2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam kızlar özledim burayı :) kızımızı detaylıca okuttuk kendimi de. Üstüne Dün de tüm gün gezdiik eşim ve kızımla.Yıne olmasak bari. çokca kiişi sevmek istedi. Bazıları dokunmaya çalıştı yüzüne çok sinir oldum aniden yanagına dokundu 2kişi o an müdahale edemiyorsun saniyelik oluyor. Malesef bozmak zorunda kaldım. Neyse okunduktan sonra inanılmaz değişti kızım eskisinden de sakinledi gece uykumuz 1beslenmeye düştü gündüzleri uyumaya başladı. Ben çok daha iyiyim. Dün çıkmak da iyi geldi. Tavsiye edıyorum detaylıca kendınızı ve bebegınızı okutun bebeğim okadar nazar olmuş ki dışarı çıkmaya da korkar oldum daha da.

Benim 14.15 kuzum senin ki kaçta ❤

Kalp saat 4 de çocuk doktoru saat 5 de canım.inşallah güzel sonuçlarla döneriz hepimiz

Gunaydin kizlar ❤bizimde bugun karacigerimiz icin randevumuz var insallah guzel sonuclar cikar

İnşallah güzel sonuçlar çıkar canım

Gunaydinn bizim de bugun saglik ocagi kontrolu var. Aklimda sorabilecegim sorular var ama ebeler o kadar sert mizacli ki hicbbisi sorulmuyor :/

Bende bunu düşünüyorum canım ya neler sormalıyım diye. Biz bugün doktora gideceğiz. Soracağın soruları paylaşsa bizde soralım

selam okuttuk derken neyi varmış ki canım ne okundu

Ay insallah yaaa ❤❤❤ dimi dimi benim de orada aklıma birşey gelmiyor evde gelince başlıyor sorular

selam okuttuk derken neyi varmış ki canım ne okundu
nazar olmuş kızım Eşimin akrabalarından bir teyze uzun uzun okudu. Hani nefesi kuvvetli derler halkarasında. Hacı hocaya gitmedik bu tanıdık. Biz de okuyorduk ama gerçekten işe yaradı nazar duaları ve onun dışında dualar okudu hepsı aklımda degıl..

Canım kendin de okuyabilirsin 7 ayetel kursi+7 felak+ 7 nas+ 7 ihlas + 7 Fatiha süresi hepsinden birer kez okuyup başa dönüyorum her sabah ve akşam unutmazsam okuyorum, en çok anne babanın nazarı değermiş gelişimlerini en çok biz görüyoruz dün sabah dedim ki ay ne kadar Güler yüzlü bebeğimiz Ya hep gülüyor sırıtık kızım benim dedim sonra kahvaltıya kardeşim babamlar falan geldi bi ağlar bi ağlar hiç gülmedi somurtuk

S sgokcen bsebse Z zeLina

Kızlar bugün doktora yada sağlık ocağına hangi soruları soracaksınız
Canım biz 3 aylık kontrolümüze cuma günü gittik. Benim kızım hızlı nefes alıyor, çok heyecanlanıyor bazen de böyle boğulur gibi iç çekiyor. Bunları sormuştum ciğerlerini dinledi bir sorun yok, normal dedi hatta açıklamasını da eşime yaptı. Rota aşısını da olduk geldik :)

Gunaydinn bizim de bugun saglik ocagi kontrolu var. Aklimda sorabilecegim sorular var ama ebeler o kadar sert mizacli ki hicbbisi sorulmuyor :/
Ay benim ebem harika bi kadin her gittigimizde alir oglumu fotograf cekilir onla uzun uzun sohbet eder benimle ben sormadan anlatmis olur cogu seyi bronsit olayi onun sayesinde ortaya cikti meselaRabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi ❤

Dökülmedi mi o saçlar. Maaşallah

Ay benim ebem harika bi kadin her gittigimizde alir oglumu fotograf cekilir onla uzun uzun sohbet eder benimle ben sormadan anlatmis olur cogu seyi bronsit olayi onun sayesinde ortaya cikti meselaRabbim iyi insanlarla karsilastirsin herkesi ❤
Bizim ebe de harika. Ben de her yerde böyle iyileri vardır diye düşünmüştüm.

Ya ben her gün farklı duygulanıyorum :)) Mesela kızımın büyüyüp artık kucağımı doldurup taştığını görmek.. Kucağımdayken ayaklarıyla koltuğa bastırıp kendini ittiriyor. Diyorum ki ne ara bu kadar büyüdü. Dün mesela ilk defa şebekliklerimize kocaman kahkahayla karşılık verdi. Her gün büyüdüğüne şahit olmak ne kadar güzel bir duygu Rabbim evlatlarımızı korusun, sağlık sıhhat versin

Ben de her emzirmede okuyorum. as nas ve Felak ezberimde yok, onları da okumalıyım
Dışardayken de biri az baksa hemen okuyorum.... Allah korusun yavrularımızı.
Resim paylaşmıyorum zaten hiç bir yerde

Eklentiler

• 9C9CC68D-3FD5-4B89-927E-7479C89F614A.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 91
Ben de her emzirmede okuyorum. as nas ve Felak ezberimde yok, onları da okumalıyım
Dışardayken de biri az baksa hemen okuyorum.... Allah korusun yavrularımızı.
Resim paylaşmıyorum zaten hiç bir yerde
Ben paylaşıyorum Ya instagramımda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…