Ben de kv keske uzagimizda olsalar da moralimi bozmasalar diyen kesimim. Yuz verince otesini isteyen bir insan dusunun. Yaslidir her gun bi ugriim hatrini soriim demistim. Neden biraz daha erken gelmiyor diye sikayet etti. Erken indim neden annecim demiyor bana diye sikayet etti. Misafirim gelir beni cagirmadi diye sikayet eder. Cagirirsin misafirlere sacma sacma konusur gelinlerini onlara sikayet eder insani rezil eder. Cocugu sevmek ister verirsin yapma dedigin her seyi cocuga yapar. Kafasini sıkistirir, boynunu zorla kendine cevirir. Esim yapma der inadina yapar. Gezmeye gideriz sikayet eder, bi dahakine sen de gel dersin ben simdi istiyordum bi dahakini istemiorum der. Yemek yapip bi tas verseler der verirsin ben bunun soganini boyle istemiodum ben daha buyuk patatesli istiyodum ben icmem der. Eltimin annesi uzakta gelmiyor buraya hep oglum gidiyor diye laf eder. Annesi gelince yeter artik niye gitmiyor diye laf edip kadini aglatir. Daha bi suru sey yazarim da iste buralar dolar :/
Uyuyor canım birkaç saate yakın. Arada mız mız yaparsa ittiriyoruz biraz. Tekrar susuyor.Peki bunda uyuyor mu ? Bizde babybjorn var yatagindan cok onda uyuyor. Bunda da uyuyorsa vizel bir fikir geldi
Aynen gerçekten öyle :))Kiz ayni carsaf gibi budaiyi icat sevdim
Gerçekten böyle şeyleri okudukça hayrete düşüyorum. Ne kadir kıymet bilmez insanlarmis.Bende cok doluyum hediyeden geçtim hamileliğim hep riskliydi erken doğum ihtimalim yüksekti allaha şükür sorunsuz geçti doğumum hamileliğimde 1 kere bile aramayan eltim çok lazım gibi doğuma 3 4 gün kala geldiler bende kaldılar doğumdan birgün önce akşam 9 a kadar onların gezme merakları yüzünden dışarılardaydım artık ağladım çok yoruldum sizin yüzünüzden avm de doğuracağım diye öyle eve gittik doğumdan çıktım 10 dk falan durup yine avm gezmeye gittiler kayinvalidemde onlarla gitti 2 gün hastahanede kaldım dr 3. Gün-de kalmamı istedi ağla sızla yalvar yakar taburcu oldum eltim ariyo daha gelmiyomusunuz falan filan sanki keyfinden gitmiyorum o da değil hepsi evde bi Allahın kulu çıkarmaya gelmedi eşim ben annem okadar eşya var ben bisey kaldıramıyorum eve gittim eltim kapıyı açtı bana direk "nerde kaldınız hiç gelmeseydiniz dedi " benim sartel attı ama sustum açım insan bi tas çorba kaynatmazmı yok nerde kayinvalidem dedim açım bi tarhana çorbası yapsana dedim tarhana çorbası nasıl yapılıyordu unuttum dedi ben iyice gerildim kendim yaptım sadece eşim annem ve ben sadece 3 tabaklık yaptım onlara hic sormadim bile alındılar galiba yarim saat sonra gittiler hiççççç umrumda degiller
canim ben ilk mevliti evimde 15 gunlukksn yaptim 2.cisine de bi hafta omce annemlerde yaptim bizde tavukli pilav tatli dagitilir gecti gitti cok sukurGöbek bağını ne yaptınız?
Bir de mevlüt yaptınız mı?
Biz seçimden sonra yapacaz. Öyle olması gerekti. Evde yapacaktık vazgeçtik. Çok kalabalık olacak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Lokma tatlısı dağıtacaz. Belki de lahmacun da. Çay. 100 kişiyi rahat bulacak diyor eşim
Biz 3 e gectik kilosu 5bucugu hectiyse gec derimaya gore degildeKizlar selam..iyisinizdir umarim..bi kosturmacadir gidiyor..cevremizdekilerin saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim buralara..
Bir sey sorucam
2 numarali bezi.kac ay kullanabiliriz. Kac aya kadar tahmini .
aynı apartmanda mısınız Allah kolaylık versin seninki de fenaymışBen de kv keske uzagimizda olsalar da moralimi bozmasalar diyen kesimim. Yuz verince otesini isteyen bir insan dusunun. Yaslidir her gun bi ugriim hatrini soriim demistim. Neden biraz daha erken gelmiyor diye sikayet etti. Erken indim neden annecim demiyor bana diye sikayet etti. Misafirim gelir beni cagirmadi diye sikayet eder. Cagirirsin misafirlere sacma sacma konusur gelinlerini onlara sikayet eder insani rezil eder. Cocugu sevmek ister verirsin yapma dedigin her seyi cocuga yapar. Kafasini sıkistirir, boynunu zorla kendine cevirir. Esim yapma der inadina yapar. Gezmeye gideriz sikayet eder, bi dahakine sen de gel dersin ben simdi istiyordum bi dahakini istemiorum der. Yemek yapip bi tas verseler der verirsin ben bunun soganini boyle istemiodum ben daha buyuk patatesli istiyodum ben icmem der. Eltimin annesi uzakta gelmiyor buraya hep oglum gidiyor diye laf eder. Annesi gelince yeter artik niye gitmiyor diye laf edip kadini aglatir. Daha bi suru sey yazarim da iste buralar dolar :/
Evet canim ne yazik ki aile apartmanindayizaynı apartmanda mısınız Allah kolaylık versin seninki de fenaymış
Bu yazdiklarin bizi anlatiyor dun eylul annesiyim yazan biri vardi bulamadim kimdi oCanım bizde de mukuslu ishal vardı. Meme reddi, daha sonra biberon reddi iştahsızlık yani.
Başka belirti yoktu. Bizimki anı gelişen bir alerji oldu. Fazla cikolata yedikten sonra olmuştu. Yoksa gazı bile yoktu yavrumun.
Evet bence de gastroenteroloji doktoruna götür canim. Onlar bilirler. Ben oğlumun kaka fotoğraflarını çekip goturmustum sen de öyle yapabilirsin.
Gunaydin cnmGünaydın güzel anneler.. mutlu bir haftasonunuz olsun:)
Cnm bizimde kaka idrar tahlil yapildi temiz denildi ozaman bende cok inanmim sonuca baksanaİnşallah canım ya çok can sıkıcı . Ben yemekle mutlu oluyordum bu diyetle o da gidiverdi elimden inşallah hiçbiri çıkmaz. Laktoz intoleransnda en azından hafifse damlayla geçiyor hehralde
Sen nasıl açtın peki diyetini
Ben dün hastahanedeyken çok acikmistim normalde yumurtayla açacaktım ama kaşarlı tost yedim onla açmış oldum. Şuan bariz bir değişiklik görmedim kakası hala yeşil , günde 6 7 kez oluyor
Sizin pişik de denk gelmiştir umarım dogal olarak olmustur
Tekrar bakayım canım
9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)Bende yapamam cok guler yUzluyum kendimi oveyim azicikcok insan canlisiyim biri gelir evde caybardagini tepsiye koymaya usenirler ben onlarin evine gittigimde bulasigina kadar yikarim okadarda safim iste insanlar cok bencil olmuslar
Gunaydin kizlarGünaydın kızlar
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)
Kimsenin evinde bulaşığa girmem kimseyi de benim evimde sokmam tavsiye ederim
Günaydın:)Günaydın kızlar
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
2 tabak götürürdüm mutfağa kvnin evinde sen otur derdi ikiletmezdim.Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?