2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ağlamıyor. O aşamaya gelmeden emziriyorum. Benim bebeğim ağlayan bir bebek değil zaten. Ağladığı zaman da çok kibar ağlıyor. Özellikle eşim dokunma biraz ağlasın diyor, bayılıyor o hallerine. :110:
Ama aşı olduğumuz o gece ağladı. Ağrısı ateşi vardı.
Benim bebeğimde böyle açlık sinyallerini yakalayıp sütünü hazırlarsam bir günü hiç ağlamadan bitirebilir. Yetişemezsem çığlıklar geliyor ama nazlı nazlı:) bir gün bıraktım ağlasın diye videosunu çektim :) bizim aşımız yarın bakalım nasıl olacak

Günaydın anneler ❤

Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyo :olamaz: ben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba bir şey olur mu yaa bebeğime? Bir ay içinde tüketilmeli falan diye konuşulmuştu sanki burda

Günaydın anneler ❤

Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyo :olamaz: ben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba bir şey olur mu yaa bebeğime? Bir ay içinde tüketilmeli falan diye konuşulmuştu sanki burda
Evet canım açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli. Çok fazla içirmemiştir umarım ama bir şey olmaz Allahın izniyle..

Günaydın kızlar, ikinci ay aşısını 17 gün gecikmeli olduk. İki saat oldu, huzursuzlandi şimdi uyuttum . Benim de çok uykum var da ateşi çıkar mı beklesem mi basinda. Ateş çıkarsa ne kadar sürüyor acaba çıkması

Gunaydin herkeslere ❤❤
F Fobia gecmis olsun kuzum. Cocuk bunlar daha ne dusup dusup kalkcaklar lutfen kendini kotu hissetme bos yere ❤
I ISIK27 gecmis olsun kuzum ins hemen iyilesirsin
Ben hala emzik emmeyen bebislerdenim malesef gerci cok fazla da denemiyorum :)
Kiz cocuklar daha sakin lafiysa ecemine ecemine kesinlikle bize uymuyor ciglik cigliga surekli. Son zamanlarda aksamlari hep bi aglamalar bas gosteriyor safece memede susuyor 1.5saat memeden ayrilmiyor anlamadim bende :( emmek de yok emzik niyetune galiba ayrildigi an cigligi basiyor

Kesinlikle anne sutuyle besleyen biri olarak soyluyorum;
Bence mamanin da faydasi var. En azindan bizdeki eksik mineral vitaminlerin farkina varmamiz mumkun degil. Mamayla bu sorun kalkmis oluyor.
Mamayla buyuyen cocuklara bakiyorum hep uzun boylular cevremde.

Günaydın anneler ❤

Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyo :olamaz: ben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba
Biz de mamajoo kullanıyorduk avente geçtik. Nasıl Temizliyorsunuz siz
Ben isiticida 100 derece olacak sekilde su isitiyorum. Sonra o suya tutup, peceteyle kuruluyorum. Cok ozendigim soylenemez.
Test sonucumuz bebek yine wee babyi secti. :)

Günaydın kızlar, ikinci ay aşısını 17 gün gecikmeli olduk. İki saat oldu, huzursuzlandi şimdi uyuttum . Benim de çok uykum var da ateşi çıkar mı beklesem mi basinda. Ateş çıkarsa ne kadar sürüyor acaba çıkması
Bizde pek cikmadi kuzum 37.5 e kadar cikti safece. O gunden beri zaten patikli alt ve citcitli badi corao giydiyorum sadece 2saatte bi kontrol etmistim bende

Xeroderma_pig Xeroderma_pig benimki o kadar cok agliyor acliktan mi normalden mi karisti gidiyor valla. Bi ara uyudumu gece 6saate yakin uyuyordu simdi uyumuyor. Surekli bacaklariyla yukari tekmeler atip uyandiriyor kendini. Gaz cikaryiyorum pek gaz da cikmiyor neyden anlamadim

Şu iki buçuk ayda kaç kere telefondaki foto ve videoları bilgisayara aktarıp sildim yer açtım. Şimdi yine doldu yine aktarıyorum. Sizin de öyle mi :) Tüm telefonum bebeğimle dolu :KK48:
Kesinlikle oyle :))) ❤❤❤ her saniye cekiyorum :) bide anliyor telefonu gorur gormez ona odaklamiyor :))

Bizde pek cikmadi kuzum 37.5 e kadar cikti safece. O gunden beri zaten patikli alt ve citcitli badi corao giydiyorum sadece 2saatte bi kontrol etmistim bende
Bende uzun kollu zıbın ve patikli alt giydirdim tek kat örtü örttüm canım üstüne çıkarsa falan çok sıcak olmasın şimdi.
Elimle kontrol etsem anlaşılır mı ateş acBa, sürekli derece tutmiyim sıcaklık hissedersem olceyim diyorum

Günaydın anneler ❤

Canım açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Bir şey olur mu bilemiyorum ama takip et bakalım. Olmaz umarım.

Back
X