Ben yemeyi çok severim. Zor dayanıyorum ama maalesef metabolik hastalığım sebebiyle ömrümün önemli bir kısmı kendimi dizginlemekle geçtihelal olsun size kızlar ya ben beceremiyorum diyet işini hemen başım midem tutuyor inşallah dilediğinşz kiloya ulaşırsınız ulaşırız
ben de vermiyorum zaten tadını sevmiyor bir de ona kusuyor bu ayki izlenimi tarih yanlış yazdı diye atladık evdeki tartıya göre kilo alımı normal ama sürekli memedeyiz kusuncs acıkıyor haliyle ben ilk kez bu tarz bişey gmrüyorum pusette yatıuor bi kusuyoe fışkırtarak ya kollar ta gögüd hatta bacaga kadar gidiyor sizin de öyle şiddetli mi
benimki hastanedeyken dedesi yanındaydı iyi anlaşır babamla o çok etkilemedi onun derdi bebeğin bans yakın olması emerjen hırçınlık çıkarıyor ya bebege sataşıyor ya bana büyük oğlumu sütten kesince karnıma sarmıştı isim verdi onla avundu kardes süt isteyince o da karnıma sarılmak yatmak istiyor , bazen de sen git ben ons bakarum vs diyor gecen parka giderken kardesi de götürelim dedi şaşdım normalde kalsın diyor :)
Canim hiriltiya burundan ziyade gogsunden helip gel.enesine dikkat et, elini koy sirtina yada gogsune dinle neces alirken
Sağol canım benim , bende bebislerde çabucak ilerliyor diye sıkıldım biraz ,akşama kadar bakayım da öksürüğü çoksa gotururum olmadiGünaydın geçmiş olsun kuzum öncelikle ❤ anne sütü en iyisi. Ama öksürük var diyorsun o tehlikeli cigerlere inebilir diyorlar ya bir doktora götürsen daha iyi şarkı
Dediğin gibi de yapabilirler canım şuan çok bariz birşeyi yok çünkü. Öksürüğü sık değil . Teri kusmasi hep vardı genelde önemsemiyor Dr lar . Büyük boyu var evde bugün daha sık kullanım bakalm inşallah daha iyi olurCanim doktorda serum fizyoloji verip yollar soguk alginligi icin. Bu viruslere antibiyotik etki etmiyor cunku. Beslenme oncesi burnunu acman gerekiyor. Buyuk boylarini kullaniyorsun dimi serum fizyolojoinin?
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey değildir.Hayirli cumalar herkese kizlarr ❤ bugun oglumun boynu icin ultrason cekilcek , hani yamuk tutuyor düzeltmiyor diyordum ya profil fotosunda da gorebilirsiniz o sekilde hep otarafa birakiyor kafasini sez bagli olabilir dedi doktor, bsiey cikmaz ve insallah egzersizle fln gecebilcek biseydir umarim dua edinn
Canim karnina masaj yaptıktan sonra kizinin sirtini gogsune yasla, baldirlarindan da tut tuvalete oturtue gibi yap varsa kakasi benimki o sekil patlatiyor . Belki sende de ise yarar.canım ya acaba sızin de damaktan mı huysuz bızımkıde kaka yapamıyor dye aglamaya basladı yıne dune devam. ve anneme gıdecektım. aglamaktan zıyade cıglıklar atıyor ıkınarak yapmadıgım seynkalmadı damlasını daverdıminşallah yapar. ya resmen bugune dek nereye gıdersem gıdeyım kaka seruvenı yaşadık yıne aynısı oldu annemlerde aglamaz umarım
Benim kizim hicbirseyi sevmiyor. Ne kanguruyu seviyor. Ne arabayla gezmeyi seviyor. Ne oyun halisini seviyor , Ne ana kucaginda duruyor, Ne muzikli salincakta duruyor, Ne uyumayi seviyor, Ne kucakta rahat duruyor. Emerken bile miy miy aglama taklidi yapiyor. Sarki soyluyorum sesimi begenmiyor, kitap okuyorum sikiliyor, Nasil bir kiz bu yahu . Dogdugundan beri binlerce lira para harcadik, belki bunda durur belki bunu sever biktim valla. Gelenler gurultu yapiyor. En kucuk citta uyumuyor, sevmeye kalkanlar 2 dk sonra bunu siz simartmissiniz diye bana geri veriyor , ses yaptiklari icin cocugun uykusuda tutmuyor. Hep olan bana oluyor ?Bu kanguru olayi beni uzman yapti. Artik USA'den arastiriyordum. En son boroosg babyde karar kilmistim. Cunku iyi markalarin hepaini gittim jokerde denedim. Boroosh solomom vs almadim cunku denemeden almak istemedim. Babybjorn stokke ergonun tum modellerini fenedim bebek resmen cildirdi hic istemedi. Denediklerimde sinifinin ust modelleri omni air mesh felan. Ve bugun mutlu sona ulastim. Chicconun boppy comfyfitini aldim bakalim kullanabilek miyim. Ama bebek hic aglamadi hatta cok huzurluydu. Su an mutlulugumu tarif edemem. Ne zaman yuruyuse ciksam diyorum
ah kuzum bu sekılde yapyordum zorlanmıyordu dediğin gb işe yarıyor ama dun sbah yaptı enson busabahda o yöntemı denedım yok bana msn demıyor emdıkce de daha da karnı agrıyor annemdeyım arada bagrıuo çığlık atıyonıkınırken. yapsa da rahatlasak ikmiz de. daha agla moduna gırmedı ama yapamazsa gece uykuundan once gırecek. aksam 1saate yakın agladı ayakları çırparakCanim karnina masaj yaptıktan sonra kizinin sirtini gogsune yasla, baldirlarindan da tut tuvalete oturtue gibi yap varsa kakasi benimki o sekil patlatiyor . Belki sende de ise yarar.
Masallah size ❤❤ ben bu bicirigi da yerim❤Devam kuzum mecburen1.600 gr verdim
Güzel haberini bekliyorum akşama dek iyilesne devam etsin inşallahDinledim öyle bir sıkıntı görünmüyor canım nefes alıp verirken ses yok
Sağol canım benim , bende bebislerde çabucak ilerliyor diye sıkıldım biraz ,akşama kadar bakayım da öksürüğü çoksa gotururum olmadi
Dediğin gibi de yapabilirler canım şuan çok bariz birşeyi yok çünkü. Öksürüğü sık değil . Teri kusmasi hep vardı genelde önemsemiyor Dr lar . Büyük boyu var evde bugün daha sık kullanım bakalm inşallah daha iyi olur
Ayak tutmaya başladık bu ara
Ben de deneyeyim benimki de birkaç günde bir yapıyor artık bu yüzden bir gün önceden kıvranma ağlama uyuyamama başlıyorCanim karnina masaj yaptıktan sonra kizinin sirtini gogsune yasla, baldirlarindan da tut tuvalete oturtue gibi yap varsa kakasi benimki o sekil patlatiyor . Belki sende de ise yarar.
Benimki de öyleydi çoğu zaman bazıları devam ediyor hatta üzüldüm Dünya posta veri p kanguru aldım ne zaman taksam evde aglıyordu. 1 ay geçti mesela şimdi gikl deniyor hatta uyuyor içinde dışarda falan. Salıncak aldım umru olmadi yine zaman geçti durmaya başladı. Belki daha zamanı vardır demem o kiBenim kizim hicbirseyi sevmiyor. Ne kanguruyu seviyor. Ne arabayla gezmeyi seviyor. Ne oyun halisini seviyor , Ne ana kucaginda duruyor, Ne muzikli salincakta duruyor, Ne uyumayi seviyor, Ne kucakta rahat duruyor. Emerken bile miy miy aglama taklidi yapiyor. Sarki soyluyorum sesimi begenmiyor, kitap okuyorum sikiliyor, Nasil bir kiz bu yahu . Dogdugundan beri binlerce lira para harcadik, belki bunda durur belki bunu sever biktim valla. Gelenler gurultu yapiyor. En kucuk citta uyumuyor, sevmeye kalkanlar 2 dk sonra bunu siz simartmissiniz diye bana geri veriyor , ses yaptiklari icin cocugun uykusuda tutmuyor. Hep olan bana oluyor ?
Ayaklarına sıcak su torbası koyup puset veya salıncağa oturtsan bir deah kuzum bu sekılde yapyordum zorlanmıyordu dediğin gb işe yarıyor ama dun sbah yaptı enson busabahda o yöntemı denedım yok bana msn demıyor emdıkce de daha da karnı agrıyor annemdeyım arada bagrıuo çığlık atıyonıkınırken. yapsa da rahatlasak ikmiz de. daha agla moduna gırmedı ama yapamazsa gece uykuundan once gırecek. aksam 1saate yakın agladı ayakları çırparak
Sağol kuzumMasallah size ❤❤ ben bu bicirigi da yerim❤
İnşallah kuzum ❤❤❤Güzel haberini bekliyorum akşama dek iyilesne devam etsin inşallah❤
sıcAk su torbasnı denıycem smdi canımAyaklarına sıcak su torbası koyup puset veya salıncağa oturtsan bir de
okudum canım bunu biz de alerjiden şüphelendik büyük oğlumda da var çünkü test yaptık cıkmadı ama bazı dr lar bu aylarda kesin sonıç vermez diyormuş bu testler için gelişimi iyi olursa drlar umursamıyor kusmayı biz yönlendiriyoruz 6. ayda gecer dedi ama hala bi tık azalma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?