2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim bilmiyorum sizde olmuyormu ama aksam iki battaniye orttum yuzu buz gibi ama ense su gibi oluyor ince kalin giymeyle degil zibin ve ince badi var uzerinde okadar inceki badisi teni gozukuyor

Canim yuzude terliyodur o tere hava vurdugundan oyle buz gibi oluyor. Benim kizimda elini emdiginde o islaklik havayla kuruyunca emdigi eli buz gibi olur digeri sicak:) battaniyeler yunlu mu? Terlemekten hasta olup bronsite cevirebildiginden ben terden korkuyorum :/

Valla benim kizin saclarida uzun ve sık ama terlemiyor cici benim evimde hep 22 derece. Ha ama sadece ben kundak icin bez almistim iincecikti ama sardigimda bir iki kere terledigini farkettim. Onu birakinca terlemedi bir daha. Bir kat inceltsen belki daha iyi olur ya da zaten az kat giydiriyosan biraz daha ince giysiler olabilir. Gece terliyor mu peki uyurken

Yok kuzum duymadim arastirayim. Benim yuzumde hala ergen gibi bikac sivilce ve izi var da bi nebze iyi geldi bana

Benim kullandigim seriylede alakali olabilir aslinda ama genel olarak dus jelleri disinda pek isinamadim. Dr. Hausckha arastir canim icerigi Cok temiz dr.jart urunleride sana iyi gelir.

Bence ayni urun cunku icerikleri ayni. Valla bide kasiniyorum ins onada iyi gelir kollarimda minik noktalar olustu kortizonsuz olmasi cok guzel. Ins bizim yakindski eczanede vardir cok sagol canim

Geçmiş olsun canim

Bence ayni urun cunku icerikleri ayni. Valla bide kasiniyorum ins onada iyi gelir kollarimda minik noktalar olustu kortizonsuz olmasi cok guzel. Ins bizim yakindski eczanede vardir cok sagol canim

Rica ederim canım. İçerik aynıysa odur o zaman. Kaşıntı zaten kurudukça olur demişti doktor. Bunu kullanınca kaşıntı falan da kalmadı

Masallah size kuzum❤❤ ya benim doktor en az 600g almali ilk 6ay dedi. Bizim ilk ay 1100aldi gecen ay 660a dustu su an evde 450cikiyor benimki o yuzden verebilir. Bilmiyorum ne diycek korkuyorum valla bende hayirlisi
Doktorunuzla görüşünce bize de haber ver canım. İnşallah hiçbir sorun yoktur. Senin de için rahatlar

Penye canim tenine degen uzerindekide bu nohut desenli parlaklardan o sicak turuyor ama tenw temas yok. Yuzu terlemiyor bzim ense sadece nerden biliyorum yuzun terlemedini normal evdede pusete bizim kullandimiz carsaf bar yazlik buz gibi kayir kuyur bi carsaf serin tutuyor terletmiyoe gercekten uzun sure kaldimi yuz buz ense yine nemleniyor

Kuzum Sen bide uyku tulumlarini denesene? Belki kumasi bebegi terletiyordur ince de olsa. Uyku tulumlari hem sicak tutuyor hemde terletmeyen bir yapisi var. ben kizimi kundak carsafina sarinca terledi bir kac kere oysa ki incecik bir carsafti, ayni sekilde ense, sirt hep terliydi. Kundagi yapmayip tuluma koyunca terlemesi bitti. Dikkat et canim terine sirtina mendil koy terleyince degistir mutlaka

Gunaydinn bizim de bugun saglik ocagi kontrolu var. Aklimda sorabilecegim sorular var ama ebeler o kadar sert mizacli ki hicbbisi sorulmuyor :/
Daya gitsin sorulari arka arkaya. Sonucta onlarin isi bosver hic oyle dusunme. Hem belki sadece tipleri oyledir kimisinin oyle olur ya ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…