2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Pes edilecek gibi olmuş fiyatlar biz bebe yapmaya uğraşırken Markette gördüm gözlerime inanamadım

Benim bir fikrim var:) terlemeyi ortadan kaldirsan hasta olursa terden olur biraz daha ince giydirmeyi denesen

Granül sabun almıştım canım elimde onunla yıkuyırum ama çıkartmadı, minik kapak çamaşır suyu koyuyorum mecburen ama çıkmaması için bi çözüm yok sanırım
Cozum var canim
Kaka yeni yapti zaman sıvı el sabunuyla bile yikasan cikiyor sicak suyu ac citile durula ugrastirmiyor aicak suyu gorunce hop kayboluyor

Benim bir fikrim var:) terlemeyi ortadan kaldirsan hasta olursa terden olur biraz daha ince giydirmeyi denesen
Canim bilmiyorum sizde olmuyormu ama aksam iki battaniye orttum yuzu buz gibi ama ense su gibi oluyor ince kalin giymeyle degil zibin ve ince badi var uzerinde okadar inceki badisi teni gozukuyor

Yves rocher in kremlerini kullandım valla hic begenmedim cici zaten burada surekli kendilerinden alisveris yapanlara bedava urun dagitiyorlar ele ayağa dusmus dr. Hausckha hic kullandin mi
Yok kuzum duymadim arastirayim. Benim yuzumde hala ergen gibi bikac sivilce ve izi var da bi nebze iyi geldi bana

S Sevimlipanduf ben friendly sıvı deterjanı kullanıyorum en doğalı diye bunu tercih etmiştim ama bu kadar doğal olunca da çıkarmadı o sarı lekeleri :) kurumuş olsa bile biraz sıcak su biraz pril ve normal çamaşır deterjanıyla çitiliyorum çıkıyor ama çook hafif sarımsı iz kalıyor. O kadarı da kalsın diyip uğraşmıyorum zaten ne kadar giyecek ki bir de içinde olduğu için gözükmüyor da

Masallah size kuzum❤❤ ya benim doktor en az 600g almali ilk 6ay dedi. Bizim ilk ay 1100aldi gecen ay 660a dustu su an evde 450cikiyor benimki o yuzden verebilir. Bilmiyorum ne diycek korkuyorum valla bende hayirlisi

Ev her zamanki sıcaklığında hatta gündüzleri artık kombiyi çoğu zaman kapatıyorum bolca güneş alıyor, 23 dereceyi geçirtmemeye çalışıyorum ne altına ne üstüne, hep böyleydi sıcaklık ama o zamanlar hareket edemediği için terlemiyordu da şimdi kafa sürekli sağa sola eller kollar çırpınıyor kalkmaya donmeye çalışıyor bu yüzden de çok terliyor, saçları da çok o da terletiyor olabilir

Çamaşır suyundan veya hoşlanmadığı kokulardan bebekler huysuzluk yapıyormuş. O yüzden herşeyin kokusuzunu kullanıyorum odayida devamlı havalandırıyorum. Çamaşır suyundan rahatsız olabilir.

Bebegimin kakasi hep puturlu olurdu 1 haftadir farkli farkli yapiyor. En son rengi normale dondu fakat hic putur yok. Sizce ishal mi olmus ?resimdeki kaka normal midir ?
Benim bebeğim de arada böyle yapıyor. Mukuslu da oluyor. Bazende pütürlü oluyor değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…