2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

O ne kız öyle çocuk gibi Allah kolaylık versin canım zor böylesiyle uğraşmak

Gerçekten böyle şeyleri okudukça hayrete düşüyorum. Ne kadir kıymet bilmez insanlarmis.
Sen onların torununu yeğenini dünyaya getiriyorsun gördüğün muameleye bak.
Her şeyden önce insansın doğumdan çıkıp gelmişsin insan güzel bir yemek yapar dip köşe temizler güler yüzle karsilar...
Benim de erken doğum riskim vardı kayınvalidem bir buçuk ay yanımda kaldi. Doğum yaptım kırkım çıkana kadar durdu sonra evine memlekete gitti. Büyük oğlum da var bebek huysuz çok zorlandim iki hafta sonra tekrar çağırdım tekrar geldi ve hala yanımda. Her işe de o bakıyor. Yeri geliyor gece çocuğu alıyor sallıyor ben uyuyayım diye. Allah bin kere razı olsun. Allah iyilerle karşılaştırsin hepimizi. Böyle günlerde belli oluyor eş dost.

canim ben ilk mevliti evimde 15 gunlukksn yaptim 2.cisine de bi hafta omce annemlerde yaptim bizde tavukli pilav tatli dagitilir gecti gitti cok sukur
Kizlar selam..iyisinizdir umarim..bi kosturmacadir gidiyor..cevremizdekilerin saglik sorunlarindan dolayi ugrayamadim buralara..
Bir sey sorucam
2 numarali bezi.kac ay kullanabiliriz. Kac aya kadar tahmini .
Biz 3 e gectik kilosu 5bucugu hectiyse gec derimaya gore degilde

aynı apartmanda mısınız Allah kolaylık versin seninki de fenaymış

S Sss33301 ben de 2 mevlid yapanlardanim canim. Annemle evimiz yakin ama hem annemin tarafi hem benim tarafim sigmayacakti. Bi ben de bi annem de yaptik o yuzden. Birinde pide ayran tatli, birinde tavuk pilav tatli dagittik. Hediyelik olarak da yasin ve tespih dagittik.

Bu yazdiklarin bizi anlatiyor dun eylul annesiyim yazan biri vardi bulamadim kimdi o

Cnm bizimde kaka idrar tahlil yapildi temiz denildi ozaman bende cok inanmim sonuca baksana

Bende yapamam cok guler yUzluyum kendimi oveyim azicik cok insan canlisiyim biri gelir evde caybardagini tepsiye koymaya usenirler ben onlarin evine gittigimde bulasigina kadar yikarim okadarda safim iste insanlar cok bencil olmuslar
9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)
Kimsenin evinde bulaşığa girmem kimseyi de benim evimde sokmam tavsiye ederim

Günaydın kızlar
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
Gunaydin kizlar
Aynen tam 8 de küçüğü yatirdim 8 bucukta büyük horoz kalktı

9 yıllık evliyim ilk günlerdeki güler yüzlülüğümden eser kalmadı hatta nemrut takılıyorum :)
Kimsenin evinde bulaşığa girmem kimseyi de benim evimde sokmam tavsiye ederim
Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende

Günaydın kızlar
Tek çocuklu arkadaşlar tadını çıkarın.
Zira biz küçüğü uyutuyoruz büyük kalkiyor, büyüğü yatırıyoruz küçük acıkıyor :)
Günaydın:)
Aralarınds iletişim mi kuruyorlar anlamadım sabah aynı dakikada kalkıyorlar:)
Biri anne diyor biri ağlıyor:)

Evtbendebkimseyi sokmam girmezlerde bende birda gittihgimde yiyip icip oturacam cocgum yoktu birseyim yoktu gittigimde yardim ederdim simdi cocuk var ve gelen oturuyor iki tabak kaldirmiyorlar en iyisini yapmisin tecrube olmus oldu buda bende
2 tabak götürürdüm mutfağa kvnin evinde sen otur derdi ikiletmezdim.
Şimdi evine çok çok ender gidiyorum onda da suyumu bile almam.
İçimdeki sevgiyi bitirdi.
Bak çok doluyum konuşturma beni

Kizlar bende besin alerjisinden supheleniyordum doktora gittifimizde kaka idrar aldilar ankaraya gitti sonuclar temiz geldi ve doktor bize sampuandan olabilecegini atopia rahatsizli oldugunu soyledi temizleme yagi ve krem verdi ben kullandim krem iyi geldi ve dun cikolatayi fazla kacirdim
Bugun sabah cocugun yuzu kizamik gibi kipkirmizi olmus 6gun oldu kaka yapmadi 15 gunden fazladir meme biberon reddi var Dun eylul anneside kaka yapmamaya basladi vs mavisu arkadasimizda biberin reddi var diyince kafam cok karisti bu kaka ve idrarda belli olmuyormu suan okadar sinirliyimki doktorun verdigi ilaclara 427tl odedik yazik gunah daha tahlilmis muane ucretiymis yokbile doktor bizimle konusmadi tahlil yaptik birhafta sonra sira almak icin aradik sira yoktu doktor tlf ile konustu yuzyuze bile gorusemedik alerji olan anneler yada suphesi olanlar.
Kaka ve idrarda belli olmuyormu yoksa alerji doktorunami gidelim cok yoruldum
Artik kimse birsey demiyor M Mavisu27 D defne1453 Archpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…