2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pek iyi degil canim.yakin akrabalarim 2 tane kanser tedavisi oluyorlar..
Esimde 2 no almis 170 tane filan sanirim.
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin Bende de açılmamış 1 kutu duruyor henüz. Açılmış olanları bitirdikten sonra 3 no stoklamıştım ondan deneyeceğim. Çok çabuk küçülüyor bezler 1 numara da epey artmıştı bende :) Görümcemin de bebeği olacak ona veririm artık kalan bezleri

Mart bitiyor neredeyse hala buz gibi dışarısı ne uzun bir kış oldu ya

Ya benim kaynanamda böyle biliyomusun oğlum 3bucuk aylık oldu kaynanam yeni gitti ben sadece bebekle ilgilendim ev işleri yemek oğlanın okulu hepsini o yaptı allah bin kere razı olsun şimdi evine gecti ama yinede haftanın 2gunu gelip temizlik alışveriş yapıp gider gerçekten burda okudukça şaşırıyorum allah herkesi iyilerle karsilastirsin

Stelatopia canım krem bizimde öyle kurudu birden cildi birde noktacıklar çıkıyor bazen. Dün sürdüm bir kez iyi gibi geldi bakalım yorumlari da olumluydu bunun ise yarar umarim
Bizdede öyle bi sorun var birde kavliyo pul pul sizde öyle kavlama varmi dr bi krem onerdi ise yaramadı bide minnacik biseye 170 tl verdim esimde mustelami alsaydim dedi eczaci önermiş

Doğum sonrası kontrole giden var mı doktoruna? Bugün çağırdı doktorum muayene için sanırım vajinal muayene olacak değil mi? Sezaryen olmuştum ama rahimi falan görmesi gerekiyor tabi?

bugün kızıma ciciler alcazz bahçe mobilyası da bakacagız. Balkonuma,sentetık çim yaptırmıştık gecen yıl. bugun alısverış iyi gelecek bana kv bakacak kızıma. Artk 3saat ac kalabilir diyorlar ben yokken kalır inş yıne de dondurucudan,süt brakcam kvye aglarsa delıklı ucla içirsin dıye. inş zorlanmaz alıssın artık

Doğum sonrası kontrole giden var mı doktoruna? Bugün çağırdı doktorum muayene için sanırım vajinal muayene olacak değil mi? Sezaryen olmuştum ama rahimi falan görmesi gerekiyor tabi?
canım bn2hafta sonrası muayene olmuştum karından baktı 6ay regl olmayablrsn bı sorun yok bdaha aksı bı durum olmadıgı surece gelmene gerek yok dedi. sen ılkkez mi muayene olcaksın

Ben de sezaryen oldum canım. Beni 1. ayda çağırmıştı doktorum. O zaman gittiğimde vajinal muayene yapmadı. Normal baktı ultrasonla. Rahim çok hızlı toparlanmış, bi sonraki kontrol bebek 6 aylık olunca demişti. Sanırım rutin muayeneler için çağırdı ona da. Sen doğumdan sonra hiç gitmedin mi

Cnm benimde sezaryen ben ilk 8. Gün sonra 42. Gün gittim vajinal muayene olmadı hiç rahimi de ultrasonla kontrol etti dikişlere baktı yolladı bir daha da çağırmadı beni

Yok canım kız erkekle alakası yok benim ikiside erkek
Ya eskisi gibi değil sütümüz ya da çocuklarun bünyesi

Sen nasılsın dra gittin mi ilaç fayda etmiş mi
Birinci de o uyuyunca ben de uyuyordum şimdi iki çocukla gündüz uykusu imkansız bence onun etkisi. Uyku bnm sütü arttırıyor.

Dr gittim 3 gün daha kullan dedi ilacı. Sorun bitmiş şükür.

Birinci de o uyuyunca ben de uyuyordum şimdi iki çocukla gündüz uykusu imkansız bence onun etkisi. Uyku bnm sütü arttırıyor.

Dr gittim 3 gün daha kullan dedi ilacı. Sorun bitmiş şükür.
Kesinlikle katılıyorum uyku çok süt yapıyor gündüzleri dünyayı yiyorum süt olsun diye ama yine de oyle bol bol değil sütüm, gece uyuyorum sabah kalktığımda hemen sütler damlamaya başlıyor o kadar dolmuş oluyor

]
Yok kizum debriyt verdi oda ben israr ettim 9 gun yapmamasi normalmis hic normal gelmiyor bana bizdede var mustelanin bakim kremi bu cosmed daha etkili sicaklikdan degildir cnm isilik degil cunku bocek isirmista kizarmis gibi
Demin emzirdim biraz yine kizarlik oldu canım valla bende şaştım kaldım Dr günde 10 15 kaka, ishal ateş olursa gel dedi bana. Yoksa iki hafta sonraki kontrol .
Sizin çok oldu sanki ama sonuçlar temiz cikali yani sen bu arada normal süt ürünleri vs tuketmissindr bir sorun olsa şimdiye çıkardı herhalde kuzum
Simdi baktim gittigidiyorda sampuan ve nemlendirici balm set var dedigin markanin 99 lira
Bu nemlendirici balm mi seninki baska urun mu acaba
Çok uygunmuş o set. Bizim ki emollient cream balm yazmıyor. Farkı ne bilmiyorum da bu 85 tlydi nette eşim eczaneden 100 e almış
Bizdede öyle bi sorun var birde kavliyo pul pul sizde öyle kavlama varmi dr bi krem onerdi ise yaramadı bide minnacik biseye 170 tl verdim esimde mustelami alsaydim dedi eczaci önermiş
Bu mustela 200 Gr canım büyük bayağı vücut içinde yeterli olur izin süre. Çok pahaliyms sizinkisi ise yarasaymjs bari
Şimdi baktım guzelbiseye benziyo hosuma gitti memnun musun birde internetten mi aldin yoksa görerek bi mağazadan falanmı
Ben netten aldım canım alalı bir ay oldu. En az on kere kullanmisimdir hastahaneye kontrollere bile kanguruyla gidiyorum, demin marketten geldim :) basta belim ağrıyordu satıcıya ulaştım yanlış baglamisim şimdi öyle ağrı olmuyor çok uzun süre takmadikca , eşim de kullanıyor şuan memmnunz yani.

Ben de dr a bir hafta sonra gittim dogumdan daha da cagirmadi
Bu arada 4 gun öncede adet oldum
ya negüzel benım gebelik şüphem var içim içimi yiyor bugün test alacağım uyku halim geçmiyor iştahım 0 zorla yıyorum akıntım da oluyor vücut ısım da,yuksek şu testi yapayım da içim rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…