2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
B bence91 aglayinca pes etmeyin hemem bende oykeydim arabayla da kanguruylada cikarken agladi hep once 5dk ciyak ciyak hemde sinra sustu uyudu hatta

Benimki evde sürekli gündüzleri bebek arabasında uyuyor ama dışarı çıkınca bizimki de korkuyor tedirgin o kadar uyaranı aynı anda almıyor Ya evde dışarı çıkınca çok şaşkın ürkek bişiy oluyor

B bence91 aglayinca pes etmeyin hemem bende oykeydim arabayla da kanguruylada cikarken agladi hep once 5dk ciyak ciyak hemde sinra sustu uyudu hatta
Evet alışmam lazım benim de :)) ben çok panik oluyorum ağladığında, eşim bebekten önce beni sakinleştiriyordu bebek bu ağlıycak tabi bişeyi yok merak etme diye

Sokak gürültüsünden korkar belki youtubeden sokak gürültüsünde uyursa onu acabilirsin arabadayken

Denedim canim mamada verdim biberon deligide genislettim hepsini yaptik gidicem canim 10 gun olmasini bekliyorum uc aylik oldugunda goturecegim

Sokak gürültüsünden korkar belki youtubeden sokak gürültüsünde uyursa onu acabilirsin arabadayken
Kanguruya taktığımda korkmuyor, bebek arabasıyla da akşamları çıktık hep gündüz çıkmadık, avm sonrası yürüyerek eve döndük sokak lambalarına yanımızdan geçen arabalara insanlara oyle bakmaya başladı ki sonra da çok uzun uzun ağladı kucağıma aldım ancak sakinledi

Geçecek inan bana eskisinden daha mutlu olacaksın çünkü çekirdek bir aile oldunuz ilk doğumdan sonra korkunç hissetmiştim bir daha hiç huzurlu olmam sandım ama çok mutlu günlerim oldu hemde eskisinden daha çok

Kızımın kaşlarında konak başladı ya nasıl geçer ki kafasında yok daha. Zeytinyağı da iyi gelmezmiş mantara çevirebilirmiş banyo sonrası düzeliyor sonra tekrar başlıyor
Banyodan hemen önce bebeyağı sürüp bebek saç fırçasıyla tarayıp banyo ettirmeli

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.

emzik kullanan anneler hangi marka emziği tutuyor bebekleriniz. Bizde dr. Brownsun silikon emziği var bebeğim emiyor arada ama kendisi tutamıyor düşürüyor kolay tutabileceği ne önerirsiniz.
Bulabilen bu çözümü varsa benide etiketlesin bi zahmet:)

Kapkaranlik ortamdan nerelere düştüm diyor demekki :) kanguruda sana yapisik ya sanirim ondan korkmuyordur. Yaza duzelir büyük ihtimal etrafa merakli olacagi icin iyice

Millet bebegini uyumayinca arabada dolaştırıp uyutur bizim hanim orda da uyumuyor uyamayacagi varsa,nasil bu kadar direncli olabiliyorlar uykuya pes dogrusu.
Bugunde gaz tavan sofradan 5 keredir kaldiridi

evet bizde de var bu bahsettiklerin iç çekme gözlerinde hafif açıklık nasıl derler birazcık uykuya dalamama gibi durumlar bizde de oluyor

Normal canım kızımda ben bebeği gezdirirken oyuncak bebeğini alıp gezdiriyor uyutuyor emzirme mevzusuna girmedi çünkü sadece anne olunca süt olur biliyor

bizde perşembe günü 3 aylık olacağız bu yüzden 10 gündür ben de vermemeye dikkat ediyorum ama vermediğim zaman sanki daha çok sancısı oluyor en azından günde 1 defa vermeye özen gösteriyorum biz Nurse havyers kullanıyoruz

Aynı durumdayız canım ya dün gece eşimi uyandırdım bebeği yatağından alması için acıdan oturup ağladım. Çok kötü durumdayım. Yerlerde emekliyorum..

Sanada geçmiş olsun canım benimde belim ağrıyor bende bel kayması riski var bel çukurum geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…