2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum

Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum
Allah şifa versin.. yavrusunu ona bağışlasın inşallah..

bugün gittik doktora anlattık alerjiden şüpheleniyoruz ya alerji ya gastroenterolojiye sevk edin diye kızarıklık var mı ki diyor ben bile biliyorım her alerji farklı tepkiye sebep olur tek ölçüt bu mu yani reflü ilacı verdi 1 ay kullansın dedi sevk etmedi.😔malesef özelde yok bu bölümler devlette sürüncez galiba bizimkinin kusması da seninki gibi her halukarda kusuyor
Bizde Çarşamba gidicez canım ne diyecek merak ediyorum. Şimdi alerji yoktur diye unutlandim kakası duzelince inşallah kusmasi da geçer, alerji çıkmaz bebislerde
Bu alerji bölümleri de çok sıkıntı cidden İstanbul'da hastahanelerin yoğun olduğu yerde oturuyorum ama burda bile randevu bulmak zor . Geçen tanıdık doktora götürdük o da hocam bakıyor o da her hastayı almıyor dedi bizde gitmedik daha boşa ugrasmalaym diye
Hımm belirtiler tutmuyor evet dr u aradım bugün yarın tekrar tahlil istedi tekrar geçmemişse iğne vereceğim dedi süt alerjisi büyük ihtimal yok dedi enfeksiyona bağlı kilo kaybı var. Sizde kilo alımı nasıl
İnşallah canım alerji çıkmaz çok garip bir hastalık bu geçici de olsa yıpratıcı
Benim bebeğim 2 ay 23 günlük oldu geçen hafta 6 kilo olmuştu. İlk bir buçuk ay iyi kilo aldı 3.100 doğmuştu. Son ay 800 Gr almis

Allah'ım yardım et nolur çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun minicik bir kuzu ah ah içim yandı... sen deyince baktım hastalığa umarım şifa bulur... Allah tüm bebeklere şifa versin hepsini korusun. Bol bol dua okuyalım arkadasimiza

Hastalığın ne olduğuna baktım bakmaz olaydım umarım şifa bulur çok üzüldüm

Icim ciz etti ya Allah sifa versin yavrusunu ona bagislasin insallaah :( nasil farketmis ki canim normal normal buyuyordu bebegi hatirladigim kadariyla gazdi vs ydi :(

Kızlar bebek için nemlendirici olur mu yoksa bebe yağı o işi mi görüyor ben biraz anlayamadım gerçi bebek nemlendiricisi var mı onu da bilmiyorum ay kafam karıştı 🙈🙈 bebişimin yüzü kuruyor yanakları falan bi el atalım hadi bu işe bana bi yardım ediverin 😂
Ben doğum yaptığımda hastanedeki bebek hemşireleri hastaneden çıkmadan bebekle ilgili konularda bilgiler verdiler. Bebe yağı kullanma dediler mesela. Tüylenme yapıyormuş bebekte. İlla ki kullanman gerekirse vücut sütü gibi nemlendirici krem kullanabilirsin dediler.

Icim ciz etti ya Allah sifa versin yavrusunu ona bagislasin insallaah :KK43: nasil farketmis ki canim normal normal buyuyordu bebegi hatirladigim kadariyla gazdi vs ydi :KK43:
tam anımsayamıyorum ama ateşlenme kusma vs gecmeyen atestı sanırım mesajlarımızı silmişim halbukı kılo alımı flan da guzeldı bolbol dua edelim eşimle bızım de içimiz cız etti. umarım bana kızmaz yazdım dıyeama nekadar cok dua edersek okadae ıyı olur dıye düşündğm

Bizde Çarşamba gidicez canım ne diyecek merak ediyorum. Şimdi alerji yoktur diye unutlandim kakası duzelince inşallah kusmasi da geçer, alerji çıkmaz bebislerde
Bu alerji bölümleri de çok sıkıntı cidden İstanbul'da hastahanelerin yoğun olduğu yerde oturuyorum ama burda bile randevu bulmak zor . Geçen tanıdık doktora götürdük o da hocam bakıyor o da her hastayı almıyor dedi bizde gitmedik daha boşa ugrasmalaym diye

İnşallah canım alerji çıkmaz çok garip bir hastalık bu geçici de olsa yıpratıcı
Benim bebeğim 2 ay 23 günlük oldu geçen hafta 6 kilo olmuştu. İlk bir buçuk ay iyi kilo aldı 3.100 doğmuştu. Son ay 800 Gr almis
canım sen diyettesin degil mi hala diyet yaptıgından dolayı düzelmiş olabilir inş alerji degildir yarın haber edersin dr ne derse inşallah güzel şeyler söyler rahatlarsın

tam anımsayamıyorum ama ateşlenme kusma vs gecmeyen atestı sanırım mesajlarımızı silmişim halbukı kılo alımı flan da guzeldı bolbol dua edelim eşimle bızım de içimiz cız etti. umarım bana kızmaz yazdım dıyeama nekadar cok dua edersek okadae ıyı olur dıye düşündğm
Yok yok endise etme. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz cok iyi yaptin bence :(

Selam kizlar aranizda bebelak kusma onleyici mama kullanan varmi oglum cok kusuyor diktor reflu dedi ve bu mamayi onerdi tikinir de galiba adi birde alerjik olsa sadece kusmasindanmi anladiliyor yoksa kaka sindanmi coj canimi sıkıyor bu durum bugun o. Kadar cok kustuki culdirdim resmen emzirmek gelmiyor icimden ne kadar kotu bi durummus ben kzimda hic yasammaistim boyle bir sey surekli kendimi sorgular oldum ondanmi bundanmi diye
aynı bizde öyleyiz Allah affetsin emzirmekten kacasım geliyor çocugu dogru düzgün kucagıma alop mıncıklauıp sevemiyorum ya içer içmez o da ben de batıyoruz mendilsiz gezdiremiyorum atlete kadar ıslanıyor delircwm bugün gityik alerjiye sevk eysin diye o da gaviscon ve bi tane daha reflü ilacı verdi inş fayda eder paylasırım senle.bizimki bazen safi süt bazen hafif sulı pütürlü bir de her emmeden sonra mutlaka koyu mama gibi pütürlü sekilde cıkarıyor sizin de öyle mi ? iki fırt emdikten sonra da kıvranıyor almıyor memeyi kıvranınca yine kusuyor :(((( kafayı yiycem ben de

Canım 2 ayrı çocuk dr gittik ayrıyeten gastroentroloji dr ve çocuk alerji dr gittik. Hepsini kanı duyar duymaz besin alerjisi diyor. Tekrar götüreceğim dediğin gibi aklım almadı. Sen nasılsın küçük beyler nasıllar?
canım bizim senle ayno gün müydü dogım 2 ocaklıyız biz kaç.kg seninki sadece kakada kan mı var? makata falan baktılar mı belki catlak var kan ondan inşallah çabul heçer alerjiyse de

kızım sımdı uyudu fakat enaz 30parça ütüm var. bıyanım yap dıyor salonda esımle tv ızlerken dıger yanm yat dinlen dıyor esıme kalsa hep yarın yaparsın. bitmiyor ütü cokseverdım şimdi işkence gb gelıyor. yaz gelse de kurtulsam gömlek ütülemekten😣
Aynı benim kocam :) Ne zaman bir şeyi yaparmısın desem yarın yaparım diyor. İyi ben yapayım madem diyorum, yarın yaparsın diyor 😄 Yarın olunca da yine yarın diyor. Onun yarınları hiç gelmiyor 🙄

Canım 2 ayrı çocuk dr gittik ayrıyeten gastroentroloji dr ve çocuk alerji dr gittik. Hepsini kanı duyar duymaz besin alerjisi diyor. Tekrar götüreceğim dediğin gibi aklım almadı. Sen nasılsın küçük beyler nasıllar?
Bende çok doktor gezdim canım her biri birşey diyor , kimisi de dönemsel kan olabilir dedi
iyi etmişsin canım ya haber etmekle kimin duası kabul belli olmaz, çok üzüldüm bende.Rabbim acil şifa ve kolaylık versin insallah

canım sen diyettesin degil mi hala diyet yaptıgından dolayı düzelmiş olabilir inş alerji degildir yarın haber edersin dr ne derse inşallah güzel şeyler söyler rahatlarsın
Yok kuzum ben iki hafta olacak diyeti bozdum. Diyeti bozdum kaka düzeldi :)
Ama kusma arttı bu sıkıntı olabilir .
Haber ederim doktora gidince

kızım sımdı uyudu fakat enaz 30parça ütüm var. bıyanım yap dıyor salonda esımle tv ızlerken dıger yanm yat dinlen dıyor esıme kalsa hep yarın yaparsın. bitmiyor ütü cokseverdım şimdi işkence gb gelıyor. yaz gelse de kurtulsam gömlek ütülemekten😣
Ahh ahh ayni sey benimde basimda🤦‍♀️benim esim hergun degistitir 2. Gun kesinlikle giymez anlayacaginiz haftada 7 pantolon 7 gomlek utuluyorum arada kisa kollu tisortlerde giriyo😤esimin huyu iste hergun degisecek gomlek neysede pantolonda hergun baska😒😒utu utu ve camasir ayy sıkıldim bile anlatirken

Ah yavrum 😢 Allah hepimizin yavrularını korusun. O minicik kuzuya da acil şifalar versin. Bebekler hiç hasta olmasın 😞

Back
X