2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İrlandalı anneden bir arkadaşım uyku eğitimi almış bebeğine, işe başlayacaktı o yüzden, hemen uykudan muzdarip olan ben sordum tabi ayrıntıları, 3 ay önce 1000 tl ye almış bebeği 6 aylıkken almış, ilk 3 gun bol ağlamalı günlerdi sabredemeyeceğimi sandım ağlamasına dayanamıyordum ama o kadar para verdim dayanmalıyım deyip pes etmemeye çalıştım dedi görüntülü arama yapıyormuş çoğunlukla, aslında İnstagram sayfasındaki yazdıklarının aynısıymış sadece 3-4 gun gözlem yapmasını ve uyuyup uyandığı saatleri yazmasını istemiş sonra irlandalı anne bebeğine kişiselleştirilmiş programını göndermiş uyuma saatleri olarak, şimdi iyiki almışız uyku eğitimi diyor maksimum 15 dk içinde uykuya geçiyormuş bebeği, ben ağlamasına dayanamam ki benimki bi de kusmaya başlıyor ağlayınca o yüzden pek benlik değilmiş :KK43:
sizin kusma gecmedi mi canım ben yıldım bu kusmadan uyku egitimine gelince anneye rahatlık elbet ama zaten kaç yıl koynımuzda kokumuzla biz onun kokusuyla uyuycaz hiç kasmaya gerek yok ister memeyle uyusun ister sallanarak bebek bunlar robot degil güvenli baglanma için zaten 2 yasa kadar anneyle olmasını öneriyor adem güneş ben de katılıyorum :KK66:

o senin tatlılığın enerjin süper kuzum. klasik bir söz ama kahve de bir renk değil mi 😂😂😂 ela yeşil benım de gözlerim ondan sevıyorum çok çaktırma ve özel bence ela her rengi alıyor bazen yemyeşil oluyorum bazen bal rengi bazen ela ,gri hepsi bir arada kızının da oyle olucak anası negüzel işte ❤ bir de renkli göz pigment eksildikce olurmuş yakın zmaanda öğrendim bunu da 😄
Senin gozlerin yemyesilll canim ela göz bu kadar belirgin olmaz kendimden biliyorum :D pigmentimiz bol bizim nasil eksiltiyoruz :D senin saclarinin dogal rengi mi ♡

Senin gozlerin yemyesilll canim ela göz bu kadar belirgin olmaz kendimden biliyorum :KK70: pigmentimiz bol bizim nasil eksiltiyoruz :KK70: senin saclarinin dogal rengi mi ♡
benim evet canım o fotoda epey koyu cıkmıs aslında acık kumral benım sacım boyatmadım hiç sadece düğünüm de ışıltı atmıstım uçlarına onlar da gittiler. dıyorum ya kız ela gbbazen cokdegısık ama genelı yesıl dedıgın gb😂 eşimle de çok benzerız oyuzden kızçemizi bı ona bı bana benzetıyorlar😋

benim evet canım o fotoda epey koyu cıkmıs aslında acık kumral benım sacım boyatmadım hiç sadece düğünüm de ışıltı atmıstım uçlarına onlar da gittiler. dıyorum ya kız ela gbbazen cokdegısık ama genelı yesıl dedıgın gb😂 eşimle de çok benzerız oyuzden kızçemizi bı ona bı bana benzetıyorlar😋
Macirmisin kiz sen 😀

Sağol canım
Canım doktora sordum toz mama olayını 4 hafta dolunca çöptür mama dedi. sonuçta süt ürünü
Pamuk Panda Pamuk Panda
Evde arada bir vereceksem nasıl saklayacağım dedim
Hiç aklına gelmez:)
Derin dondurucu dedi
Toz mama 3 ay derin dondurucu dururmuş açıldıktan sonra
Buzdolabı poşetiyle koyup at dedi

Ya canım bilgi için teşekkür ederim. 2 kutu mamayı çöpe atmıştım çok yararlı bir bilgi.

Sağol canım bilgi verdiğin için

Bende aşıyı yaptırdım bu ay 400 Gr almış canım sıkıldı 5700 Gr gelişim tablosuna göre normalin bir tık altı dedi

Senin kuzu ne kadar kilo alıyor bir ayda

Canım 3 ay kontrolümü. Doktor kilosuna azfalan dedi mi. Biz 2. Ayda 600 gr aldık 4300 olmuştuk . Bu ay kaç alacak merak ediyorum açıkcası 😔 bi ben 5000 gr mı göremedim grupda sanırım 😂

Olmadi birer hafta arayla yaptirim saglikocaginda alim asiyi

Canım. Öyle kafana göre alma aşıyı ya doktorunla yada sağlık ocağı ile görüş. Onlar sana bir tarih versinler ona göre al lütfen.

Caniniz istemiyor mu (buraya utanma ifade si gelecekk 99kti ama bulamadim :KK70:)
[/QUOTE
İstememe meselesi değil ki, herif yok ortalıkta. Aylardır bir koşuşturmaca. Gebeliğimin ilk zamanlarında da seçim vardı şimdi de. Bir daha seçim zamanı çocuk düşünmem. Kızını bile gönlünce sevemedi.
Bak şimdi uyutuyorum kızı yatak odasında nasıl bakıyor etrafa, babayı arıyor gözleri belli. Görüntülü aradım gördü de sakinleşti uyuyor şimdi.

Macirmisin kiz sen 😀
evetkız eşim de muhacır tipten ni bildin 😁 ay serdivanda oturuyorum ya ben artık burdakılerı görmen lazım naparsın yapık edik mari gb cumleler kullanıyorlar ben de 2yılda onlar a benzedım bazen yapık edik fln dıyorum bıseyler ıcın annemler dıyor sen ne diyorsun😂😂 yıllarca dılmende beraber oturmusuz ama tanısamamısz😏

ay kız bende de ıstek oluyor nedense genelde hadı bugun uyuyalım deyıp uyuyamadan buluyoruz kendimizi. sonra duş falan derken hasta oluverıyorum 😅 sonra da pişmanlık. hiç sonrasında uyanmadı kızıım. apartopar duşa gırmekten eskısı gb olamıyor malesef maneviyatı gııttı resmen yaa :) P Puddingmuf

Benim eşim de aynı ya. Ne sanıyorlar acaba bizi doğurma makinesi falan mı 😂 geçen 2 doğum arası en az 2 yıl olması gerekiyor diyorum (sezaryen olduğum için) hesap yapıyor hamile kalmak için mi 2 sene yoksa çocuk 2 sene sonunda doğabilir mi diyor. Sonra da pazarlık yapıyor orta yolu bulalım 18 ay sonra ikinci çocuğumuzu yapalım diyor 😂😂 fesuphanAllah 😂😂

Tüm erkekler mi aynı düşünür 😂 ki ben 43 günlükken safra ameliyatı oldum ona rağmen 2.yi düşünüyor diyorum karşıdan bakınca kolay mı görünüyor bu süreç 😂aradan çıkıverir diyor Allah razı olsun sonuna kadar destek oluyor bebeğe bakma konusunda. Yaşım 30 ikinci için 2-3 yıl geçsin yani :)

Gocmen misiniz acaba ya da karadenizli:) masallah kiz guzelsin guzel sende farkindasin zaten guzelliginin :) ben beraber resminizi gormustum birbirinize gercekten cok benziyorsunuz

ay kız bende de ıstek oluyor nedense genelde hadı bugun uyuyalım deyıp uyuyamadan buluyoruz kendimizi. sonra duş falan derken hasta oluverıyorum 😅 sonra da pişmanlık. hiç sonrasında uyanmadı kızıım. apartopar duşa gırmekten eskısı gb olamıyor malesef maneviyatı gııttı resmen yaa :) P Puddingmuf
Sabah dus alin desem ayiplanir miyim acaba :)

Sabah dus alin desem ayiplanir miyim acaba :)
yok canım hepımızın basına gelebılıo cocuk yokken uyuyakalıosun vs bn alarm kuruodum bazen sabah ezanı okunmadan gıreym.dye uyuyakalrsam dye ama kuzum o sekılde de emzırmek ıstemem yaa emzırmenın şartları arasında yokmus gusul mecbur kalırsan 3kez memeyı sılmek yeterlıymıs ama ıcım rhat etmez 😂

çook canım sıkkın buraya yazmazsam patlıcam sinirimden eşimle tartıstım ben eşimin kuzenleriyle ıkı haftada bır görüşüyorum dısarı cıkıyoruz hep planlıdır. Kv. alyayı uyut bana bırakıp gıdersın dedı o da camıye gıdıyor aksamları mukabele varmıs. en gec 9da geldedım tamam dedı hazırlandım alyayı da uyutmadım cok uykusu geldı basladı aglamaya bagrıs cagrıs dayanamadı kaynım dedi 9bucukta gelcekmıs ben de sinirlendım üstümü çıkardım çok da inadımdır eşim de arkadaslarının yanına gıdecekti aradılar gel dıye ben dedım gitme ben vazgectım o da gitmek zorundayım dedı sinirle defol dedim. gitti kaldım tek başıma elimde şuan neskafe sıkılıyorum. kv.e demıs erken gel dıye eşim o da geldı dedım gec gelcen dedıler uyuttum cıkamam artık ustum basım da cıkardım hazrlanamam dedım ben de ısrarına ragmen cıkmıcam dedım. eşim dısarda ben pinekliyorum ben mı haksızım bana sacma sapan sureklı farklı saat soyledıler. içim cok skkın salonda bı basıma takılıyorum aglıyorum sinirimden esıme bıton laf da söyledım aramız da bozuldu. ona mı yanaym yalnız kaldıgıma mı😓

Biiiiiizzzz :) 9 ocak dogumlu benim oglan da. 7 martta oldu sunnet cok sukur :)
Ayrıntıları anlatır mısın özelde mi fiyatı nedir? Kaç gündw iyileşti

Devlette çocuk cerrahisi yaptı canım.
Canım zorunluluk dışında devlet yapmıyormuş demişlerdi bize siz nasıl başvurdunuz sünnet ettirelim dediniz tamam mı dediler bende yaptırmak istiyorum hemen

sizin kusma gecmedi mi canım ben yıldım bu kusmadan uyku egitimine gelince anneye rahatlık elbet ama zaten kaç yıl koynımuzda kokumuzla biz onun kokusuyla uyuycaz hiç kasmaya gerek yok ister memeyle uyusun ister sallanarak bebek bunlar robot degil güvenli baglanma için zaten 2 yasa kadar anneyle olmasını öneriyor adem güneş ben de katılıyorum :KK66:
Kusmamız şöyle canım artık burnundan kusmuyor en azından ağızdan kusmalarımızda azaldı ama eğer çok ağlarsa Boğaz’ı acıyor bağırmaktan öksürmeye başlıyor oyle kusuyor, bazen de kaka yapmaya çalışırken ne var ne yok içinde o gaz basıncıyla alttan üstten çıkarıyor komple, ama ben maflorun etkisine inanıyorum, yok canım ben dayanamıyorum zAten ağlamasına ya halbuki hamileyken ne teorilerim vardı süslü püslü odalar yaptım bi de bebişe ama yanımdan ayırmayı düşünmüyorum :))

Tüm erkekler mi aynı düşünür 😂 ki ben 43 günlükken safra ameliyatı oldum ona rağmen 2.yi düşünüyor diyorum karşıdan bakınca kolay mı görünüyor bu süreç 😂aradan çıkıverir diyor Allah razı olsun sonuna kadar destek oluyor bebeğe bakma konusunda. Yaşım 30 ikinci için 2-3 yıl geçsin yani :)
Yine eşin destek oluyormuş bak en azından demeye yüzü var peki ya benimki neye dayanarak istiyor acaba 😂😂

Archpa Archpa sidelya sidelya D defne1453 kızlar diyetten önce bebeklerinizde hırıltı var mıydı bizimkinde bi hırıltı var ara ara kysmaktan mı diyorum bi yandan alerjiden mi diyorum çok kusuyor sadece reflüden mi yoksa alerjiden mi keske erkenden kamda belli olsa şu meret
Benim Bebişte de hırıltı var burnundan sandım serum falan yaptım ama geçmiyor arada bi de mukuslu kakamız da oluyor ama onemsememeye çalışıyorum çünkü eğer alerjik bişiy olsa ortaya çıkardı muhakkak çünkü bazen sadece peynir ekmek yiyebiliyorum bebişteb bişiy hazırlayamıyorum mutfaktan ne kaptıysam işte bisküvi gofret bunlarla karnımı doyurmaya çalışıyorum e sürekli de tükettiğim için bunları mutlaka başka etkiler de çıkardı diye düşünüyorum

Back
X