2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben yemeyi çok severim. Zor dayanıyorum ama maalesef metabolik hastalığım sebebiyle ömrümün önemli bir kısmı kendimi dizginlemekle geçti Bizim de kaderimiz buymuş napalım
gwcmiş olsun Allah şifa versin canım saglık herseyxen önemli tabi dikkat et ben de migrenim var diye aclığa dayanamıuorum hemen basım midem tutar

anlatamam çok feci bir gündü yavrum yaklaşık 1 hafta uykusundan çığlık atarak uyandı. benim imkanım vardı ama ürolog bunu başka kimse yapamaz dediği için ona güvenip yaptırdık. bilmiyorum özelde yaptırsak belki daha kötü olacaktı ama çocuk sefil oldu orası kesin. Allah kimseyi evladını teskin edemez durumda bırakmasın.

Arkadaşlar merhaba 4 şubat dogumlu kızım var süt sagma makinasi önerisine ihtiyacım var kraft aldım fakat sanki hiç çekmiyor gibi geldi iade etmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

Bebeğinizle musmutlu yıllarınız olsun canım yıldönümünüz kutlu olsunnn

Arkadaşlar merhaba 4 şubat dogumlu kızım var süt sagma makinasi önerisine ihtiyacım var kraft aldım fakat sanki hiç çekmiyor gibi geldi iade etmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
weewel şarjlı göğüs pompası. oldukca guzel cekımı çok kuvvetlı pısman olmazsın

Mamajoo kullaniyorum. Pek tavsiye etmem. Belki benle alakalidir ama pek isinamadim . Gurultusuz olan varsa onu almaya dikkat edin. Ben hic.arastirmadim ama gurultusuz olani tercih ederdim

Ben avent Manuel kullanmstim guzel cekiyordu ama Manuel elektrikliye gore daha yorucu tabi

Bizde eşimle 8 yıl önce bugün ilk yemeğimizi yemiştik :)) ilk defa kızımızla kutlayacağız:) ❤❤

Merhaba arkadaşlar. Grubun kuruldugu ilk gunden beri sizlerleyim hepinizi taniyor gibiyim. Artik araniza katilmaya da karar verdim. Sessiz sessiz takip etmekte zor oluyordu boyle daha iyi olacak diye düşünüyorum:)
Hosgeldinn niye oyle sessiz sessiz bekliyorsunuz cağnimm buyuruverin

Kiz yeni gordum neguzel yapismis ayaklara hepimizinki ayni cocuk bu agliyor aksam eve zor geldik sanki biri kopariyor etini arabada ziplatipmiyorda sesi gitti bagirmaktan bu ara bizimki kafasini kanatıyor kafa hep kan icinde psikopat façaliyor sabaha kadar kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…