2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aman duzen dedigin ne ki yine kurulur. Dil dersen benim gittigim hastanede tarzanca fransizca konusan insanlar calisiyordu. Aksan cok kotu ve konusma duzeyi idare eder seviyesinde. Gelin gelin ♡
Zaten bildiğim kadarıyla isviçrede birden çok dil konuşuluyor kantondan kantona da değişiyormuş :) bakalım canm inşallah 😊🙏🏻

Sağol canım
Canım doktora sordum toz mama olayını 4 hafta dolunca çöptür mama dedi. sonuçta süt ürünü
@Pamuk Panda
Evde arada bir vereceksem nasıl saklayacağım dedim
Hiç aklına gelmez:)
Derin dondurucu dedi
Toz mama 3 ay derin dondurucu dururmuş açıldıktan sonra
Buzdolabı poşetiyle koyup at dedi
Sağol canım bilgi verdiğin için

Bende aşıyı yaptırdım bu ay 400 Gr almış canım sıkıldı 5700 Gr gelişim tablosuna göre normalin bir tık altı dedi

Senin kuzu ne kadar kilo alıyor bir ayda

Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bide 👀Yırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum
Ne sinirli bir minik öyle :)

Bende aşıyı yaptırdım bu ay 400 Gr almış canım sıkıldı 5700 Gr gelişim tablosuna göre normalin bir tık altı dedi

Azalmaya baslar diyorlardi bu aylarda. Benimde ilk ay 1100 almisti 2.ayda 660a dustu kuzum meme reddi ve asiri artan kusmalar yuzunden. Sizde de oyle bisi mi oldu. Saglik ocagi 400g yeterli diyordu

Sıkılmasın canim toparlarsiniz güzel besleyerek

Biz alerjinin o boyutunu çok şükür yaşamadık. Aklı erdiğinde geçmişti. Ama biz de meme/ biberon reddini yani beslenme reddini yaşadık bebekken. O da çok çok çok zor. Resmen bebeğin aç yaşıyor. İki yudum süt icirebilmek için kaç saat ugrastigimi bilirim ağlaya ağlaya.
Allah hicbirimize vermesin. Olanlar da çabucak kurtulsun inşallah .
İnşallah canım benim. Sana da bir daha yasatmasın Allah o günleri. Annelik zor vesselam..
Haklısın canım bana da öyle mantıklı gelmişti ama diyet yapan herkes bu dediklerimi de ekliyor . Sabah bir yazı okudm Dr iç rahatlatıcı bir yazı yazmış. Belki bana diyen dokturn dediği gibi geçici durumlarda olabilir .
Yazı bu bir bakarsın sende
Ay Allah razı olsun canım. Okudum çok da mantıklı buldum. İşime geldiği içindir belki😬 Umarım bizim durumlar da bahsettiği gibidir. Senin bebişin gelişimi nasıl ? Kan var mı kakasında ?

Bizimki 700gr almış dr iyi dedi anne sütü ağırlıklıydık bu ay
Mama ver dedi mi sana

Back
X