2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Avent ultra air kullanıyorum çok hafif doğduğundan beri aynısını kullanıyoruz kızlar.
Biz de avent ultra air kullanıyoruz, hem de doğrudan 6-18 aylık modelinden damak kısmı biraz daha büyük olduğu için kolay kavradı bizim kız :)) Ondan önce avent soothie ve chicco’nun komple silikon modelini denedik onları tutamadı.

Z zeLina şu emzik olayını çözemedim gitti.. neye göre alıyor neye göre almıyor anlamadım. Biz en başta soothie alıştırma emziği aldık ilk seferde aldı sonra sadece uyumaya yakın tutmaya başladı bizim zorumuzla. Büyük mü geliyor acaba diye avent freeflow aldık 0-6 ay olanlardan ağzına bile koyamadık hep tükürdü. Şimdi tam tersi küçüğü alıyor büyüğe izin vermiyor. Ama bi tane biberonumuz var sağma makinesinden çıkan, onu direkt aldı içinden süt geldiği için

Z zeLina benimki de mamajoo nun kini aliyor hafif. Aventin full silikon olan agir geldi tutamadi mesela

Çocuk cerrahina gittik de bugün o da ilaci kesmek için erken olduğunu, sab simplex in kabizlik yapabilecegini relaktaz in daha iyi oldugunu kendi kizina da onu kullandigini soyledi. Bir de yine bir aglama krizi yasadi benim oglan, babasi geldiginde durdu.ben basladim aglamaya beni istemiyor bu çocuk diye. Onu da sakinlestrdi kadincagiz sen streslisin,yorgunsun senin ter kokundan bile anlar babasi az ilgilendigi icin gergin degil diye

Ya ben bilinçli olarak sürmüyorum aslında ama kaçıyor kaçmasını istemiyorum gördüğümde de makyaj temizleme pamuğumu ıslatıp minik minik silmeye çalışıyorum
Bizim dr sudokrem o bölgelerde birikiyor diye bepanthol pişik kremi önerdi ve emilene kadar sürün beyaz kalmasın dedi. O şekilde uyguluyorum sorun olmuyor. Sudokrem da bana kaldi

Bizim dr sudokrem o bölgelerde birikiyor diye bepanthol pişik kremi önerdi ve emilene kadar sürün beyaz kalmasın dedi. O şekilde uyguluyorum sorun olmuyor. Sudokrem da bana kaldi
Evet bacak aralarında falan da birikiyor ve sil sil çıkmıyor, bende yeni arayıştaydım zaten minik almıştım sudocremi bitmek üzere, bepanthol alayım bulunsun evde, teşekkürler

Gidelim cnm yoksa ben hasta olacam ugrasmaktan
Kuzum valla ben götürdüm kan, idrar,ultrason boğazına kulaklarına hepsi temiz.en son dr.gastrolojiye götür dedi.yeniden çocuk yemiyor ışte.geçme gündüzün oğlumun beslenmesi olmuş.kizimda böyleydi ama kilo alımı çok iyiydi.saatler sonra emip sonra kusmasi çıldırtıyor beni.bazen istemsizce bebegime kizarken kendimk biliyorum.bu çocuk biyuyecekmi deyip duruyorumm. normalde bebekler hep emerler iki aylik bevek istahsizliktan ne anlıyor anlamış değilim.çok stresliyom.

Kızlar biraz alakasız olacak ama bişey danışmak istiyorum. Son zamanlarda çok bakımsız hissediyorum kendimi, kuaförde de saatler harcayacak vaktim yok diye saçımı evde boyatmak istiyorum. Saçım omuz hizasından bi tık uzun, küllü kahve gibi açık bi kahverengi.. hep ombre yapmıştım öncesinde ondan da sıkıldım şimdi kızıla çalan koyu bi kahveye boyamak istiyorum. Önerebileceğiniz marka ve numara var mı? Bide bu uzunlukta saça kaç kutu gider

Bizimki gibi senin
Sipacikta agliyormu kafa salliyor kivraniyormu ha bu arada kaka nezaman yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…