Canım üzme kendini bir iki güne toparlar inşallah merak etme . Buharlarini düzenli yap o baya rahatlatır ciğerlerini. Ventolinin muadili olan ilacı da mı sabah akşam yapıyorsun onu daha sık yap canım. İlk iki gün Dört saatte bir, sonra da altı saatte bir. Doktor bize öyle yaptırıyor hep. Daha çabuk toparlasin.
Ya ben her gün farklı duygulanıyorum :)) Mesela kızımın büyüyüp artık kucağımı doldurup taştığını görmek.. Kucağımdayken ayaklarıyla koltuğa bastırıp kendini ittiriyor. Diyorum ki ne ara bu kadar büyüdü. Dün mesela ilk defa şebekliklerimize kocaman kahkahayla karşılık verdi. Her gün büyüdüğüne şahit olmak ne kadar güzel bir duygu Rabbim evlatlarımızı korusun, sağlık sıhhat versin
Sevgi emekmiş ya hani üzerinde emeğimiz arttıkça daha çok bağlanıyorum bende, albüm yapıyorum güneşe 365 gun güneş diye ilk fotolarına bakıyorum allahım 2 kilo minnacık kedi yavrusu kadar en sevdiği koynumda uyumak gözlerini bile tam açamamış kürdan kadar parmakları vardı şimdi o parmaklarıyla müzikli oyuncağını çekip müzik dinliyor bi de rahatladık artık bakımı oyle zor gelmiyor(ben çok zorlandım başta) şimdi böyle içime soka soka sevesim geliyor
Biz bunu gece pijaması yaptık çok seviyorum Ya yakışıyor sıpaya önü düğmeli pijamalara bayılırım büyüsün saten anne kız pijamaları giyelim valla çok yemelik oldu ya uyuyunca bile özlemeye başladım sıpamı
Canım kendin de okuyabilirsin 7 ayetel kursi+7 felak+ 7 nas+ 7 ihlas + 7 Fatiha süresi hepsinden birer kez okuyup başa dönüyorum her sabah ve akşam unutmazsam okuyorum, en çok anne babanın nazarı değermiş gelişimlerini en çok biz görüyoruz dün sabah dedim ki ay ne kadar Güler yüzlü bebeğimiz Ya hep gülüyor sırıtık kızım benim dedim sonra kahvaltıya kardeşim babamlar falan geldi bi ağlar bi ağlar hiç gülmedi somurtuk
okuyoruz zaten babası da okuyor canım herfırsatta buyuk babannesı de burda herkes gördugunde de okur. detaylı bır okutma oldu bu eski nazarlar da birikmiş. Çok şükür daha da iyi şimdi. kötü gözler çok etrafta da onlar daha çabuk etkılenıyor. Kötü gözlerden de etkılendıgını düşünüyorum zaten kızımın
Telefonu görünce oyle canım normalde gülüyor gülüyor telefonu çıkarıp foto çekersem dikkatini telefona veriyor minnacık kendileri ama telefon tablet televizyon ve avizeler en büyük ilgimiz
Evet canım üstünde de günde 3-4 bardak diyor ama çok abartmislar bence. Bir de hazır gıda ya sonuçta devamlı olunca bir zararı olur mu ki dedim şeker oranı da çok yüksek sanki baya şekerli tat kalıyor ağzımda içince.
Sevgi emekmiş ya hani üzerinde emeğimiz arttıkça daha çok bağlanıyorum bende, albüm yapıyorum güneşe 365 gun güneş diye ilk fotolarına bakıyorum allahım 2 kilo minnacık kedi yavrusu kadar en sevdiği koynumda uyumak gözlerini bile tam açamamış kürdan kadar parmakları vardı şimdi o parmaklarıyla müzikli oyuncağını çekip müzik dinliyor bi de rahatladık artık bakımı oyle zor gelmiyor(ben çok zorlandım başta) şimdi böyle içime soka soka sevesim geliyor ❤❤
Aynen öyle kuzum Annelik çok farklı çok güzel bir şeymiş. Ne kadar şükretsem az diyorum.. Allah herkese nasip etsin bu tarifsiz hisleri Birazcık daha büyüse de şöyle mıncıra mıncıra sevsem Bu arada Güneş hanımın saçlarına hastayım ya tam fön çekilmelik maşAllah Rabbim esirgesin
Ya ben her gün farklı duygulanıyorum :)) Mesela kızımın büyüyüp artık kucağımı doldurup taştığını görmek.. Kucağımdayken ayaklarıyla koltuğa bastırıp kendini ittiriyor. Diyorum ki ne ara bu kadar büyüdü. Dün mesela ilk defa şebekliklerimize kocaman kahkahayla karşılık verdi. Her gün büyüdüğüne şahit olmak ne kadar güzel bir duygu ❤❤ Rabbim evlatlarımızı korusun, sağlık sıhhat versin ❤
Merhaba arkadaslar, reflu daha sonra yerini burun tikanikligi ve bronsite birakiyormus. Ve cogunlukla sebebi gida alerjisiymis. Asla emziren annelerin kahve ve cikolata tuketmemesi gerekiyormus. Kafein iceren gidalar reflunun en buyuk sebebiymis.
Selam kızlar aşıdan geliyoruz 2 aşımız vardı bacaktan ilk aşıda sesi çıkması 2. Yaktı birkaç dakika ağladık 63cm 7600g olmuşuz kan damlası verildi ek gıdayı sordum tatirabilirsin ama ogün olarak verme sütun suan icin yetiyor 6 aydan sonra başlarsın ama tattirmanda sıkıntı görmüyorum dedi huzursuzdu bu ara meğerse damaklarımiz sismis disler yola cikmis sebebi buymus bizden simdiluk bukadar hepinizi optuk
Selam kızlar aşıdan geliyoruz 2 aşımız vardı bacaktan ilk aşıda sesi çıkması 2. Yaktı birkaç dakika ağladık 63cm 7600g olmuşuz kan damlası verildi ek gıdayı sordum tatirabilirsin ama ogün olarak verme sütun suan icin yetiyor 6 aydan sonra başlarsın ama tattirmanda sıkıntı görmüyorum dedi huzursuzdu bu ara meğerse damaklarımiz sismis disler yola cikmis sebebi buymus bizden simdiluk bukadar hepinizi optuk
Canım kaç aylık tam olarak. Dorduncu ay aşisimi. Bizde üçüncü ayı boş bıraktı sağlık ocağı. Benimkinde de tükürük salgılıyor elini ağzına götürüp çiğniyor.