Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğimde böyle açlık sinyallerini yakalayıp sütünü hazırlarsam bir günü hiç ağlamadan bitirebilir. Yetişemezsem çığlıklar geliyor ama nazlı nazlı:) bir gün bıraktım ağlasın diye videosunu çektim :) bizim aşımız yarın bakalım nasıl olacakAğlamıyor. O aşamaya gelmeden emziriyorum. Benim bebeğim ağlayan bir bebek değil zaten. Ağladığı zaman da çok kibar ağlıyor. Özellikle eşim dokunma biraz ağlasın diyor, bayılıyor o hallerine.
Ama aşı olduğumuz o gece ağladı. Ağrısı ateşi vardı.
Daha nasıl korkutacaklar bizi kimbilir :) birşeyi yokmuş şükür üzme artık kendini :)Bi sıkıntısı yok gibi gorunuyor cok sukur canim. Ondan ziyade benim toparlamam zaman alcak gibi![]()
sagol canım inşallah tesekkürler
Evet canım açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmeli. Çok fazla içirmemiştir umarım ama bir şey olmaz Allahın izniyle..Günaydın anneler ❤
Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyoben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba bir şey olur mu yaa bebeğime? Bir ay içinde tüketilmeli falan diye konuşulmuştu sanki burda
Harika haftalar canim❤Bu kullandığın uygulama nedir tatlım ?
Günaydın anneler ❤
Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyoben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba
Ben isiticida 100 derece olacak sekilde su isitiyorum. Sonra o suya tutup, peceteyle kuruluyorum. Cok ozendigim soylenemez.Biz de mamajoo kullanıyorduk avente geçtik. Nasıl Temizliyorsunuz siz
Bizde pek cikmadi kuzum 37.5 e kadar cikti safece. O gunden beri zaten patikli alt ve citcitli badi corao giydiyorum sadece 2saatte bi kontrol etmistim bendeGünaydın kızlar, ikinci ay aşısını 17 gün gecikmeli olduk. İki saat oldu, huzursuzlandi şimdi uyuttum . Benim de çok uykum var da ateşi çıkar mı beklesem mi basinda. Ateş çıkarsa ne kadar sürüyor acaba çıkması
Kesinlikle oyle :))) ❤❤❤ her saniye cekiyorum :) bide anliyor telefonu gorur gormez ona odaklamiyor :))Şu iki buçuk ayda kaç kere telefondaki foto ve videoları bilgisayara aktarıp sildim yer açtım. Şimdi yine doldu yine aktarıyorum. Sizin de öyle mi :) Tüm telefonum bebeğimle dolu![]()
Bende uzun kollu zıbın ve patikli alt giydirdim tek kat örtü örttüm canım üstüne çıkarsa falan çok sıcak olmasın şimdi.Bizde pek cikmadi kuzum 37.5 e kadar cikti safece. O gunden beri zaten patikli alt ve citcitli badi corao giydiyorum sadece 2saatte bi kontrol etmistim bende
Normal canim benim. Sirtim tutulmustu emzirmek istedigimde kitlendim kaldim dogrulamadim. Acile gittigimde rontgende istediler. Cok aukur iyiyim su an❤AA neden canım geçmiş olsun kusura bakma düzenli bakamıyorum
Canım açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Bir şey olur mu bilemiyorum ama takip et bakalım. Olmaz umarım.Günaydın anneler ❤
Sabah oğlumu emzirip anneme bırakıp sağlık ocağına gittim. Ben gelene kadar acıkmaz bir şey vermene gerek yok dedim. Eve bi girdim mama içiriyoben 1 aydır mama vermiyorum, mama da taa Ocak ayından kalma doğum zamanından. Acaba bir şey olur mu yaa bebeğime? Bir ay içinde tüketilmeli falan diye konuşulmuştu sanki burda