canım bn2hafta sonrası muayene olmuştum karından baktı 6ay regl olmayablrsn bı sorun yok bdaha aksı bı durum olmadıgı surece gelmene gerek yok dedi. sen ılkkez mi muayene olcaksın
Arkadaşlar iki aylık oldu bebeğim boğazında balgam var. Doktor serumfizyoloji verdi burnundan iki saatte bir damlatiyorum ama bir faydası olmadı kuruluk yumuşuyor sadece. Gece zor yatıyor gündüz de kucağımda uyuyor
Bende emzik kullanıyorum canım o yüzden mi iştahsız bilmiyorm. Açken ceke çeke emiyor gecitiriyor sanki açlığını ama emziksiz de çok zor olur
Kesinlikle ilk çocuk olmasının tedirginliği çok mesela, ablam yüzdeki kızarıklıklar için arada bebeklerde olur diyor ama ben hemen panik oluyorum araştırıp sorusturuoyrum sıkıntılı bir durum mu diye
Ben diline hiç dikkat etmedim o kadar ama beyaz süt lekesi var sanki bizde. Sen kıyamazsın esin falan yapsın canım pamukcugi temizlemek için. İyice kazir gibi yapmak gerekiyormuş
Ben de sezaryen oldum canım. Beni 1. ayda çağırmıştı doktorum. O zaman gittiğimde vajinal muayene yapmadı. Normal baktı ultrasonla. Rahim çok hızlı toparlanmış, bi sonraki kontrol bebek 6 aylık olunca demişti. Sanırım rutin muayeneler için çağırdı ona da. Sen doğumdan sonra hiç gitmedin mi
Bende emzik kullanıyorum canım o yüzden mi iştahsız bilmiyorm. Açken ceke çeke emiyor gecitiriyor sanki açlığını ama emziksiz de çok zor olur
Kesinlikle ilk çocuk olmasının tedirginliği çok mesela, ablam yüzdeki kızarıklıklar için arada bebeklerde olur diyor ama ben hemen panik oluyorum araştırıp sorusturuoyrum sıkıntılı bir durum mu diye
Ben diline hiç dikkat etmedim o kadar ama beyaz süt lekesi var sanki bizde. Sen kıyamazsın esin falan yapsın canım pamukcugi temizlemek için. İyice kazir gibi yapmak gerekiyormuş
ben baya sert yapıyorum canım dediğin gb kazır gb. ertemız oluyor dili. kızım ağlamıyor şükür baslarda ıcım cız edıyordu ama sımdı alıstım öğürcek gb oluyor hatta sonrasında gülüyor anlıyor mu bılmıyorum burnunu temızlerken de gülüyor. benım bebişte var bideğişiklik çözenedım aglaması gereken seylere aglamıyor. maşallah
Arkadaşlar iki aylık oldu bebeğim boğazında balgam var. Doktor serumfizyoloji verdi burnundan iki saatte bir damlatiyorum ama bir faydası olmadı kuruluk yumuşuyor sadece. Gece zor yatıyor gündüz de kucağımda uyuyor
Şimdi çıktım muayeneden. Doktor alttan bakalım dedi ama ben ısrarla karından istedim. Niyeyse vajinal ultrason beni hep korkutmuştur Smear almıyorum bu defa 1 ay sonra tekrar gel bu sefer vajinal bakıp smear alacağız ama dedi kaçış yok yani :)) Çok şükür rahim falan toparlamış, kist falan da görmedi bakalım..
zorla canım işaret parnagına sar gazlı bezi. aşama aşama sok saga sola dogru bastır sil. o temızlenmezse tum agza yayılabilir aglasın nekdr aglarsa aglasın yap sonrası enfeksyon olursa cok daha kötü Allah korusun
zorla canım işaret parnagına sar gazlı bezi. aşama aşama sok saga sola dogru bastır sil. o temızlenmezse tum agza yayılabilir aglasın nekdr aglarsa aglasın yap sonrası enfeksyon olursa cok daha kötü Allah korusun
Konus bacim rahatlicaksan sinir olacaksan hic hatirlama bile bende insanlara dort dortluk hizmet yaparim
Gittigimde bunu gormedim dedimki cocugu var durmuyor ben getir gotur yika yaptim buraya geldi cocugu uyuyor bizimki ise avaz avaz agliyo oturdu sohbet ediyo kocasi dedi yardim et diye iki tabak getirdi tertemiz tabaklar su bile tutamadi yada makinaya yerlestiremedi geri gitti pislik insanlar
Sizi güldüreyim biraz yeni evliyim kv yemeğe geldi yanında da 1 tabak birşey getirdi yemek sonrası hepsini makineye koyuyorum ne dese beğenirsin benim tabağım ayrı yıkansın:)
O zaman cevap verememiştim şimdi veriyorum
Hasbam benim tabaklarım senin tabağını istiyor mu acaba
Anlatırsam dellenirim sonra eşime sararım:)
ben baya sert yapıyorum canım dediğin gb kazır gb. ertemız oluyor dili. kızım ağlamıyor şükür baslarda ıcım cız edıyordu ama sımdı alıstım öğürcek gb oluyor hatta sonrasında gülüyor anlıyor mu bılmıyorum burnunu temızlerken de gülüyor. benım bebişte var bideğişiklik çözenedım aglaması gereken seylere aglamıyor. maşallah
Bizde kızarıklık çıkıyor bizimki de böyle. Dr nemsizlikden olabilir dedi ama emzirdikten sonra oldu. Sıcak olduğu için mi oldu alerjiden mi anlamadım . Bende merak ediyorum belki deneyimli anneler bir aydınlatır