sizin kusma gecmedi mi canım ben yıldım bu kusmadan uyku egitimine gelince anneye rahatlık elbet ama zaten kaç yıl koynımuzda kokumuzla biz onun kokusuyla uyuycaz hiç kasmaya gerek yok ister memeyle uyusun ister sallanarak bebek bunlar robot degil güvenli baglanma için zaten 2 yasa kadar anneyle olmasını öneriyor adem güneş ben de katılıyorumİrlandalı anneden bir arkadaşım uyku eğitimi almış bebeğine, işe başlayacaktı o yüzden, hemen uykudan muzdarip olan ben sordum tabi ayrıntıları, 3 ay önce 1000 tl ye almış bebeği 6 aylıkken almış, ilk 3 gun bol ağlamalı günlerdi sabredemeyeceğimi sandım ağlamasına dayanamıyordum ama o kadar para verdim dayanmalıyım deyip pes etmemeye çalıştım dedi görüntülü arama yapıyormuş çoğunlukla, aslında İnstagram sayfasındaki yazdıklarının aynısıymış sadece 3-4 gun gözlem yapmasını ve uyuyup uyandığı saatleri yazmasını istemiş sonra irlandalı anne bebeğine kişiselleştirilmiş programını göndermiş uyuma saatleri olarak, şimdi iyiki almışız uyku eğitimi diyor maksimum 15 dk içinde uykuya geçiyormuş bebeği, ben ağlamasına dayanamam ki benimki bi de kusmaya başlıyor ağlayınca o yüzden pek benlik değilmiş![]()