınmışız 30 yıl olmuş. anne tarafım Ankara’da. Benimde ikinci memleketim sayılır. Lupus hastalığım için doktorlarım Ankara’da. Hastalığımda sıkıntı olmazsa yılda en az 2 kez gelirim kontrollerimi olup birazda gezerim bir kaç gün kalıp geri dönerim Yalova’ya. En son Kasım ayında geldim ama o kadar özledim burnumda tütüyor anlatamam. Sen ankaradaydın dimi

İşte bende öyleyim aynı. Ama herkes gece uykusu emmeden daha önemli diyor açıksa uyanır diyor. Ben 2 buçukta emzirdim en son su saat oldu uyanmadi hala
Cnim şoyle ki gece uykusu önemli, gece melatonin hormonu devreye girdiğinde beyin ve fiziki gelişimi için çok önemliymiş.bunu çok araştırdım kaç tane doktor aynı şeyi söylüyor.sarılık yoksa gece uykusu bolunmesinms.

Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım

Allah razı olsun kızlar

Temiz gelmesine çok sevindim canım çok şükür.
Umarım damla da işe yarar.

Meme reddi bitti mi canım?

Çok geçmiş olsun.

Ben de kahveyi çok severim. Üçü bir aradayi özellikle. Ama emzirriken dikkat ediyorum. Fazla içmiyorum.
Az önce içtim mesela ama bir paketi ikiye bölüp küçük fincana yaptım öyle içtim yarım yani. Haftada bu şekilde en fazla 2-3 kez içiyorum.

Yok canım bitti denilemez 3 dk emiyor sonra ağlayarak çıkıyor memeden sonra ben tekrar veriyorum memeyi 10 saniye emiyor gene çıkıyor sonra bi daha bi daha sürekli deniyoruz
Ya benim de birini biraz emmeye başladı ama birini dediğin gibi yapıyor. Azıcık emip çıkarıyor birkaç kez oluyor böyle sonra ağlıyor. Dün sagdim o gogsumden çok az su cikti. Acaba süt yok diye mi yapıyorlar ki

Biz bir aylıktan beri onu kullanıyoruz. Ağız dolusu kusardi onu kullanmaya başladıktan birkaç gün içinde bitmişti. Şükür ondan beri pek kusmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…