IISIK27
ben günde en az 2 bazen 4 fincan türk kahvesi içiyorum.. başta sadece 1 fincan içiyordum kafein bebeğime geçer uyuyamaz diye sonra kafeinin anne sütüne çok etki etmediğini öğrendim epey de işime geldi şimdi sürekli içiyorum Kusma ve reflüsü yok ama bizimkinin
Yok canım maalesef değilim Yalova’da yaşıyorum 1,5 yaşındayken Yalova’ya taşınmışız 30 yıl olmuş. anne tarafım Ankara’da. Benimde ikinci memleketim sayılır. Lupus hastalığım için doktorlarım Ankara’da. Hastalığımda sıkıntı olmazsa yılda en az 2 kez gelirim kontrollerimi olup birazda gezerim bir kaç gün kalıp geri dönerim Yalova’ya. En son Kasım ayında geldim ama o kadar özledim burnumda tütüyor anlatamam. Sen ankaradaydın dimi
İşte bende öyleyim aynı. Ama herkes gece uykusu emmeden daha önemli diyor açıksa uyanır diyor. Ben 2 buçukta emzirdim en son su saat oldu uyanmadi hala
Cnim şoyle ki gece uykusu önemli, gece melatonin hormonu devreye girdiğinde beyin ve fiziki gelişimi için çok önemliymiş.bunu çok araştırdım kaç tane doktor aynı şeyi söylüyor.sarılık yoksa gece uykusu bolunmesinms.
mevsiminegore
geçmiş olsun güzel geçmiş maşallah hemen iyileşip bebeginle rahatça ilgilenirsin
Kızlar bebeklerinizin maşallahı var hepsi birbirinden güzel tatlı. Bir araya gelsek hangisini seveceğimi şaşıracağım .
mevsiminegore
geçmiş olsun güzel geçmiş maşallah hemen iyileşip bebeginle rahatça ilgilenirsin
Kızlar bebeklerinizin maşallahı var hepsi birbirinden güzel tatlı. Bir araya gelsek hangisini seveceğimi şaşıracağım .
Canim kontrole gitmedim telefonla aradilar tahlil sonuclariniz geldi diye sut icmeyince besin alerjisinden suphelenmisti doktor allaha sukur temiz geldi sonuclar ve dedi gunluk 800 cc icmesi gerek relaktoz damla kullaniyormusun vermismiydim dedi hayir dedim meme reddini gazdan dolayi yapar emzirmeden once bes damla vereceksin dedi bi damlayida alamadik Daha iatah acacak galiba damla
Ya bende uyandırmıyım diyorum ama alarm bile kurmadan hemen hemen aynı saatlerde kalkıyorum her gün, dün 11 de uyudu bebiş 10.30 gibi emzirme bitti, 3 de kalktım güneş uyuyordu ama aldım emzirdim gene de acıkmıştır diye düşünüp içim rahat etmiyor ki :/
Çok şükür safra kesesi ameliyatı oldum bugün taburcu olacağım sütümü sağıp attım gece bugün emzirebileceğim. Korktuğum kadar zor geçmedi ameliyat sezeryanın ve normal doğumun sancısını çektiğim için yanında hiç geldi hatta
Yok canım bitti denilemez 3 dk emiyor sonra ağlayarak çıkıyor memeden sonra ben tekrar veriyorum memeyi 10 saniye emiyor gene çıkıyor sonra bi daha bi daha sürekli deniyoruz
kızlar kahve içiyor musunuz? bi alerji uzmanı yazısında emziren anneler kahve içip çikolata yedikçe bebek de yiyor kusma reflü alerji arttı bu yüzden yazmış. ben içmezsem bi tane ayılamıyorum oglan da kusuyor hep vicdan yaptım ya tetiklemiyordur umarım bir fincancık kahve
Ben de kahveyi çok severim. Üçü bir aradayi özellikle. Ama emzirriken dikkat ediyorum. Fazla içmiyorum.
Az önce içtim mesela ama bir paketi ikiye bölüp küçük fincana yaptım öyle içtim yarım yani. Haftada bu şekilde en fazla 2-3 kez içiyorum.
Yok canım bitti denilemez 3 dk emiyor sonra ağlayarak çıkıyor memeden sonra ben tekrar veriyorum memeyi 10 saniye emiyor gene çıkıyor sonra bi daha bi daha sürekli deniyoruz
Ya benim de birini biraz emmeye başladı ama birini dediğin gibi yapıyor. Azıcık emip çıkarıyor birkaç kez oluyor böyle sonra ağlıyor. Dün sagdim o gogsumden çok az su cikti. Acaba süt yok diye mi yapıyorlar ki
Ben de içiyorum ama oyle her gün içmem fırsatım olmuyor :)) ama çikolata günde 2-3 tane bile yiyorum enerjim kalmıyor biraz onlardan alıyorum napıyım, maflor plus aldık canım içinde şey yazıyor reflüyü azaltır yazıyor belki de bizim kusmamız ondan azaldı sende gaz damlan bitince bi dene istersen bunu alıp
Biz de 2.ay kontrolümüzden geldik :) Çok şükür herşey yolunda. Bu ay da 1100 gr almışız Gözlerinin rengi için de değişmez artık maviş kalır dedi doktorumuz :)