2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bulamam tabi bukadar tatlisini nerden bulacam minnoslar o is tamamdir ismini veriiriz :-)
Tamm iste esin gibi yetistirirsin kucukten egitim sart cocuga :-) bizimki gibi olmasin kafasini camdan cikartamaz sonra balkonda cop birikti buyuksehir belediye coplugu gibi oldu :-))
Of canım ya ben üzülüyorum sana, kaç yaşındasın ne kadar kaç yıl dayanabilirsin ki sürekli evde durmaya :(

Yokyok mantar degil bizdede bardi cosmed krem var hem yuzune hem kulak arkasina kisaca heryerine surebilirsin korkma 😄dedim
Kremi sur bikerede geciyor biraz tuzlu fiyati ama herseye iyi geliyo yuzdeki kuruluga yaraya kasintiya isilige kizarikliga
Teşekkür ederim canım. Sizinki nasıldı, ? Korkulu olması ve iltihaplı gibi olması beni endişelendirdi.

Ben aliExpressten dünya kadar bandana siparişi verdim çeşit çeşit :) Çok daha ucuz. İnstagramda Çin’den getirtiyorlar 5 liraya, satıyorlar 20 liraya çok gördüm öyle. Cici cici elbiseler de aldım çok uyguna. Ekleyeyim birkaç tane fikir olması adına :) İnstagram satıcıları da kendilerini çok akıllı sanıyorlar uyuz oluyorum kendi insanını bu kadar enayi yerine koyanlara
Çok ciciler güle güle kullanın. Fiyatları nedir acaba

@ISIK27 M Mavisu27 T tanem-tane20 Archpa Archpa kızlar doktora gittim mama konusunda doktorun yanındaki öğrenciler bile güldüler valla. Dr kakada reduktan yanlış çıkabilir buna göre mama verilip sütten kesme nasıl düşünülür olacak iş değil dedi
Süt alerjisinden emin olmak için diyeti boz dedi o da iki hafta bir takip et dedi
Yeşil kakada , kanda yüzündeki kizarlikts hepsi normal şeylerden olabilirmiş. Hemen diyete sokmak sağlıksız olabilir dedi. Ve biogerma kullanicaz . Maflor bir şişe kullanmstk
Bebeğin kakasını gorcem dedi, kızım kakasını yaptı ama duzgun kaka yapacağı tuttu. Normalde yeşil mukuslu gelir. Daha sarı mukus olmayan normal bir kaka geldi Dr da bunda patolojik birşey görmüyorum dedi haliyle
İnşallah doktorun dediği gibi basit hemen geçebilecek birşeydir, diyeti de ufaktan bozdum takip edicem artık tepkisini
Ben de 2 gün önce diyeti bozdum ve maalesef hemen pişik oldu. ( bu da laktoz intoleransı ve süt alerjisi belirtisi) Başka belirti olacak mı onu bekliyorum eğer olmazsa sadece laktoz intoleransı var demektir. İnşallah süt alerjisi belirtisi yoktur

Bulamam tabi bukadar tatlisini nerden bulacam minnoslar o is tamamdir ismini veriiriz :-)
Tamm iste esin gibi yetistirirsin kucukten egitim sart cocuga :-) bizimki gibi olmasin kafasini camdan cikartamaz sonra balkonda cop birikti buyuksehir belediye coplugu gibi oldu :-))
ay alemsin özii😅 bana özi derler buralarda ben de sana dıyeceğimm ❤ çöp atamamak da neymiş o kocama kızıcsm ama buarada prof resmınde daha kucuk halinnsanırım.gecenkınde kumraldı sacın

Of canım ya ben üzülüyorum sana, kaç yaşındasın ne kadar kaç yıl dayanabilirsin ki sürekli evde durmaya :KK43:
24 yasindayim canim eskiye gore cok iyi cocuktan sonra duzeldi birazdaha allahin izniyle dahada iyi olacak zamana ihtiyacimiz var sadece

Bugün 2.nci defa yürüyüşe çıkalım dedim. Dönüşte asansöre geçtik kızım dudaklarını büzdü ne oluyor demeden bir çığlııık. Eyvahlar olsun!
İlk denemede öyle olmamıştı. Emzik yere düştü telaştan..... Bir yerine birşey mi oldu derken yok. Hanımefendi gezmek i stiyor:skandal:
Her defasında böyle olacaksa vay halime

Kizlar hic dedikodu yapmiyorsunuz hicmi sorununuz probleminiz yok caninizi sıkan birseyler benmi negatifim bir :-) valla demezsem catlicam coktandir yazacagim firsat bulamadim anlatiyorum
Benim gorunce hamileyken daha dogum yapmamisti istanbulda oturuyor bu arada bekar olan yanina gidecekti bende giderken goremem seni haberlesemeyiz bunu ablana ver cocuk hediyesi diye altin gönderdim daha dogumbile yapmamisti yaptigindada aradim hayirli olsun diye herneyse dogumuma iki hafta kala buraya geldi kendisi benim icin degil baska islerden dolayi elde orulmus yelek getirmis kv ile gonderdi banada dediki evimin karsisinda bebeci var kiyafet alip kargoyla gonderirim
Acele oldu soz icin geldik dedi bende kizdim
Kendimce gerek yok babasi ona herseyini aldi dedim olurmu kuzum gondericem dedi ve istanbula hop uctu ben dogum yaptim aradan 34 gun gecti kv eve yelegi getirmis ve kv evine gittiginde whatsaptan bir mesaj kuzum napyon ben direk sildim
Mesajini benim 6gun sonra kirkim cikacak bana napyon diye mesaj atiyor bu birinci olay icime oturan birde esimin teyzesi var dogum yapti aramizda dort ay var ve ben cocuk hediyesi
Tulum sapka eldiven bebek ayakkabisi iki adet battaniye üclu takim ve 100tl paraverdim vede giderken yaş pasta goturduk.
Cuma buraya geldiler ne getirmisler biliyormusunuz elinde yelek ormus cirkin bir ipten paraya kiyip dugme bile alip takmamis dugme deligi var dugmesi yok pembe renkli patik ki oglum var birtane corap okadar cirkinki yenidogana zor olacakki 2 bucukayligiz ve alt ust pijama nerden aldiysa onuda okadar kizginimki Ve biyere gidecek olsa esimi arar hasi oraya hadi buraya hadi kocam hastanede sıra aldı sıra bize geldi bizi gotur alti aylikcocuk beraber gitsenizya biz 4 gunlukken gittik saatlerce sirabekledik kimseye sirabize
Gelmis karimi getir demedi esim haddinden fazla uzun oldu ama vakit bulursani okuyun kizceler
Valla çocuktan sonra bu olaylar bitmez politik davranıp kişiye göre muamele en iyisi
Ben yapamadım sen yaparsın belki

Göbek bağını ne yaptınız?
Bir de mevlüt yaptınız mı?
Biz seçimden sonra yapacaz. Öyle olması gerekti. Evde yapacaktık vazgeçtik. Çok kalabalık olacak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Lokma tatlısı dağıtacaz. Belki de lahmacun da. Çay. 100 kişiyi rahat bulacak diyor eşim:110:

Çok güzeller canım güle güle kullanın. Ben karıştırmıştım ama bu elbiseleri göremedm ücretli kargo mu acaba ben ücretsiz kargo filtresne bakıyorum. Bende bandana , mama önlüğü falan aldım gelir hehralde bu aralar epey uygun oluyor :)
Ücretsiz kargo canım :) kız bebek elbise diye arattığında çıkması lazım

Dün aşıdan sonra benim kızın da dengesi şaştı. Bugün yine nerdeyse hiç uyumadı. Tam uyudu diyorum koyuyorum 15-20 dk sonra ağlamayla uyanıyor. Derdi ne anlayamıyorum. Karnı tok altı temiz kucakta uyuyor yatağa koyduktan sonra hiç uyumamış gibi kocaman gözlerle bakıyor. Bütün işlerim kaldı. Banyoya gireceğim sabahtan beri canı sağolsun şu saat oldu giremedim. Eşim de yok tüm gündür. Sinirlerim bozuldu valla...

Göbek bağını ne yaptınız?
Bir de mevlüt yaptınız mı?
Biz seçimden sonra yapacaz. Öyle olması gerekti. Evde yapacaktık vazgeçtik. Çok kalabalık olacak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Lokma tatlısı dağıtacaz. Belki de lahmacun da. Çay. 100 kişiyi rahat bulacak diyor eşim:110:
Bizimki evde duruyor bir şey yapmadım. Hatta abisininki de duruyor hala. Üç buçuk yaşında nerdeyse :)
Geçen instagramda biri Nasa'ya gommustu :)
Milletin çocuğu uzaya gidecek
Benimkiler dizimin dibinden ayrılmayacak herhalde :)

Bebeği çok huzursuz olan, carsafta sallamak zorunda kalan arkadaslar biz bu hamak beşikten aldik. Sevdi duruyor Allah a şükür biraz rahatladik. Üstteki tahtayı da çıkarttık aynen çarşaf gibi oldu. Screenshot_20190322-214256.webp Size de fikir olsun.

Ben aliExpressten dünya kadar bandana siparişi verdim çeşit çeşit :) Çok daha ucuz. İnstagramda Çin’den getirtiyorlar 5 liraya, satıyorlar 20 liraya çok gördüm öyle. Cici cici elbiseler de aldım çok uyguna. Ekleyeyim birkaç tane fikir olması adına :) İnstagram satıcıları da kendilerini çok akıllı sanıyorlar uyuz oluyorum kendi insanını bu kadar enayi yerine koyanlara
Ben aliexpresse cesaret edemiyordum. Saticilarin ismini yazabilir misiniz ? Harika elbiseler

Back
X